- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Вивател в момента имат най-добри оферти,за да привлекат клиенти.Мтел всички казват,че са бръснач.Повечето ми приятели,които са на Глобул казват че месечната им такса е висока...
Лично наблюдение имам само за Вивател и ако трябваше да избирам пак оператор,пак него щях да избера.
В тая тема... всеки за себе синикой не отразява другия
![]()
браво, ШерлокПървоначално написано от MissBianka
ооо ако някой не се беше заял щях да се притесня какво става с тоя форумПървоначално написано от w0sh
![]()
Някой знае ли разписанието на маршрутката която ходи до златните мостове за неделя?
Имате ли някаква представа банките до колко време пазят записите от камерите при банкоматите?
the sky is the limit.
Търсят се тези албуми на Kategorie C:
Auf Wiedersehen 2009
Hungrig Bissig Wild 2009
Alte Schule 2010
Vollkontakt 2010
Deutsche Jungs 2011
![]()
![]()
![]()
някой знае ли,дали мога да си увелича лимита на дебитната карта (лимита ми е 1500 лв.) днес се опитах да изтегля повече (защото един път теглих) но не става,а банката беше затворила.Дали ако отида утре и говоря със служителите не може да се направи нещо по въпроса ?
Става въпрос за ЦКБ
търся турбина garrett T3 T4 50trim за 450кс и колектор,нещата ми трябват до 7-8 дена,след това не важи.
и моля без изцепки "тук ли трябваше да питаш и т.н." пуснал съм и мнения в др форуми.
Пускам и тук,защото не се знае от къде ще излезе "зайчето"
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
ее, 30 лв на месец са множко бе : )Първоначално написано от Pliok0019
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
имам ги всичките (без последния) на една флашка, но я затрих някъде из нас...Първоначално написано от baceto
и аз я търся от известно време, ако я намеря ще те имам предвид, но съм сигурен, че някой ще ги има на компютъра =)
Много са наистина, но за толкова разговори от които много към вивател не е фрапиращо. Мисля да си взема една предплатена карта на Вивател и така да ми се получат по-добре нещата.Първоначално написано от jghgh
^ С ваучер от 10 лв. карам цяла година.
Мои приятели не са доволни от Глобул и чакат с нетърпение да изтекат договорите, за да си пренесат номерата във Виваком. Аз чакам да минат още 4-5 месеца по същата причина, с тази разлика че зарязвам огромното извратено семейство на М-тел.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Извратено, неизвратено, от години съм клиентка (макар и на ваучер) и някак не искам да си сменям оператора.. Май ще мина на M-tel select, като най-вероятно ще правя макс. 15лв, защото ще избягвам да говоря с хора от други мобилни оператори
Много ми е странно к'во да правя. Понеже сестра ми вече мина на Виваком, майка ми и баща ми си останаха на М-тел, ама майка е в Белгия и си говори от някакъв белгийски номер... и аз почвам да се чудя дали и аз да сменя оператора. Ама някак не ми се ще. Ддз.
На стадния принцип съм аз - докато повече хора са на М-тел, ще си стоя там. Най-малко искам да се набутвам
Иначе, Пльок, щом толкова много говориш, може би наистина 2 карти ще ти излизат по-малко пари.
Вегнага щом имам някакви пари ще купя друг телефон и ще мина и към виваком.
Бръкма 2ра употреба за 30лв - най-ценните телефони са именно тези. Трябва да си взема една Нокиа от старата генерация, че винаги е добре да си имаш и резервен апарат. 0.0
пуснали са лъки страйк по магазините
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не питах, син и червен има
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
nokia 1208 фенерче -коравите животни.Тея са като котките,братче,имат 9 живота.Първоначално написано от jghgh
http://vbox7.com/play:8505847b
Селска забава с три букви - що е то?![]()
пробвах и от двете по една кутия,абсолютен шит.Аз ги видях още преди 1 седмица.Първоначално написано от tuzaro
Абсолютен ташак.
То като се замисля в БГ качествени цигари....няма.
Когато бях в Австрия един Сърбин беше намерил от някъде Лъки и ми даде една кутия,еми бяха страшниии![]()
Иначе и другите марки като Marlboro,Davidoff,Rothmans са "балкан" разлика от тези във БГ.
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!