- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Първоначално написано от catalogueofanger
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз не мога да ям агнешко и всяка година ме насилват да опитам от уважение, както каза reoffender. Проблемът е, че с или без гости, аз имам именник у дома...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И на мен специално не ми харесва агнешкото , но наще много го обичат .. незнам защо така .. хич не го харесвам![]()
СКАНДАЛ http://www.blitz.bg/news/article/107508 - люлински октопод с 3 очи ?!?
veni, vermini, vomini
А пък аз как се набутах... Трябваше вчера да ходя, но реших да си почина, и днеска отивам и кво да видя - днеска и утре почивали...Първоначално написано от CanisDirus
Голямо възстановяване му удрям
![]()
Audio ergo sum
Откраднаха ми телефончето и ме пребиха.
Чуден следобед изкарах вчера.
А някой има ли идея, след като не са ме удряли по лицето, как керамиката ми се е олющила!? Горните две зъбчета...![]()
И от един тукат в рамото се льопнах на земята, изправям се и докосвам си зъбките с езиче... оп, няма зъбче![]()
къде са отишли, как са се изкъртили
![]()
![]()
![]()
ОМИРАМ
http://vbox7.com/play:362a8c86
ПРЕСЛАВА Е ЛюБИМАТА МУ ПЕВИЦА.
край.
КРАЯТ.
т'ва е.
![]()
![]()
![]()
искам и аз така да се забавлявам.
ИСКАМ!
Искам да го видя, как ИЗБУХВА на Преслава и Шабан Шалич, а след това като своеобразна поанта на купоня да се прекръшва на Иван Иванов- Българският рудбой, акомпаниран от орк. Козари. Този е следващото ниво в деволюцията на човека?!?
veni, vermini, vomini
Обаче просто каква обстановка: обедно соаре с двама кУрифеи на музиката, които са отвори кротка бутилка божоле и с пламък в очите дискутират последното бяло течение в сюргюнреалистичния фолк, като не забравят да обърнат внимание и на класиците. Ако имах нерви да го изгледам до края, сигурно щяха да завършат с кратък музикален ескиз и танц, като водещият ще повдигне полата на гостенката си със силата на титаничния си интеУект. Рестекп ?!?
veni, vermini, vomini
Тоя Кристиян изби рибата майна...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
По-горещи ритми.
ИЗТЪРВАЛ СЪМ ГИ. Животът ми не е достатъчно интересен.
Един приятел днес се е снимал с него.
Завиждам...![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
нема такъв водещ...
пък тая е фенка на Георги Христов, ДМХ, Шабан Шаулич и френски шансони.... острооо
Е айде не е като да не знаеш за кво иде реч.Първоначално написано от tuzaro
айде Шабан Шаулич и Георги Христов на едно място да ама френските шансони нещо не ми се връзват![]()
Все още се надявам за автографчи.Първоначално написано от WinstonSmith
![]()
някой да съдейства, моля.
Нов аватар.
trololol
http://www.facebook.com/profile.php?id=1680434447
Война и мир и е настолната книга.
а някой да е ходил в Хестадей на караоке??
луд е тоя майна
Утре И в неделя трябва да ставам в 7 часа.
Може ли така бе? А?
МОЖЕ ЛИ?
Сега отивам да си готвя манджата за утре и след това ще се самозакрия, щото не ме мързи да дишам направо.
...
Не знам зак'во, ама живея с мисълта, че утре е неделя. Може би, 'щото искам да си ходя...
Ти ли открадна Нуева Етика ? Мишо псува ли те многоПървоначално написано от Rorschach
![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Добро утро.
Кака ви е на сватба довечера и си изгуби обувките...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last