- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
ебах му майката,напих се жестоко само и само да заспя и пак не мога![]()
![]()
искам да поспя поне 4-5 часа
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Отровните краставици и салати в Северна Германия са убили 3 пъти (до момента) повече хора, отколкото са умрели от атомната авария във Фукушима! Моментално да се забранят, доматите, краставиците и салатата!
Salat? Nein, Danke!![]()
...
http://www.youtube.com/watch?v=KSxAE...layer_embedded
Брамс и Щраус ряпа да ядат, но и с ряпа няма да има такъв ефект?!?
veni, vermini, vomini
Не знам как изобщо минах през тия тесни, тесни, ужасно тесни улички с паркирани коли навсякъде, че и с поне 5-6 трябваше да се размина, ама ту аз отбия да дам път, ту на мен ми дават път - и все мъже. Точно преди да изляза на булеварда, една с цялата си наглост хем ме вижда, че съм преполовила вече уличката, хем смело дава напред и няма място да отбие нито тя, нито аз.. с голям зор се наврях почти в един гараж, при което тя си свали прозореца и ме напсува по-брутално и от каруцар, че и няколко пъти.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Проблемът не е в града нито в големината му, ами в манталитета на шофьорите(повечето). Особено пък едно 90% от жените шофьори тук са нещо страшно.Първоначално написано от iziskan88
И аз съм жена, но смея да твърдя, че съм толерантен водач. А и си преценявам възможностите все пак.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
агроденсфолк звучи от вефа ми?!?
veni, vermini, vomini
Не е реално днес да ми е толкова зле. Мразя да съм болен в жегите!
Welcome to the Jungle...
Това е. Кецове с бинди на тях.
Фтв!!
мой много близък приятел/познат както искате така го възприемайте,ще си прави ергенско парти.
И се чуди къде да го прави,искаме да е място със много курви,алкохол и абсолютен разврат,хазарт и лукс. (за звучи като Вегас) Вегас е в процес на обмисляне защото пича не разполага с много пари,има на разположение някъде към 70-80 000 $
Давайте идей (не искаме да е някъде във къща или нещо такова) искаме да сме в хотел.
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Вери лейм![]()
...
Що си не ебеш майката !? като няма с какво да помогнеш защо се правиш на интересен и пред кого ? И е още по-тъпо да го пишеш на Англ. ез. със Б-и букви.Ако имаш нещо против си имаме собствен език на който може да се изразиш.Първоначално написано от CanisDirus
не,не става дума за в Б-я изобщо.Аз не живея тук,нито приятеля ми и другите.Първоначално написано от ZipFail
За студентски град,един път бях там.....
Я си помисли, кой се прави на интересен бе, калъф. Пита във тийн форум къде да иде на парти за 70 хиляди с к*рви и алкохол. Изобщо не е лейм, ама хич, ама не не не.Първоначално написано от Isildur
Както и редовното пускане, колко пари си изкарал на седмица - не не не. Хич не е лейм.
И я помисли, кой се прави на интересен?
То не са хвалби, то не са случки в Слънчев Бряг ееех, мъкаааааааааааааа...
На собствен език - ни тъ бива!
На чужд - FAIL
...
(facepalm) ........................![]()
хората имат пари,а ти си купуваш якета от супермаркет и им слагаш нашивки
гадно ти е,а ?
Atlantic City![]()
Дойде и другия филмаджия.
Ама ние вашите филми сме ги гледали и знаем финала.![]()
...