- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
не е верно.. ако има номера и некой познат, който работи в глобул, мтел, виваком става много лесно. Като плащаш сметката си казваш номера, въвеждат го в компютъра и излизат данните за регистрирания човекПървоначално написано от amk933
![]()
то густо, то пусто
^да, доколкото разбирам се осъществява и без познат...
дроб съм.![]()
Могат да видят само адреса, на който принципно живее човека, а не къде е телефонът в момента. Това става супер трудно.Първоначално написано от Joc
Той май точно за адреса пита.Първоначално написано от amk933
И въпреки това нямат право да го дават на други лица. Подсъдимо е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
колкото е подсъдимо толкова е и труднодоказуемо откъде го има![]()
то густо, то пусто
точно така адреса ми трябва.Първоначално написано от Violenza
Ако някой знае,още ми е нужен супер много.
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Ден следющий, а е едва сряда, лешперският дух на пиян гащник в мен отново е с подрязани крила, тази седмица няма край... а само сряда ?!?
veni, vermini, vomini
Пробвай да бутнеш пари на някой служител в офис на съответния оператор и би трябвало да стане. Поне така съм чувал. Говорим за България естествено, в САЩ нямам идея как е.Първоначално написано от Isildur
Bokonon, аз миналата събота следобед бях гипс (мента със спрайт рулз) и тая се очертава подобен сценарий. Като прибавим и рожденния ден, на който съм в четвъртък вечер, става доволно напоително.
Welcome to the Jungle...
^ aхахах евалата, дай боже всеки му, при мен проблема е, че вече душата ми се разсъхна, само цикля на работа. Грехота е така, вършее ми се, свинщини ми се творят ?!?
veni, vermini, vomini
а работа + сесия
:Х
В тая жега не е нито за учене, нито за бачкане. А тепърва ще става още по-горещо..
Welcome to the Jungle...
мисля да подема петиция за сиеста, след като си се наял изпил четири-петнайсе бири, тоя труд следобедния да се води за вреден, а часовете до обяд да се таксуват двойно, а ученето, тоя процес със закон ще го забраня, когато навън е над 20 градуса. Ако се наложи ще протестирам в Борисова по цял ден, стоически и статично с бира в ръка, ще умра за каузата и от пиене. Гащници от всички паркове, оБиринявайте се !!!
veni, vermini, vomini
http://www.viceland.com/blogs/bg/fil...n-criminal.jpg
Аз пък съм много доволен, че почти съм спрял алкохола, макс 1-2 бири на излизане и ми е много добре![]()
Audio ergo sum
Все още не мога да схвана колко тъп трябва да си, за да организираш нещо като събитията във Ванкувър преди няколко дни.
Сериозно.
^Лоша ябълка,от чист любопитство какво стана с фотосесията.Снимките вече факт ли са![]()
Твърде топло е..![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
По-натам ще е, свързахме се с Деската инак, ще измислим нещо идните седмица-две ;РПървоначално написано от DisturbiaV
Oхх, какъв беше онзи флекстайп, при който, като смениш буквите, да не се сменя цялостно за всички програми, ми примерно цъкнеш кирилица за нещо на word-a примерно, а в google chrome си пишеш с латински букви?
15 флекстайпа свалих и не откривам този........
Извинявам се за мега тъпия въпрос, но какво е ФелксТайп?![]()
Флекстайпа е вирус, който ти прецаква системните шрифтове.
Едно време това беше единствения начин да си вкараш кирилица на компютъра. Но дори и за 98 се появиха по-добреи варианти от това.
...