- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Курвьееее баща ви е машина![]()
вече мога с леко сърце да бия кисел кор на всичко и да се алкохолизирам като пийняк ?!?
veni, vermini, vomini
Алкохолът не води до нищо хубаво. :Д
Имаме си много яка мадамааа!
^Наистина, алкохолът е ОТРОВА, днес офЕцЯлно пих 14 часа без прекъсване и си бръкнах с нелубрикиран пръст в здравето, сега не ми е толкова забавно, а утре немците ще слушат един неприятно дрезгаво-пиян меден гласец, но КИР за тях и лекар с нож и сестра без престилка ?!?
veni, vermini, vomini
добро утро
надявам се на последна среща с ОТП-то днес![]()
Наслаждавай му се, докато е време.
Наистина може да е последна.![]()
Добрютро, след проведен анализ и количествено изследване на състоянието на мозъчната ми кора, се стигна до заключението, че днес сутринта диагнозата ми е - матахари с остатъчен вкус на бира. Иначе успеф на колежката с ОТъПо-то и Смрът за работата ?!?
veni, vermini, vomini
Ходи ми се някъде, където не съм ходила досега.
Ще ви помоля (отновода предложите някаква дестинация в България, в планината, с културни и природни забележителности, и да е на високо, много на високо, може да има вода, може да няма вода, гори, хълмове, проходи, пътеки, рекички, водопадчета, па и басейн да има още по-добре
![]()
Например, не съм посещавала Райското пръскало, за сега съм се спряла на него, ама лицето Х не му се обикаляло по горите.
По пещери не ми се ходи, искам полянки,горички,тревичка,д ъвчета,планини,открито небе???
Да пожелаеш успех на отп е като да стискаш палци падащ от самолет да оцелее. Божа работаПървоначално написано от Bokonon
![]()
![]()
А дори не съм правист.![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
не е божа работа, а професорска работа![]()
![]()
![]()
на Чери препоръчвам Трявна.
Много е унплезантно чувството, след като две седмици не си ходил на работа, да се върнеш и навсякъде около теб кисели трътки наметнали се с жилетки и якенца в тая жега пищящи като недомандръсани дори и при най-плахия опит да пуснеш климатика УМРЕТЕ, УМРЕТЕ, УМРЕТЕ в собствената си пот, осолете си сланините и пак УМРЕТЕ !!!!
veni, vermini, vomini
изгубих си телефона (ако въобще може да се нарече изгубване като си оставиш телефона на чина) може ли някакси оператора да го проследи ала-бала.На безшумен е....майка му стара 1 път през живота си ще си изключа звука и на....тебефона е включен и не вярвам някой от класа да го е взел.Най-малкото щеше да го изключи веднага
баце,тва става точно ккато си тръгвам и чистачката не беше влязла ,цялата стая прероих![]()
в този ред на мисли, сърдечни и много корави поздрави за майка му, сестра му, дъщерите му, леля му и т.н.Първоначално написано от GrindBlardian00
Disturbia, най-адекватното ще е да поразпиташ освен класа и съседни класове/другата смяна, може някой да е засичал. Куките няма да ги грее, както каза гриндерО.
Инак, тази сесия е безумно тъпа досега. Като цяло лесни изпити, прочетох си учебниците и сега разбрах, че изпита ми в понеделник ще е на 80 страници от единия. Ебаси тъпотия, за пръв път ще чета от 2-3 учебника, щото т'ва е обидно малко материал О.о
За сметка на това пък гала-финала е почти сигурна поправителна сесия.
Телефона се намери.Не знаех,че на 17 години може да скриеш нечии телефон в друга чанта и да заравиш да кажеш (Х. има тъпия навик да си прави кефа като гледа как някой си търси нещо и търчи като убезумял,но едно е да е тетрадка за 2 лв,друго е телефон ...)Та така има късмета,че не съм момче или по-яка....
Теди има 6 по философия и се чувства свръхчовечка!:Д
хубаво начало, хороскопът ми е хидеален, а в неделя има "Жажда"
![]()
^ Харесват ми тези твои дрънкулки.![]()
What you give is what you get!
Женският тенис трябва да го направят на категории - за под 65кг и за над 65кг... =/
Ебати гадното време!
Over the hill with a man who has nothing in his brain
Time has passed him by, now only the memories remain
Every colour now just seems to fade to black
Mass suicide has stabbed you in the back
We can't do anything now, we've left it much too late
Now there's only you and me so say goodbye, peacefully
Now there's only earth and sea
Now there's only earth and sea