.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Фотоапарат....мегапиксели?

Здравейте.
    Искам да си купя фотоапарат някъде до 160 лв максимум.
    Бях си харесала един от 12мегапиксела(не си спомням марката,но беше някакво горе-долу известна),но една приятелка ми каза че е по добре да си купя Canon,дори и да е 8 мегапиксела
    Та вие съгласни ли сте?По-добре ли е на някаква друга марка 12 мегапиксела или на Canon 8 мегапиксела(тези по 10 и нагоре са по-скъпи?
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Съгласни сме.

Не са важни мегапикселите вече. Това беше важно преди доста години.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Така е, пикселите не са от толкова голямо значение, та когато си търсиш апарат да избираш по тях. За 160 лв ти препоръчвам Fujifilm, за тези пари ще останеш доволна. Не се хвърляй на Canon, защото сапунерките им не струват, а и за 160 лв трудно ще намериш нещо хубаво. Та, избери Fuji или Olympus.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на machoka
    Гледай ква е оптиката, а не мегапикселите.

Град
    София
    Еми не знам,но предполагам,че с над 6-7 мегапиксела,няма да имаш проблеми.Аз с нокиа Н95 правя много добри снимки,с отлично качество-5 мегапиксела
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Голям фен Аватара на Mirage3
    Съгласна със stefity.
    Аз имам Samsung, но не съм напълно доволна от него. Не трябваше да прибързвам да си го взимам.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    само за сравнение-една приятелка е запалена аматьор-фотографка и си беше купила за 500 лева някъде fujifilm и снимките са и толкова бледи , някои са и замазани (на дневна светлина и без мърдане), а друга имаше някакъв самсунг (мъничък) и такива кристални снимки + видео правеше че .. няма връзка : )
    за тея пари самсунг правят хубави и сравнително евтини фотоапарати..

** лично мое мнение !
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    . Не се хвърляй на Canon, защото сапунерките им не струват, а и за 160 лв трудно ще намериш нещо хубаво. Та, избери Fuji или Olympus
    За сапунерките на канон не знам - аз минах от сапунерка на пентакс към дслр на никон ,но действително е по-добре да обърнеш внимание на разни ревюта в нета ,вместо да гледаш пикселите. Харесай си апарат (дори и да е на вид :d ) ,провери го в гугъл ,отиди в магазина и ако ти пасне - грабвай. В този ценови клас разликата между моделите едва ли е кой-знае колко голяма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си