.
Отговор в тема
Страница 5 от 56 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1379
    Вече е официално - скъсани мускулни влакна

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Вече е официално - скъсани мускулни влакна
    кофти тъпка. Аз съм късал влакна на брахиалиса - пък не е толкова зле, ама лявата ръка ми отслабна супер много.
    ...

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Добро утро.
    Кака ви е на сватба довечера и си изгуби обувките...
    Братле, само се оплакваш, нямаш късмет явно ...
    НО на мен днес ми се ходи на шопинг. Събота е някак идеалният ден за това. Излез и ти, да си намериш яки обувки. И приятна сватба днес.

Аз станах преди 2 часа и съм .............. не знам.
    Ще трябва да се организирам малко по-малко, че днес планирам да правя много неща. Пазарува ми се. Ходи ми се на козметик. И на фризьор. А всичко става вече само с часове...
    И имам дилема дали да си взема едни велурени кецове, които са един номер по-голям от моя крак, но няма други останали. Чудя се дали ще се отпуснат и ще ми е зле.

Сегашните вече станаха на гъз от четкане. Само ме настъпват няк'ви хора и като си ги четкам често те вече заприличаха на боклук. Отчайващо е. А си ги обичах. И каквото и да правя, сякаш не мога да ги спася. Damn

Но велурът взе много да ме привлича. Супер е яко да си го поддържаш, да си го чистиш, етц. И е някакъв сив. Як. С лилави връзки. Aww.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Да не си си харесала puma suede? Щото аз в момента съм с такива на краката - сиви с navy връзки и лого.
    ...

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Да не си си харесала puma suede? Щото аз в момента съм с такива на краката - сиви с navy връзки и лого.
    Не, Etnies, но не намирам модела в интернет.
    Магазина, от който искам да взема кецовете, обикновено имат всичко в сайта си, но тоя модел не са го качили.
    Доста са семпли и прибрани.

Взех си адските сандали. Взех си и рокля от индийския магазин. Утре-други ден - още.

Аз си взех мексиканско и суши...

и е време да пия лекарствата ми

ПП. Ест. няма болкоуспокояващи

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    И що няма? Аз като прочетох к'во ти е в съседната тема, направо останах втрещен, че не са те шинирали/гипсирали/омотали с някоя ластична шина.

Ти ли не искаше или забравиха да ти дадат?

Алергичен съм

Цел живот си носим кръста от болка...

А за шинирането - правят ми се компреси на 4 часа, ама не трябвало да се обездвижва съвсем, защото бла-бла...

Супер фен
    Град
    в килера
    Вчера осъзнах, че моловете са опаси места, пълни с корави типове - хомофоби. Нима има по-подходящо място за биене на гейове от мола? Как изобщо такива хора смеят да се разхождат из това свърталище на истински мъже?
    /друг е въпроса, че изпитвахме огормно щастие, че това се случи в мола, а не на някоя тъмна уличка или градинка/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Алергичен съм

Цел живот си носим кръста от болка...

А за шинирането - правят ми се компреси на 4 часа, ама не трябвало да се обездвижва съвсем, защото бла-бла...
    Алергичен си към всички групи обезболяващи?

Ми теб, ако не дай си боже се наложи някой ден да те оперират, трябва да те счупят от бой за да те обезболят. (Т'ва е другият начин съвсем сериозно)...

На мен не ми понасят упойките. Или поне някакви видове де.
    Вместо очакваните 6 часа сън се оказаха 18 Нашите се бяха побъркали.
    ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    На мен не ми понасят упойките. Или поне някакви видове де.
    Вместо очакваните 6 часа сън се оказаха 18 Нашите се бяха побъркали.
    С упойките по-лесно...Ако се един вид не става, с друг ще стане. Въпросът е защо някой не си е свършил работата и преди да ти е набил анестезията, не те е тествал за поносимост?

Не е толкова трудно. Ако с кожен тест не стане, ще центруфугират малко кръвчица и ще проверат...

Т'ва някой наш виртуоз ще трябва да е, малко ме съмнява в Германия някой да сътвори подобна тъпота.

Оперират ме с местни упойки... (лидокаин мисля, че беше), но за аналгетици за травми и такива неща - алергия и не искат да рискуват. Аз също не искам... вече са ме карали в алергичен шок след половин хапче (предписано цяло)...

ми те ме тестваха, ама ...
    Може и повече да ми се е спяло. де да знам. Вуйчо ми беше главен хируг все пак. Не са ме минала тънката
    ...

мен просто ме боли... зверски много

Град
    София
    Аналгетиците не са единствената група бе човек. Не може да търпиш така. Ако не става с простите обезболяващи, ще стане с такива на зелена рецепта. В смисъл това, че си алергичен към противовъзпалителни хапчета (Аналгин, Нурофен, етц), не значи, че си алеригчен към хапчета, които действат на нервната система (ахъ да напиша имена и се сетих, че калапзанка ще ме бие през пръстите, защото са със зелени рецепти). И не са страшни - просто ти блокират рецепторите за болка. На мен, например, за глава не ми помага нищо и пия точно едно такова.

100% има нещо, което ще ти действа и няма да те гътне.

А с лидокаин много трудно ще ти влязат в стомаха или черепа без да разбереш. Той е за дребни работи. Има и едно форте, малко по-силно от него, ама не се сещам точно име, но пак...т'ва са локални анестезии, а не цялостни. Ако някой се наеме да те оперира в истинския смисъл така, ще е жив д-р Менгеме, а ти, ако го изтърпиш, трябва орден да ти дадат.

Канис, чичо ти може да е хирург, ама не значи, че е анестезиолог.

Мислиш ли, че не знам за аналгетиците и другите?
    Тестван съм неколкократно и голямо цъкане с език беше, а и вече съм гледал как ми режат стомаха и човъркат вътре - яко ме бяха вързали на масата...

Град
    София

Т'ва ме втрещи...

Тия верно са били луди. Във ВМА поне, където имаме приятели, ако си алергичен към всичко, те вкарват под анестезия, правиш анафилатичен шок, но докато си приспан не разбираш, и ти слагат Солумедрол, та после и спомен нямаш. Все едно си бил под обикновена упойка. А и предполагам, че знаеш, но алергичен шок се овладява много по-лесно, докато си под упойка.

Бе как ще те режат лайв бе...

Искам само да споделя, че не е баш така, дори и да си приспан разбираш, когато трескаво се опитват да те "върнат"... А не знам какво точно беше станало първият път (помня само светлината на лампите и определени звуци, изрази и т.н.), но на никой не му хрумна повече да рискуват и да ме въвеждат под пълна упойка. От тази първата (апандисит) съм претърпял още три хирургични интервенции (два пъти коляното и един път на стомаха) и са все с местни упойки и ей ме - жив съм.

Пробваха да ми слагат и някакви изчанчени упойки, ама... нъцки. Аз наистина си живея втория живот, а после съм гледал как ми режат корема - биг диъл, това ме направи по-готин човек.

amk993, айде остави анестезиология на анестезиолозите. Човешкото тяло е сложна работа и стават и неочаквани неща. Това не е ДВГ, че да се знае всичко.
    ...

Град
    София
    Бе така е, ама все пак...

Мен лично ме втрещява т'ва да ти отворят стомаха с ЛИДОКАИН по дяволите.

А твойте 18 часа пак са предпочитане пред т'ва да наблюдаваш вътрешностите на собственото ти тяло, докато някой те реже. Само при мисълта ме втриса. Напомня ми на сцени от разни хорър филми.

Чак вътрешности - не. Не са ме изкормили, а направиха разрез от (чакай да погледна) - 8-9 сантиметра (и го зашиха все едно съм Франкенщайн, ебаси грозния белег, ама пък добре се върза с историята ми за Афганистан. Трябва да се извлича полза от всичко).

И всъщност не усещаш болка, макар и да се усеща, че ти правят нещо, а и по едно време започна да си боли и да отпуска явно, та си казах най-искрено, че почва да ме боли, хаххаха. А да, най-болното нещо е, че след като рязаха и дълбаха, трябваше да режат и с лазер, а там е голямата психария, докато усещаш как няколко капки от собствената ти, нагорещена кръв започват да се стичат по торса настрани и с всеки изминал сантиметър ги усещаш все по-добре, все по-горещи и смахнато гъделичкащи...

Град
    София
    Най-искрено ти пожелавам никога повече да не се налага да те оперират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си