- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Всъщност, използва се и за have got.Първоначално написано от iziskan88
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Oлеее, този Борисов КАК НЕ ГО ЗАБОЛЯ УСТАТА!
Сега е 08:42ч., от 08ч. е на телефона в "Тази сутрин" по БТВ и ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ да говорят.
Аз пък вече съм германка...След 2-те седмици отшелничество без компютър най-накрая имам достъп до интернет пространството...
Ама се чудя дали носталгията ще изчезне някога...
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
направо си арийка вечеПървоначално написано от stefity
![]()
то густо, то пусто
то има 2 милиона такива германци вече.
Всички гласуват на евровизия.
ако не знаеш турски в Германия нема се оправиш![]()
то густо, то пусто
Райън Дън от Jackass e починал...
http://www.411mania.com/movies/news/...asses-Away.htm
Алкохол преди шофиране и каране с несъобразена скорост водят до това за съжаление...![]()
R.I.P.
има ли бе
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е стига бе! СТИГА БЕ!Първоначално написано от Rorschach
![]()
то густо, то пусто
хахаахахахахахаха хахахах сюргн бирирум хахааха да не живеете млада госпойце в Кройцберг по не'ква случайностПървоначално написано от Joc
![]()
...и почина по jackass начин :/Първоначално написано от Rorschach
R.I.P![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Трябва да ходя да превеждам едни пари по банков път, обаче не мога да разбера в коя банка е сметката...
Може ли някой да ми каже как да разбера по BIC или IBAN за коя банка става въпрос?![]()
What you give is what you get!
някой може ли да ми каже,ако имам тел номера мога ли да намеря адреса по местоживеене където е регистриран ?
питам сериозно,моля които не знае/не може да помогне на да не ми отговаря,същото се отнася и за кавалите които ще започнат с ебавките.
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Не, операторите нямат право да дават такава информация.Първоначално написано от Isildur
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^Точно.
Това става само с нареждане от органите на реда.
![]()
![]()
![]()
аккко има друг начин дори и заобикалящ закона (леко) да пишат ЛС тези които могат да помогнат,наистина е много важно
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Няма такъв. Системата е супер скъпа, има си един определени центрове със специално обучени хора и взима време. То дори и изключен телефон може да се засече...![]()
И аз да се наредя на опашката с въпроси:
Кажете ми магнитна гривна, която наистина има ефект.
Постоянно питам тук, защото до няква степен ви познавам и знам, че няма да ме излъжите, а на гугъл не се доверявам вече почти хич.![]()
всички имат ефект - плацебо ефект.Първоначално написано от cherinka
...