- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Български език и литература
56.50 точки
Добър (4.37)
География и икономика
51.00 точки
Добър (4.07)
![]()
БЕЛ - 5,26
АЕ - 4,50
на фона на усилията - геройство![]()
по английски трябваше повечко
Български език и литература 84.00 точки Отличен (5.70)
История и цивилизация 94.50 точки Отличен (5.99)
Определено съм в еуфория. На 5 юли ще се мре (от кеф естествено).![]()
Welcome to the Jungle...
Какво има на 5-ти юли?Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Една от любимите ми hip-hop банди (House of Pain) идва на концерт в София.![]()
Welcome to the Jungle...
ОоооохххххПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
БЕЛ - 6.00
Немски - 6.00
Няк'во, от около пет дена насам се чувствам като шефа на хората и това чувство продължава да се затвърждава![]()
![]()
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
Български език и литература 83.50 точки Отличен (5.68 )
Английски език 72.00 точки Много добър (5.24)
Като цяло съм доволен.
Audio ergo sum
добре, добреПървоначално написано от DrunkenLullaby
още като ти бях чел някви неща в блога бях сигурен, че ще скочиш със скандалните числа
![]()
евалата! =]Първоначално написано от DrunkenLullaby
Уоу, благодаря ви!
Браво на всички, които са доволни от оценките си.
EarthShaker, мерси, че си чел -- много се зарадвах на поста ти (:
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
английския много слабо сте го направили,а той е на ниво 8-9 клас бате
Тия тъпи ли са? Може ли да не ти дадат половин точка и да ти напишат 6.00, ами да се заядат?!!!Първоначално написано от Pliok0019
Разбирам поне 1т. да ти бяха взели...
Поздравления иначе на всички.
Според скалата над 95точки е 6.00... Иначе си е глупавко, но аз вече съм свикнала вече. Имах 5,498 на математиката в 7ми клас, 5,49 в УНСС... и сега едно 5,99 не ме изненадва.![]()
е да, ама аз в гимназията съм учил немски, не английскиПървоначално написано от iziskan88
английски като 2ри език в 10ти клас, при възрастна жена...
иначе матурите като цяло са обидно лесни
а моите ниски резултати са продиктувани от други фактори, които са си мой проблем и не ми служат за извинение/оправдание :>
Аз имам 5,25 по Български език и Литература, разочароващо... цялата ми рода щастливи, прехласнати, какви ли не, иди им обясни, чее... че ... ЧЕ!
Иначе в момента се вълнувам много! Ама много! Познайте какъв ден е днееееееес! Приготвила съм камери, мамери, ще снимам всичко! В нас, мен, престоя, пътят до тях, в тях, нея, пристигането на мъжа й, бабинка, пътят към болницата и, вече, колко е възможно в болницата :Д и ще бъде озаглавено "Денят, в който се родих"!От една седмица едвам съм спала от вълнение. Пожелайте ни всичко да мине нормално, да сме живи и здрави и всичко да е точно!
Най-много като ме види с тая камера, да ме запука със шамарите, то само до камери ще й е след малко, като се събуди.![]()
По Английски език ме е срам да кажа колко имам, но почти си намерихме работа и ще инвестираме в едни курсове по Английски език, уж го уча от детската градина, ама в това ПГО, в което бях, просто ме съсипа тотално.............
Пожелавам ви приятен и спокоен ден на всички! Забавлявайте се, довечера пак ще ви притесня!
Сестра ми на матурите имаше 5,99Първоначално написано от Pliok0019
Една много добра приятелка сега има 5,98
Май не е нещо необичайно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Гладен съм.![]()
it's always like that
пп. Много се чудя дали да си сменя мобилния оператор. Някой знае ли статистики за проценти население на кой моб. оператор са? Не намирам такива. Един приятел ми каза че мнозинството хора са на Глобул и в момента предлагат най-евтини оферти, ама знам ли дали информацията му е коректна. Ако имате информация или предположения, споделете!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Виваком имат доста добри оферти, като съдя по плановете, използвани от семейството ми. Почти всички хора, които познавам обаче са на мтел. Аз съм на лооп и говоря наистина доста и плащам към 30лв на месец. Доволно е.