- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Isildur, разучете дали няма нещо подходящо из Южните щати (и то по-скоро градовете по 2те крайбрежия). Аз в САЩ не съм стъпвал и няма как да ти бъда полезен.
Welcome to the Jungle...
Не е нужно да е там...зад океана,може и в Европата да е,важното обстановката да е жестока ! 10-15 човека ще сме.
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Търся си работа!
Ако имате нещо, като за мен, свиркайте!!!
черинке,виж питай каниса да те наеме да шиеш нашивки на Stone Island/Londsale
http://mp3.dnes.bg/news/2010/09/10/N...vi_plochi.6660
Точно за мен...
Започна ли да мислиш, какво ще запишеш на плочата?
Пък и докато ти дойде времето може да подобрят технологията и да се съберат няколко албума, но верно е доста яка идея. Евала на създателите.
...
Dead Can Dance ще се запише![]()
Audio ergo sum
Може и без такива шеги.
Audio ergo sum
айде сега да мълчим и да не ядем краставици...
Raise your fist!
некой от германия да ми каже дали слагат краставици в дюнерите ?
Raise your fist!
и същия германски дюнержия да каже с какъв конец си зашива нашивките "стоун айлънд" към турско яке за 3 euro?
не с конец а с плетен камилски косъм, докаран от съпруга му от арабския свят![]()
Raise your fist!
с косми от язовец,ахахахха.
Хора, това е много тъпо,, ама ме разсмяТо тая вечер толкова съм чувствителна, че всичко ми прави впечатление/.....
ахахххПървоначално написано от Hypocrisy72
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=911557
Двама 15-годишни младежи и техен приятел на 20 години са задържани от криминалисти от столичното Шесто РПУ, след като отвлекли, пребили и рязали с нож по гърба 14-годишен ученик заради момиче. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.
На 28 май майка завела 14-годишният си син в районното управление, който разказал за случилото се.
По думите на момчето няколко часа по-рано по телефона го потърсил 15-годишен негов познат и му предложил да се видят в кафене в кв. „Суходол". Двамата живеели в кв. „Люлин", но отношенията им били влошени заради съперничество - не можели да разделят любовта на момиче. Независимо от това по-малкият приел поканата да се видят и поговорят.
Вървейки към кафенето, по пътя ги настигнала червена „Мазда", а 20-годишният шофьор ги попитал за автосервиз наблизо и тъй като им било на път двамата се качили в колата, за да го заведат. В автомобила пътувало и друго 15-годишно момче. Шофьорът обаче не тръгнал към сервиза, а завил по Околовръстния път и спрял колата чак в местност над кв. „Бояна".
Там тримата принудили момчето да слезе и започнали да издевателстват над него - първо му отнели мобилния телефон, документите и 5 лева. След това сложили маска на 14-годишното момче, съборили го на земята и започнали да го ритат и бият с палка. Разкъсали фланелката му, съблекли го гол до кръста, надраскали с нож по гърба му голяма буква „М", после го вързали през врата с колан за едно дърво.
През цялото време биячите заплашвали жертвата си да не се занимава повече с момичето. След като решили, че боят е достатъчен, го натоварили в багажника на колата и го изхвърлили в центъра на кв. „Павлово".
По време на разследването криминалистите изяснили, че организатор на жестокото отмъщение е 15-годишният кандидат за гадже на момичето, а целта му била да сплаши съперника си. Той и двамата му помагачи досега нямат криминални прояви.
След задържането им в рамките на 24 часа, материалите по случая са докладвани в Софийската районна прокуратура. Днес на 15-годишните момчета е наложен надзор на инспектор от Детска педагогическа стая, а 20-годишният шофьор е освободен от ареста срещу подписка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Дайте мнения добре ли е св-то(на 17 съм и ако стане ще работя в Рефан)
Europass
автобиография Приложете снимка. Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Лична информация
Собствено (и) име (на) / Фамилия(и) Собствено име, Презиме, Фамилия. Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Адрес ул., №, гр./с., пощ. код, държава . Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Телефон Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите) Мобилен телефон: Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Националност Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Дата на раждане Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Пол Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Предпочитана длъжност / Сфера на работа Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Образование и обучение
Наименование на придобитата квалификация
Основни предмети/застъпени професионални умения
Име и вид на обучаващата или образователната организация
Майчин (и) език (езици) Посочете майчин език (ако е приложимо, посочете втори майчин език)
Ще е добре ли да добавя клишетата като текст накрая отговорна и тн