- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Пък някои хора ходели на работа през лятото, представи си.
Времето е перфектно за учене, особено ако сега ти е сесията...
Едно време как процедирах:
1 Ставам към 9 и се мотая и оправям
2 Започвам да уча към 10
3 Правя разни почивки от по 30 минути на всеки час и половина учене
4. Към 6 излизам някъде и цяла вечер се мотам (най-обичах да играя футбол - два часа тичане, прибиране, душ, вечеря - цъкане на компа и лягане към 12) и релаксвам от четенето
В жегата и без това никой не излиза през деня, та е спокойно
Което не важи за някои от нас.Първоначално написано от GrindBlardian00
![]()
Welcome to the Jungle...
сега се учи яко защото можеш да станеш много рано и пак да е светло приятно :} сядаш учиш до 12-1 хапваш почиваш в жегата излизаш моташ се и към 9 пак сядаш по към 12-1
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Велик сайт!
The Car Crusher
Posted at: 2010-07-12 19:08:04
Original ad:
i need my 89 dodge shadow towed to a car crusher asap. there are a few crushers in the area so get at me with a price and contact info
From Me to *********@*************.org:
Hello,
Do you still need your car crushed?
Mike
From Jeff ******* to Me:
yes
From Me to Jeff *******:
Well Jeff, how would you like to have your car crushed by a REAL LIVE MONSTER TRUCK?!
That's right, for only $20 you can witness the ULTIMATE DESTRUCTION AND CARNAGE of your 1989 Dodge Shadow being CRUSHED INTO OBLIVION!!!
Our CHEVY KILLVERADO is bringin' the pain on top of 66 inches of DOOM-BRINGING TIRES and will leave your car COMPLETELY ANNIHILATED.
Please let me know when you are ready to BRING ON THE DESTRUCTION!
Mike
From Jeff ******* to Me:
are you serious
From Me to Jeff *******:
YOU BET YOUR ASS I'M SERIOUS!
The only question is, are you serious about your car being SERIOUSLY SMASHED INTO SMITHEREENS?!
Mike
From Jeff ******* to Me:
is it being crushed at a demolition derby or something?
From Me to Jeff *******:
No! You will have the honor of witnessing it being obliterated, LIVE AND IN PERSON, right in your front yard! No unnecessary travel to a stadium - stadiums are for PUSSIES!
Mike
From Jeff ******* to Me:
why the hell would i want to do that? then id have a pile of shit in my lawn that would be even harder to get rid of
From Me to Jeff *******:
No need to worry about cleanup! The Killverado will PULVERIZE YOUR CAR INTO A PILE OF DUST!
From Jeff ******* to Me:
no it wont. are you an idiot?
From Me to Jeff *******:
Do not underestimate the DESTRUCTIVE POWER of the KILLVERADO!
Tell you what, if you decide to do it in the next ten minutes, your kids can witness the devastation for JUST FIVE DOLLARS.
YOU'D HAVE TO BE A PUSSY TO TURN THIS OFFER DOWN!
Mike
From Jeff ******* to Me:
no id have to be a retard to let some idiot come run over my car with his stupid truck! what the hell wrong with you? dont email me again ya jackass!
Ревандикационните искове, делегацията и суброгацията да умрат в СМЕГМА, СОПОЛИ, КРЪВ, ГНЯС И ЛАЙНА, ЛАЙНА !!!!!
veni, vermini, vomini
римско право![]()
![]()
![]()
![]()
^ римското е много приятна материя по нея учих с удоволствие га бях млад, сега ми се оволи тела. Кур за големият кораб, който минава (това съм аз, според виден научен работник)?!?
veni, vermini, vomini
Имате ли идея защо ми забива компютъра?
Със 7цата и ХР го имам тоя проблем. А като бях с виста не е забивал.
Лицето Х казва, че не е от операционната система.
+ че харда е преебан нещо.
Със 7цата харда ми беше разделен на две. Като инсталирах виста ми се разцепи на три. В момента с ХР-то пак е на три.
Наистина приемам предложения.
Иначе аз си ровя в гугъл в момента, ама не намирам нищо подходящо или свързано с моя проблем. Таа?
*продължавам, де, все пак* :П
Зависи за какво забиване говорим.
Какво точно се случва. Замръзва ти екрана, или просто всички програми спират да работят. Черен екран/син екран.
Много неща може да са.
Току-що, мисля, че открих информация за проблема си.
http://hardwarebg.com/forum/showthre...лем-с-HDD
Сега чакаме лицето Х да се прибере от работа, да ми погледне кондензаторите, захранването и каквото друго се сети.
само направих малка белямай си разцепих харда на 4 току-що
![]()
а, цените от 100лв.+, които гледах в нета за нов хард диск, истински ли са?![]()
![]()
![]()
съвсем са си истнски
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Глупости, има много по-евтини:
http://nikem-bg.net/computer-compone...K1000-5400-8MB
Днес беше най-тъпият и безсмислен ден в живота ми последните три години.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
НиЛо е редно да запознае Ванко в перукера на Малката Перука.
Ааа и Валери е вътре![]()
So much win!
...
това е парчето с Ирина Флорин от преди години, само дето женският "напев" е с друг текст![]()
братлеее... и говоримЕ чужди езицикулт!
ЕДИТ: а Мартин е еба ти путката!
BIGGEST TROLL EVA!Първоначално написано от Rorschach
![]()
![]()
![]()
![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Чужди езици, вагинални Армагедони, има мат'риал.
Welcome to the Jungle...