- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
И мазнините лесно се разграждат.
![]()
защо по дяволите толкова силно желая AlienWare M18X .....![]()
някой ако иска да ми помогне да осъществя желанието си може да помогне като му продам по малкият брат на AlienWare M18x,a именно M17X давам го за 4К (защото е с допълнителни екстри,разбирайте подсилен) ползван е много малко време. ....
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
ставам рано във фермата ?!?
veni, vermini, vomini
Спри се бе, хероман...Първоначално написано от Isildur
Имаше преди един такъв като тебе покер играч във форума. Вие сте супер тъпите парчета, майна....
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
^ аз живея във фермата и за мен времето е без значение, трябва да се става рано в късна доба, добитъка не пита... ?!?
veni, vermini, vomini
Aдски много се издразних...Търся работа от края на април,сега и намерих и наще естествено ще кажат,че това не може.После естествено,ако не почна ще има реплики като "Ти защо не почна работа,сега какви пари ми искаш"![]()
![]()
![]()
вече спирам да слушам ,донякъде естествено ,какво ми говорят наще
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
http://news.ibox.bg/news/id_1022066902
"WE NEED A STRONGER GOVERNMENT! BRING BACK CAPITAL PUNISHMENT!!!"
Over the hill with a man who has nothing in his brain
Time has passed him by, now only the memories remain
Every colour now just seems to fade to black
Mass suicide has stabbed you in the back
We can't do anything now, we've left it much too late
Now there's only you and me so say goodbye, peacefully
Now there's only earth and sea
Now there's only earth and sea
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_IH4mf_rlWc&feature=share[/youtube]
^гледам, зациклил си я из ласт.фм-а.
аз нещо нямам настроение да изслушам това до край, ама клипът си го бива сякаш и някой път ще я изгледам и изслушам по-обстойно.
Hola, народе, шопинг терапията вярно била ...терапия.
Като се натъжа все ходя да си купувам някви неща и взима, че има ефект.
Тунинг, ха ха ха.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не ми говорете за шопинг, че започна сезонът на намаленията и мен вече стабилно ме сърбят ръцете. вече се обзаведох с рокля![]()
Честито!Първоначално написано от Briseis
Разбирам сърбежа в ръцете ти.![]()
Премахването на тия гъбички, обаче, често се е оказвало твърде разоряващо за моя милост.![]()
Айде да сменим темата, защото, ако помисля още малко, се сещам утре къде ще съм, както нямам какво да правя в момента точно.![]()
П
Е
Т
Ъ
К
!
!
и след този петък за една седмица бия хур на всичко и се отдавам на "Шогун" и спортна дейност в аграрно-интелектуална обстановка ?!?
veni, vermini, vomini
^ другия петък мой коне на бял рицар, защото сега се прибрам на по вкъщи и петък га го зафанем та чак до неделята само плежърс и разврат, докато не дойде понеделника, когато ще се наметнем с тежките си махмурлуци и кораджийте ще тръгнат пак на работа?!?
veni, vermini, vomini
Пффф, всички се радват как след тая седмица ученето приключва, а на мен точно следващите 4 дена ще са АД!
Математика, физика, история, география....
МММ! А днес и английски.. ПХПХПХПХПХ!
к'фо мрънкате за такива долнопробни факанящини - ученето е песен в сравнение с това да ти направят пълен одит на e-comm. дейността за последните две години, да кажат, че всички фейлват жестоко.
И после да се окаже, че момчето от София всъщност се е справил доста добре...![]()
![]()
Съсипаха ми здравето, нервите, психиката и всичко, бе...
Този уикенд е Triple XP в Killzone 3 - мисля да се отдам на майндлес вирчъл вайлънс, спане и антисоциалност.