- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
http://i.imgur.com/3VKr6.gif carrot is nice for the skin ?!?
veni, vermini, vomini
Винаги ми е било интересно колко много хора не осъзнават, че няколко хранения по -малко означават, че учат тялото си да е в постоянна неизвестност, да не знае кога ще дойде следващото презареждане. Така метаболизмът се забавя, опирайки се до гърбиците ви със запаси ( в някои случаи буквално). А така се изгарят калории по - бавно...Първоначално написано от reoffender
Ако ядете по - често, но не се тъпчете като 14 годишна девойка при първия й мензис, а приемате нормални порции и калории, ще '"обучите" метаболизма си, че не трябва да се тревожи за следващото приемане на енергия.
И си набийте в главите, че гладът не води до отслабване. Оптималният план е упражнения, независимо от какво естество и правилно хранене. Двете са както и необходимо, така и достатъчно условие.
П.П. Риофендърке, да не си помислиш, че съм злобен. Знаеш, че винаги си добре дошла да се помолим заедно в църквата в Банишора.
![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZYCRYD6eQcY&feature=player_embedded#at=151[/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ти се връща. Е така от льобезностПървоначално написано от GrindBlardian00
![]()
...
Знам,че не си злобен. Пък и аз също ги знам тия неща. Опитвам се да се храня здравословно колкото може поне. И си беше бъзик,не ям чак толкова малко в момента, просто го правя разделно и си личи. Не гладувам, но колкото и месо и марули да съм изяла (примерно) по което и да е време щом видя шоколад съм в бойна позиция да го нападна.Първоначално написано от WinstonSmith
И не,не си мисля,че ще отслабна с глад. За това и гледам по минимум един час да тренирам, + много ходене и т.н.
![]()
Ако месото е сухо (няма сланинка или масълце) то няма как да не си гладна![]()
...
Не ям сладко, защото съм гладна,
просто като видя каквото-и-да-е-съдържащо шоколад ТРЯБВА да го унищожа. Опитвам се да се отърва от този навик, най-вече.
reoffender, искам да унижоща всякакъв твой комплекс, че тъпчеш прекалено много сладко с ето тази снимка -> да, знам че е прекалено много и СВИНСКо
Аз ям много сладко. С повод, без повод, с депресия, без депресия. Пристрастена съм към сладкото, а ако случайно реша да го спра, тогава пък залитам на мазнички солени неща. Не знам кое е по-добро и кое по-лошо, но лабилните психики са така. Аз за себе си знам, че съм такава.
Не знам ти поради каква причина бумтиш сладко - поради някви нерви или просто много ти харесва вкуса. При мен е и от двете.
Иии сега гарантирам, че ти вече нямаш никакви опасения, че ядеш прекалено много сладко, 'щото тва на картинката успях да го изям за една нощ. Беше тежка нощ.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На мен дори не ми изглежда многоПреди ядях по 2 шоколада милка + сладки+сладолед+фафлички и к'во ли не. Просто да муам нещо сладко. И от нерви и заради вкуса
![]()
И другото-не мога да ям 'малко' сладко. Или всичко или нищо. Изям ли едно парче шоколад....отиде целия.
Same.
Иначе това си е много бе.. Знаеш ли кви са грамадни тея кутии пури? : )
Като изключим киселото мляко (понеже мразя) не мисля,че и на мен би ми се опряло. От което се чувствам отвратително, замислям се,че след време ще стана още по-голямо прасе и изпадам в паника...
това е по-величествено дори и от Деян НеделчевПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
?!?
veni, vermini, vomini
http://www.youtube.com/watch?v=NkPnyVQ9Mnc
тва е Дражето от Ямбол бе!!
Девастация за цялата вселена !!!!
veni, vermini, vomini
к'ор за строежите в между блоковите пространства!
к'ор за чуковете от 7 сутринта!
Винаги ми е била интересна тази страст на жените към шоколада..
Имаше една милка в нас, отидох, отворих хладилника, хванах я, погледнах я, огледах я, прибрах я в хладилника, врътнах две кръгчета на кухнята, върнах се, пак отворих хладилника, пак я хванах, подуших я хахахаха, мислех, че ще прегреша с нея, но си е опаковах пак в станиола и я прибрах отново в хладилника! Бях твърда, също като нея!
Оня ден за малко да се разрева, като гледах пресния хляб, който тате беше купил. Пипнах го, мачнах го, представих си го как се топи в устичката ми...
тия диети не са хави![]()
Ще си седим дебели и ще умрем в самота, ядящи от твоите добре напоени в олио спагети.![]()
закусих ягоди и съм безсмъртна!:Д
![]()
Мотото ми за днес е: "Защо да уча, като мога да си направя пищови?" И да.
Юни месец е смрт да се учи. Мотивацията се изпарява с покачването на температурите.
Не трябва да имаме толкова ваканции през годината - тва пролетни, коледни, предлагам да им се наложат големи съкращения и да траят макс 5-6 дена. За сметка на т'ва да почваме на 1 септември и да свършваме на 30 май. Кво е т'ва до 30 юни да уча на тия жеги - всички са/сме много демотивирани и не се получава.
И тея ваканции май месец направо да се премахнат, ддз... 100 хиляди повода измислиха, за май месец общо 2 седмици ако съм учила, ще е цяло чудо. Още повече ни разлигавиха. Матурите/външното оценяване да ги местят юни, че те поне са веднъж в живота на човек, ще се изтрае.
Яко съкращения във ваканциите и нещата ще се оправят - хем ще се учи повече, хем ще се избегне тоя ташак да караш децата да се концентрират в жегите. Психически невъзможно е ... е, за мен поне!