.
Отговор в тема
Страница 50 от 56 ПървиПърви ... 40464748495051525354 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 1379
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Като за....са направо оригинални.

Сега да видим дали някой ще се самоидентифицира.

Ама к'во знаеш ти бе. Гучи чехли не правят, защото аС така казах. Ясно ли ти е?

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    A e редно да знаеш, че Гучи и Найки си партнират от години и има цяла серия на Найки, която е разработвана заедно с Гучи и носи и двете марки, както и наистина има маратонки на Гучи за които са помогнали Найки...
    Е и? Какво като си партнират? Отново няма маратонки Гучи. Има маратонки Найк с дизайн от Гучи. Нали така? Гучи е луксозна къща, а не спортна. Така че такова понятие маратонки Гучи не може да съществува. Това на което вие викате маратонки са си спортно-елегантни обувки, но не и маратонки. Съвсем спокойно се пробвам да ви обясня да не бъркате понятията...

Цитирай Първоначално написано от wikipedia
    Маратонки (произлиза от думата "маратон" + наставката -ки) Спортни обувки
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...B2%D0%BA%D0%B0

http://www.raffaello-network.com/deu...renschuhe.html

http://www.raffaello-network.com/deu...mmer-2011.html
    ...

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Тея дни е тотален шаш

бахму и простотията бе-очакваш лятото да е почивка,чакаш го с нетърпение,а получаваш стрес,работа и напрежение

Всъщност допреди няколко години марката Гучи бе доста преексплоатирана, заради един доста прост наследник, който продаваше (ха!) правата (емблемата и името като франчайз) на всякакви производители и се стигаше до наистина смешни изпълнения.

Затова можеше да се намерят всякакви боклуци, които носят марката Гучи и са си оригинални...

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Цитирай Първоначално написано от wikipedia
    Маратонки (произлиза от думата "маратон" + наставката -ки) Спортни обувки
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...B2%D0%BA%D0%B0

http://www.raffaello-network.com/deu...renschuhe.html

http://www.raffaello-network.com/deu...mmer-2011.html
    Ама това не са маратонки бе. Маратонката е изцяло спортно обувка. Как изобщо може да ти мине през ума, че луксозна марка произвежда спортни маратонки?!

Същото е с Пиер Карден.
    ...

То и в магазина на Луй Витон има спортни сакове...

whiteterror, дори в сайта, до снимката на "обувките", които ти показа амк пише, че това са маратонки. Смятам, че Гучи различават по-добре от теб разликата между двете....

Цитирай Първоначално написано от sisinata
    whiteterror, дори в сайта, до снимката на "обувките", които ти показа амк пише, че това са маратонки. Смятам, че Гучи различават по-добре от теб разликата между двете....
    Доооообре

П.С: Съвсем сериозно, пратих e-майл до официалния онлайн магазин на Гучи и попитах дали продават маратонки. Очакваме отговор.

Ямбол има някакво непреодолимо желание да е винаги на контра.
    Всички на криво - само той на кестерме. Абе пълна карикатура.
    ...

Ямбол има някакво непреодолимо желание да е винаги на контра.
    Всички на криво - само той на кестерме. Абе пълна карикатура.
    Мне, просто си троля и ми е кеф. Още повече когато знам, че съм абсолютно прав в твърденията си. Ако не се лъжа в Trend Box в София имаха артикули на Гучи, някой невярващ ако се навие да отиде и да пита за маратонки да види каква ще е реакцията на продавачите.

Ахам.
    То сега всички тъпънари така викат "Не съм тъп - троля".
    Ама не минава номера
    ...

Град
    София
    В Тренд Бокс 'щото продавачките са на ТИ с всичко. Онзи ден бях точно там и във Вайк след това, защото си търсех нещо...обяснявам какво, що ми трябва и ми дава отговор: "Оф, ами аз съм нова...още не знам нищо къде е и какво е." Ще знаят те дали Гучи произвежда маратонки...и да Гучи произвежда маратонки.

ПС: Sneakers, ако не знаеш какво е, ползвай речник.
    После няма нужда да ми пращаш заплашителни ЛС-та, че ще ми режат пръстите, защото ти сам се осмиваш. Много по-лесно беше да кажеш, че си се объркал, вместо да спориш и да НЕ си прав и всички да ти се смеят. Никой не се е родил научен в крайна сметка.

Тренд бокс?

А "официалния онлайн магазин на Гучи", да не е е befashion?

Цитирай Първоначално написано от amk933
    В Тренд Бокс 'щото продавачките са на ТИ с всичко. Онзи ден бях точно там и във Вайк след това, защото си търсех нещо...обяснявам какво, що ми трябва и ми дава отговор: "Оф, ами аз съм нова...още не знам нищо къде е и какво е." Ще знаят те дали Гучи произвежда маратонки...и да Гучи произвежда маратонки.
    Със сигурност са по на ТИ от тебе. Убеден съм. Все пак през ръцете им ежедневно минават купища маркова стока. И също съм убеден, че ще ти кажат, че маратонки Гучи няма. Няма и как да има. Ще те попитат дали имаш предвид обувки, защото Гучи не произвежда спортни маратонки.

ПС: Sneakers, ако не знаеш какво е, ползвай речник.
    После няма нужда да ми пращаш заплашителни ЛС-та, че ще ми режат пръстите, защото ти сам се осмиваш. Много по-лесно беше да кажеш, че си се объркал, вместо да спориш и да НЕ си прав и всички да ти се смеят. Никой не се е родил научен в крайна сметка.
    Sneakers e гуменки а.к.а кецове. Кецове (от марката Keds, сравн. чеш. "kecky", рус. "кеды") - Леки гумени платнени обувки. Къде е общото с думата маратонки? Кецовете нямат нищо общо с маратонките. И да, Гучи произвежда елегантни кецове. Това ли имаш предвид под маратонки?! МАРАТОНКИТЕ СА ИЗЦЯЛО СПОРТНИ ОБУВКИ! ГУЧИ Е ЛУКСОЗНА МАРКА, НЕ СПОРТНА, И НЕ ПРОИЗВЕЖДА СПОРТНИ СТОКИ! Другото ти го оставам за домашно...

П.С: Щом обиждаш без причина явно има нужда и от заплахи. И да това ми идеше да ти направя онази вечер - да ти отрежа пръстите. Защото спориш без да си запознат, без никакви аргументи и на всичкото отгоре и обиждаш, без да съм те предизвикал по никакъв начин.

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Тренд бокс?

А "официалния онлайн магазин на Гучи", да не е е befashion?
    Какво му има на Тренд Бокса, че не разбрах?

http://www.gucci.com/int/home

Още ли тролиш, а?

В България като цяло обучен персонал за подобни магазини няма.
    Някой ден като влезеш в бутик за мъжка мода на запад ще усетиш разликата в обслужването и знанията на персонала.

И вместо да се пънеш като магаре на мост за значението на думата "маратонки" иди да прекопаеш доматито. Бърже!
    ...

не бе, там знаят всичко за всички марки

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Rorschach, от някъде ми е познат ника ти. Познаваме ли се? :P

Град
    София
    Ооо да. По на ти са от мен...сигурен съм. В Нюман Маркус може и да са. В софийските бутици, където продават първокурснички от Долна Митрополия не баш. Гучи произвежда маратонки, просто не са за професионален спорт.

Така. Сега да ти обясня какво са sneakers, защото не ти се получава. Английски знам в пъти по-добре от теб - това съм сигурен. Sneakers си е чисто и просто маратонки, но просто е версията на думата trainers приета в диалекта General North American English. Маратонките на тенесистките се казват също sneakers. На кецовете в разговорния език също им се казва sneakers, но, ако нямаш нещото на крака си и се опитваш да обясниш какво е, ще кажеш high-tops или high-top sneakers. Самата дума sneaker значи чисто и просто обикновена маратонка, не кец.

И к'во викаш...аргументи? Все едно си говоря с някой интелигентен и цивилизован човек, който приема такива....

Още ли тролиш, а?

В България като цяло обучен персонал за подобни магазини няма.
    Някой ден като влезеш в бутик за мъжка мода на запад ще усетиш разликата в обслужването и знанията на персонала.

И вместо да се пънеш като магаре на мост за значението на думата "маратонки" иди да прекопаеш доматито. Бърже!
    Как ще има, като не си влизал в нито един свестен магазин? Много ясно, че на запад има къде-къде по квалифицирани, но да кажеш че тука няма си е бая сериозна изцепка. Айде аз отивам да прекопавам доматито а ти седни и почети малко преди да се излагаш така...

Изчел съ целия befashionbg.com пет пъти
    ...

Ооо да. По на ти са от мен...сигурен съм. В Нюман Маркус може и да са. В софийските бутици, където продават първокурснички от Долна Митрополия не баш. Гучи произвежда маратонки, просто не са за професионален спорт.
    Евала! А за аматьорски спорт ли са? Маратонки Гучи, то самото си звучи смешно. Сигурно има и маратонки Долче&Габана, Армани и Версаче, а? Смешно е, че говорим за едно и също, но ти просто го наричаш маратонки (СПОРТНИ ОБУВКИ), което не е правилно. Все още чакам някой да ми отговори - откога модни дизайнери произвеждат маратонки...

Така. Сега да ти обясня какво са sneakers, защото не ти се получава. Английски знам в пъти по-добре от теб - това съм сигурен. Sneakers си е чисто и просто маратонки, но просто е версията на думата trainers приета в диалекта General North American English. Маратонките на тенесистките се казват също sneakers. На кецовете в разговорния език също им се казва sneakers, но, ако нямаш нещото на крака си и се опитваш да обясниш какво е, ще кажеш high-tops или high-top sneakers. Самата дума sneaker значи чисто и просто обикновена маратонка, не кец.
    По тази логика - виждал ли си някоя тенЕсистка с "маратонки" на Гучи или някоя подобна луксозна марка? Може и аматьорка да е, понеже според тебе Гучи произвежда спортни маратонки, но не за професионален спорт. Нали така беше?

И к'во викаш...аргументи? Все едно си говоря с някой интелигентен и цивилизован човек, който приема такива....
    Че ти за такъв ли се имаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си