- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Всеки с проблемите си - тъпо е да омаловажаваш тези на другите за сметка на твоите собствени...Разлика сигурно има, но всеки го притесняват различни неща.
Успех, ПинкФлойдСаунд!
Прозвуча по-скоро саркастично отколкото иронично.
Стигнахме дотам, фен на Пайнер да дава оценки на Cypress Hill. Мъка...
Welcome to the Jungle...
добро утро, мен фенче на айрън мен ми дава акъли за филми и ми казва, че европейското кино не струва...
всеки си тика гагата нормално е
то густо, то пусто
Бати якатааааа вечер.![]()
Искам пак!!!
Когато минаваш на сметка, колко време отнема да ти я активират?
Питам, защото съм на ваучер и някой ми подхвърли, че са нужни 12 ЧАСА за активирането на новия режим о.0
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
12 часа максимум, обикновено става до 30 мин - 1 час
то густо, то пусто
имам домашно да напиша Наръчник за Каиновци в стила на Кога Исус ще донесе свинските пържоли
найс
не е като да съм чела книгата.
Хора, кажете ми някой филм, който да ми осмисли живота в близките няколко дни, че съм на крачка от това да започна да си блъскам главата в стената, честно... Искам нещо от типа на American Beauty, не особено тежък, но подтикващ към размисъл и адски силен...
Първичен код ли бе!?!?!?!??! АААААААХАХАХА. Не!
Иначе чух добри отзиви за "Измислен свят", но не съм го гледала, така че не обещавам, че е супер осмислящ.
Заложи на класиките в жанра. Онези филми, които всички препоръчват. Напр. Fight club или V for vendetta.
Гледам средно по 2 филма месечно, но точно тези двата съм ги гледала... даже не веднъж...
Иначе търсенето продължава... а ако може и нещо по-оптимистично и цветно, като Big Fish и Little Miss Sunshine примерно? Може и нещо европейско, руско, или от някой фестивал...
http://film-book.com/wp-content/uplo...vie-poster.jpg
тоя филм е много добър! препоръчвам!
то густо, то пусто
Ти си тотално сбъркана ако си мислиш, че някаква си жалка небивалица като Измислен свят, може въобще да се сравнява с Първичен код.Първоначално написано от jghgh
![]()
Аз вече споменах, че още не съм го гледала, но има добри отзиви
А иначе, нЕмате идея колко съм разочарована иии леко бясна и изнервена покрай подготовката на РДто ми. Накрая, разбира се, че ще е пълен батак : \
Абе като цяло рождените дни са overrated. Като Коледа. Всички бумтят колко трябва да ти е яко, как всички ще се държат незабравимо с теб и всичко ще е прекрасно, но всъщност всеки го бОли за всеки и нито денят е специален, нито атмосферата - прекрасна, независимо какво казват комършълите или каквито там слухове се носят.
Аз направо give up-вам покрай тази простотия. Накрая ще е все същото, някакъв ден като ден, където нищо кой знае какво няма да се случи, и нещастието на мен (и на много други) хора ще произтича от големите очаквания, които се възлагат на иначе този ден като ден.
No expectations=No delusions![]()
еми ако си го организираш по план кyp парти става
то густо, то пусто
прав си, никви организации вече:
expect the best
be prepared for the worst
!