.
Отговор в тема
Страница 48 от 56 ПървиПърви ... 38444546474849505152 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 1379
    Цалапица е новият Пирдоп...

За субекта, за който говоря, централната в Пирдоп е като Шанз Елизе. Така че - Цалапица.
    Over the hill with a man who has nothing in his brain
    Time has passed him by, now only the memories remain
    Every colour now just seems to fade to black
    Mass suicide has stabbed you in the back
    We can't do anything now, we've left it much too late
    Now there's only you and me so say goodbye, peacefully
    Now there's only earth and sea

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ааако "run"-а ми липсва в start menu-то, къде бих могла да го открия?

Завърших, успешно при това

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Най-тъпия татус, който съм виждал от векове.

Хич не е клише....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Друго си е "Only god can judge me", хахаха
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Друго си е "Only god can judge me", хахаха
    тая реплика се дъвче от 2 години в тоя форум... ае краставици испански вече
    то густо, то пусто

И винаги ще се дъвче, защото репликата си остава шокиращо клише за татус.

Град
    там където трима пънкари, пият ракия от бутилка "Кампари"
    днес без малко да бъда ощастливен сексуално от Гюла, прекрасна френска дойна крава, която беше разгонена. Неведоми са пътищата кравешки, явно представителките на човешкия род не оценяват какво расово говедо им се предлага. В заключение онли кравата кен джъдж енд секс ми.

P.S. : Друго си е делиорманското саке ?!?
    veni, vermini, vomini

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    В София , градския транспорт е до 12 вечерта и е много удобно .
    +1
    Е да де, но не забравяй, че София е България останалото е провинция, а Пловдив е забутан в най-отдалечените кътчета на провинцията (нищо че е само на някакви си 140 км от града-държава))))

В "провинциалните" Варна и Бургас градски транспорт има до 23.30 ч. - заставал съм на спирка в 22.55 ч. и в 23 ч. автобуса пристига. В голямата "културна европейска столица" Майнатаун след 20.30 ч. я има една-две коли на линия, я не - а след 21.30 ч. и толкова няма...
    (C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/262505.html#ixzz1QpDux2B2

А, в Европейския съюз ли е? Само с паспорт или може и с лична карта да посетя София?

Пет шматки отишли да пият кафенце в центъра, станало 00.00ч. и се оплакват, че нямало градски транспорт???
    И защо аз така виждам нещата???

Сетих се и за един цитат, но не се сещам на кой беше. Или на Славчо Атанасов, или на Батаклиев или на Дошков. Дословно: Учениците и пенсионерите са най-бедните хора. хахахахахахахаха

Друго:
    Пак трябва да се допитам за нещо до вас.
    Водя борба с молците. От понеделник, тази седмица. Изпрах ВСИЧКО. Стоя три дни на терасата. Проскай, прибирай, проскай, прибирай, проскай, прибирай, понеже само вали. А ми трябва слънце. Евентуално, скоро няма да пекне.

И на въпроса. Проблем ли ще е да са САМО изпрани и проветрени, без напичане на слънце и да си ги прибера, най-накрая, сгънати, ароматизирани в раклата и в гардероба+вестници,орехови листа и пликчета на райд против молци? Или да изчакам слънцето?

Кор за погото на Джулая.
    Кор за всички пияни на Джулая.
    Кор за организаторите.

Тука що няма бунтове?
    ...

Мисля, че няма как да въведат нощни автобуси по страната, защото някой трябва да плаща по-скъпите нощни смени, а и се хаби гориво, а се возят малко пътници. Поне във Варна не го виждам, където ще трябва да се отчитат билети и т.н., защото сме с контрольорки и пътуването гратис е немислимо.

В Германия като бях и в Австрия нощните им бяха в определени часове, а не през интервал от време.

Между другото... някой да гледа световното по футбол за жени? И от мъжка гледна точка как оценявате играта им? На мен ми се струват много мощни мацките, само дето доста често ги виждам да падат и да се търкалят. Иначе сякаш аз не виждам разлика в играта. Може би липсва агресия...
    Е, не че много разбирам, но отскоро ми е интересно да гледам с баща ми женски футбол.

Всъщност липсва тактика и чисто футболна импровизация - цялата история с женския футбол е по-скоро някакво хаотично ритане на топката и спорадични проблясъци.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от reoffender
    Кор за погото на Джулая.
    Кор за всички пияни на Джулая.
    Кор за организаторите.
    смърт за жолая
    то густо, то пусто

Град
    там където трима пънкари, пият ракия от бутилка "Кампари"
    Днес (честит нов ден), дефакто вчера беше един много екзистенциално-алкохолен ден.

1. Осъзнах, че или аз остарявам, или тези който идват отдолу като поколение са просто расов scum pride.

2. Родната полиция (биещото сърце на партията) ни пази, дори да нямаме нужда от това, но тя ни пази и пие цигари и пуши кафета, докато малолетни деца се въргалят, докато си изповръщват червата.

3. Не мога да пия толкова, колкото кога бях в гимназията, но не спирам да се опитвам.

P.S. 4. Няма нищо по-яко от това да те завали дъжд като в български филм от края на 80-те, неочакван и силен и да вървиш два километра, докато слушаш Ману Чао, те това е рахатлък ?!?
    veni, vermini, vomini

В Германия като бях и в Австрия нощните им бяха в определени часове, а не през интервал от време.
    А на час не е "през интервал от време", нали ?

Нощен градски транспорт притежават градове със засилен нощен живот. Колкото и абсурдно да ви звучи нощният живот в градове като София и Варна определено не е достатъчно интензивен, за да имаме сериозен градски транспорт през нощта.

Когато се отвори новата линия на метрото, обаче, аз съм за да се пуснат влакове на 40 минути например. (10 тина влакчета общо ) Ще бъде ползвано - гаранция.

Защо не укротиш поривите си за непрестанно заяждане и злобеене? Много добре разбра какво имам предвид.
    Добре, изразила съм се неточно. Но под "определени часове" нямах предвид на час, а напр. в 2:00 има автобус, 4:00 също и т.н. Но не и през 15-20-40 мин. и т.н.

Никак не звучи абсурдно, че няма интензивен нощен живот. Наистина няма.
    Но и в тези градове населението е до 1 милион, милион и половина за София (в учебниците по нескорошни данни се дава 1млн жители), докато в европейските достига доста повече и е нормално да има повече "движение".

Това го имаше в София - оказа се неефективно.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    кажете ми моля ви някоя хубава книжка
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Защо не укротиш поривите си за непрестанно заяждане и злобеене? Много добре разбра какво имам предвид.
    Добре, изразила съм се неточно. Но под "определени часове" нямах предвид на час, а напр. в 2:00 има автобус, 4:00 също и т.н. Но не и през 15-20-40 мин. и т.н.

Никак не звучи абсурдно, че няма интензивен нощен живот. Наистина няма.
    Но и в тези градове населението е до 1 милион, милион и половина за София (в учебниците по нескорошни данни се дава 1млн жители), докато в европейските достига доста повече и е нормално да има повече "движение".
    Не злобея. Заяждам се, да

София в пиков период (считай зимата между Ноември и Март-Април (като изключиме празниците) в делничен ден) е около 1.8 млн. жители Това са сравнително достоверни данни, но вероятността за грешка в цифрите най-вероятно допуска около 50 до 100 хил. жители, които са непреброими на практика. С две думи София през зимата е двумилионен град.

Културата на нощен живот, специално в столицата, обхваща само определени прослойки. Причините са както културни, така и икономически. София купонясва предимно чрез младите в града и то тези, които могат да си го позволят финансово. Ако се разходиш из кварталите ще видиш, че там също в дадени моменти ври и кипи, но хората не слизат в града, защото цените са по-скъпи или после не могат да се приберат/не могат да си позволят такси.

В Атина "нощен живот" практикуват всички на възраст от около 15г. до 40 плътно. Плюс популацията на града и гръцката купонджийска култура - нещата са ясни. В големите гръцки градове, най-вече в Атина е пълно мъртвило между 14.00ч./15.00ч. и 19.00/20.00ч. Вечерта не можеш да се разминеш от хора на улиците.

СПАМ СПАМ
    не ми се спи
    и ми се пуши :с
    за т'ва си пиша сама.