.
Отговор в тема
Страница 28 от 56 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1379
    ше видиме колко го знаеш

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Isildur, разучете дали няма нещо подходящо из Южните щати (и то по-скоро градовете по 2те крайбрежия). Аз в САЩ не съм стъпвал и няма как да ти бъда полезен.
    Welcome to the Jungle...

Не е нужно да е там...зад океана,може и в Европата да е,важното обстановката да е жестока ! 10-15 човека ще сме.
    Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!

Цитирай Първоначално написано от Isildur
    мой много близък приятел/познат както искате така го възприемайте,ще си прави ергенско парти.
    И се чуди къде да го прави,искаме да е място със много к**ви,алкохол и абсолютен разврат,хазарт и лукс. (за звучи като Вегас) Вегас е в процес на обмисляне защото пича не разполага с много пари,има на разположение някъде към 70-80 000 $
    Давайте идей (не искаме да е някъде във къща или нещо такова) искаме да сме в хотел.
    Ти осъзнаваш ли колко си смешен

Исилдур,

започваш да правиш адски негативно впечатление, а някои неща просто нямат и грам логика. Като това, че не живееш в България, ама са те набили, докато отиваш към БМВ-то си в Св. Влас... и всичките други неща. Спести ни, моля...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Търся си работа!
    Ако имате нещо, като за мен, свиркайте!!!

Днес видях истински хипстъри... смисъл.. ебааааааааааааааааааааси и чудото, идваше ми да ги замеря с циганин

черинке,виж питай каниса да те наеме да шиеш нашивки на Stone Island/Londsale

Започна ли да мислиш, какво ще запишеш на плочата?

Пък и докато ти дойде времето може да подобрят технологията и да се съберат няколко албума, но верно е доста яка идея. Евала на създателите.
    ...

Който трябва ще се сети какво да запише...

Dead Can Dance ще се запише
    Audio ergo sum

Може и без такива шеги.
    Audio ergo sum

Град
    L.A. \ Moscow
    айде сега да мълчим и да не ядем краставици...
    Raise your fist!

само хората в германия могат да ядат с пълна сила

Град
    L.A. \ Moscow
    некой от германия да ми каже дали слагат краставици в дюнерите ?
    Raise your fist!

и същия германски дюнержия да каже с какъв конец си зашива нашивките "стоун айлънд" към турско яке за 3 euro?

Град
    L.A. \ Moscow
    не с конец а с плетен камилски косъм, докаран от съпруга му от арабския свят
    Raise your fist!

с косми от язовец,ахахахха.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Хора, това е много тъпо,, ама ме разсмя То тая вечер толкова съм чувствителна, че всичко ми прави впечатление/.....

Цитирай Първоначално написано от Hypocrisy72
    брат точно кат тебе съм нямал съм приятелка ама нали имам компD
    ахаххх

Честит ни празник, деца

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=911557

Двама 15-годишни младежи и техен приятел на 20 години са задържани от криминалисти от столичното Шесто РПУ, след като отвлекли, пребили и рязали с нож по гърба 14-годишен ученик заради момиче. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 28 май майка завела 14-годишният си син в районното управление, който разказал за случилото се.

По думите на момчето няколко часа по-рано по телефона го потърсил 15-годишен негов познат и му предложил да се видят в кафене в кв. „Суходол". Двамата живеели в кв. „Люлин", но отношенията им били влошени заради съперничество - не можели да разделят любовта на момиче. Независимо от това по-малкият приел поканата да се видят и поговорят.

Вървейки към кафенето, по пътя ги настигнала червена „Мазда", а 20-годишният шофьор ги попитал за автосервиз наблизо и тъй като им било на път двамата се качили в колата, за да го заведат. В автомобила пътувало и друго 15-годишно момче. Шофьорът обаче не тръгнал към сервиза, а завил по Околовръстния път и спрял колата чак в местност над кв. „Бояна".

Там тримата принудили момчето да слезе и започнали да издевателстват над него - първо му отнели мобилния телефон, документите и 5 лева. След това сложили маска на 14-годишното момче, съборили го на земята и започнали да го ритат и бият с палка. Разкъсали фланелката му, съблекли го гол до кръста, надраскали с нож по гърба му голяма буква „М", после го вързали през врата с колан за едно дърво.

През цялото време биячите заплашвали жертвата си да не се занимава повече с момичето. След като решили, че боят е достатъчен, го натоварили в багажника на колата и го изхвърлили в центъра на кв. „Павлово".

По време на разследването криминалистите изяснили, че организатор на жестокото отмъщение е 15-годишният кандидат за гадже на момичето, а целта му била да сплаши съперника си. Той и двамата му помагачи досега нямат криминални прояви.

След задържането им в рамките на 24 часа, материалите по случая са докладвани в Софийската районна прокуратура. Днес на 15-годишните момчета е наложен надзор на инспектор от Детска педагогическа стая, а 20-годишният шофьор е освободен от ареста срещу подписка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

който нож вади,от нож умира

Град
    L.A. \ Moscow
    който нож вади, нож има!
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Дайте мнения добре ли е св-то(на 17 съм и ако стане ще работя в Рефан)

Europass
    автобиография Приложете снимка. Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)

Лична информация
    Собствено (и) име (на) / Фамилия(и) Собствено име, Презиме, Фамилия. Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
    Адрес ул., №, гр./с., пощ. код, държава . Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
    Телефон Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите) Мобилен телефон: Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
    Националност Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)

Дата на раждане Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)

Пол Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)

Предпочитана длъжност / Сфера на работа Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
    Образование и обучение

Наименование на придобитата квалификация
    Основни предмети/застъпени професионални умения
    Име и вид на обучаващата или образователната организация
    Майчин (и) език (езици) Посочете майчин език (ако е приложимо, посочете втори майчин език)

Ще е добре ли да добавя клишетата като текст накрая отговорна и тн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си