- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
![]()
След няколко часа какъв сеир ще гледам
![]()
![]()
дам.
//аз пък пак ще си питам, с риск да ми се отговори:Д
когато звъниш на български номер (виваком, ако има значение) и преди сигнал "свободно" се чува звуков сигнал/мелодийка (като при включване на телефон, или нещо подобно), това какво идва да покаже:
1) че абонатът е по чужбина
2) че е блокирал номера ти
3) нещо друго?
//много ми е важно и тревожно, та ще се радвам на отговорите ви
Добро утро/ден.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Нищо сериозно, споко.Първоначално написано от Blab
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Един познат така му църка телефона преди да даде сигнал. После го вдигаПървоначално написано от Blab
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Добрютро. Тва махмурлука е лошо нещо... но пък снощи беше доста силна вечер.
Welcome to the Jungle...
гравитацията, атмосферното налягане и простотията основни смущители за главата на препилия човек ?!?
veni, vermini, vomini
http://www.cracked.com/photoplasty_1...udents_p18/#18
Смейте се, дечиня!
тихо, тихо, защото ти ме предаде... ей сега излизам на терасата и едни анти-контита продължават да си пият по ленински прямо и щастливо и затова мисля да бъда истински мъж и да отида да умия чиниите ?!?Първоначално написано от GrindBlardian00
veni, vermini, vomini
хаха, тоя демидж го избегнахме. като се замисля тва беше първата ми пиянска вечер от доста време насам, когато (thank God) не се чу нито 1 шалгийка.Първоначално написано от Rorschach
разтоварих и самосвала и вече официално съм нов човек.
Welcome to the Jungle...
Вино и бира е трактористко занимание.
Друго си е тихо и напоително да си льокаш уиски с разредител загорка и после кротко да припаднеш.
Ама Вино и Бира показва дълбоко непознаване на материята.
За такива случаи препоръчвам класики, резултатът от които винаги е един и същи - сърцераздирателно повръщане от мостове, пейки, балкони и пр.
от виното и бирата се оказа, че също го има този ефект на припадането, който е предшестван от агроинтелектуални беседи на тема разсада за думатиту, Ницше и феноменологичните морфеми на псевдоосиновителната попръжня. И в заключение, както каза грайндблардиан две нули ние сме деца на земята и тя всеки път ни приема върху своята нежна твърд ?!?
veni, vermini, vomini
Дайте ми идея
Трябва да разработя някакъв проект, свързан с туризма. Какъвто ще да е. Събирам свежи идеи, че главата ми е пълна с глупости и не мога да мисля.
Подхвърлете ми нещо да си го развия, моляяяяяя![]()
СПА Курортен комплекс "Ропотамо".Първоначално написано от LadyDi
Югоизточна България и странджа са слабо населени, но има природен парк с изобилие от редки видове.
Проекта предвижда - отклонение от магистрала Тракия към Синеморец - три ленти, копки от Бойко. Голям курортен комплекс - Водна лилия - 5 звезди. Поне 5 милиона кубика бетон. 30-ина пицарии, 40 дюнера, 20 кебабчийници. МОЛ с китайски стоки - масов туризъм.
Отходните води - в Резовската река.
...
Сериозна съм, макар да оценявам иронията ти.Първоначално написано от CanisDirus
Ми съвсем сериозно Странджа- Сакар е чудесен район за индивидуален еко-туризъм. Много рядко населена местност и още не е бетонирана.
Района на Юндола и Белмекен също е все още сравнително незастроен.
Мащабен проект ако искаш - връщане на каракачаните към традиционния им бит. Има огромен пазар за екологично чисти продукти от овче мляко + хората сами са се научили на устойчиво земеделие и ще пречат на идиотите да унищожават видовото разнообразие. Не говорим само за животни, ами и за варварското "скубане" на гъби от преди няколко години, което остави солдини части от западните Родопи без почти никакви гъби.
Отделно липсата на хора и корумпираните горски резултират в поголовна сеч.
така как е?
...
По-добре, но не визирах нещо чак толкова мащабно.
А колко мащабно?Първоначално написано от LadyDi
Панорамни вагони на теснолинейката Септември - Гоце Делчев?
Към това преходи през Рила и Пирин от някоя от гарите? (Черна Места примерно)?
Иначе Белмекен има доста потенциал.
Минерални бани в планината - Велинград? Нещо?
...
http://www.youtube.com/watch?v=4CtZ0_WCdrA
Студентка ли бееееееееееее..........
Шуменския университет ли бе....![]()
Нови Пазар![]()
...