- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
В Австрия и Германия е адски трудно да се намери Лъки. Продават ги във всеки магазин и на всеки ъгъл има автомати![]()
...
Не бяха същите....Първоначално написано от CanisDirus
![]()
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
В България може би единствените хубави цигари които се намират са Собранието.
Живее в Лондон, но идва от време на време тука с М3-ката си и го обират в Св.Влас...Първоначално написано от reoffender
![]()
Нямам по 10 кинта за цигари на ден.Първоначално написано от GrindBlardian00
![]()
Иначе,че са хубави спор няма.
Единствените извращения, които не допускам са разните му там 'женски' цигари, със странни имена и миризма...
Прибрах се в Б-я защото родителите ми имат тежки здравословни проблеми и ще се наложи да остана при тях до края на месеца.Първоначално написано от reoffender
Живея в Англия,но ходя и във Австрия при сестра ми.
Още обяснения трябва ли да давам ?
А тебе какво те боли къде живея ?
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
всички които харесват песента да се чувстват поздравеннии
http://www.youtube.com/watch?v=THt5u-i2d9k
Мразя я откакто излезе.
Съжалявам иначе, просто ми беше интересно.
Винаги са ме кефели "косите" и очилата им.
Audio ergo sum
Без звук е много забавно![]()
![]()
Бийтбокс без звук е по-забавноПървоначално написано от w0sh
![]()
Audio ergo sum
Пффф, луд ли си, адската музика е IBM, и не само.Първоначално написано от GrindBlardian00
Индъстриълът е супер як.
Ама някои неща идват прекалено дарк, филмарски, суисайдъл и дори демонични. Ама е надъхвация.
Бтв на концерта на Combi никой не е танцувал като тоя паляк.. о.0
Но не съм ходила на други партита де, така че не знам как си танцуват по принцип феновете.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
да, моя първосигнална грешка
не съм в тая култура, но танцът за мен е смешен
Да, напомня някак на ... диско, рейв -> пречупени през странни призми на дарк интензивно звучене, което на мен ми идва демонично. Ама зависи и за какво си говорим де. Примерно Psyclon Nine са ми непоносимо демонични, апокалиптични и какво ли не. И няк'ви пауър, радиоактивни групиВъпреки че точно сега си пуснах да си припомня някои филми на мошшшния ми електро период.
Музиката е наистина яко интензивна. Но феновете ме дразнят в кви филми са.
През последните месеци дъбстепа набира много сила в България. Не знам дали е така и в другите страни, но тук много се разпространява.
Audio ergo sum