.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: ЛЕЙДИ БИ

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Мацинко, я кажи, вие с Глобала натискате ли се по ъглите? Low-profile ли спазвате?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Мацинко, я кажи, вие с Глобала натискате ли се по ъглите? Low-profile ли спазвате?
    С Глобала имаме само и единствено бизнес отношения.

Бате, на мен и на доста други хора ни е неприятно ти да не откриваш хикса от Интернета като цяло, нали се сещаш?

Ако ще ми говориш с интелигентен тон гледай и 'дискусията' да е лишена от ad hominem аргументи, нали така?

Град
    Варна
    Близки бизнес отношения?

Щом твърдиш, че тук административните постове се раздават с духане... мога да си представя какви точно са ви отношенията, пиленце.

Не се крий. Вече е модерно да си хомо.

Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    Бате, на мен и на доста други хора ни е неприятно ти да не откриваш хикса от Интернета като цяло, нали се сещаш?

Ако ще ми говориш с интелигентен тон гледай и 'дискусията' да е лишена от ad hominem аргументи, нали така?
    Това мен въобще не ме интересува. Искаш не искаш ще ме траеш. Най-малкото си принуден. А това всичко го правя точно за да ви е неприятно. Ти в случая не си виновен, но ще патиш, защото някой си малоумен пианист от люлин ме е изтрил без причина...

Град
    Варна
    Бъди лош! Бъди адски лош! Нека ни е гадно и неприятно! НЕКА!

'ма мен не ми е неприятно особено, просто в момента съм във форума в 1 часа и няма какво да правя, затова наблюдавам опитите ти за интернет реваншизъм.

И вместо гадно е някак забавно, макар и от гледната точка на...к'во беше, вмирисан метъл-пАнкар.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Близки бизнес отношения?

Щом твърдиш, че тук административните постове се раздават с духане... мога да си представя какви точно са ви отношенията, пиленце.

Не се крий. Вече е модерно да си хомо.
    Не се пробвай да правиш интриги, не се получава. Аз и Глобала сме 100% хетеросексуални пичове и мацките ни се лепят като мухи. В това бъди сигурна. Виждам обаче че не си много сигурна в това което приказваш. Обясни ми как курветини (известни със своите предизвикателни постове в раздел секс) като миминко и сискоо станаха модераторки? А де? Няколко голички снимки на люлинския и хоп - модераторки. Може и да са правили и нещо повече, но не знам, само за голите снимки имам информация...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от hlebarka1x10
    Аз и Глобала сме 100% хетеросексуални пичове и мацките ни се лепят като мухи.
    Яйц!

Personal favorite!

Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    'ма мен не ми е неприятно особено, просто в момента съм във форума в 1 часа и няма какво да правя, затова наблюдавам опитите ти за интернет реваншизъм.

И вместо гадно е някак забавно, макар и от гледната точка на...к'во беше, вмирисан метъл-пАнкар.
    Значи аз съм виновен, че няма какво да правиш и ей така "случайно" си решил да гледаш малко сеир? Лягай си пич и сори ако съм те обидил нещо, просто съм си груб по природа и казвам истината право в очите.

Абе не ти ли писна бе човеко?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Е, явно не му е писнало, щом се повтаря това вече 3 години сигурно.

тоя е ебаси смешния гарсон, бързо да донесе едно сокче!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Абе не ти ли писна бе човеко?
    От какво да ми писне бе човеко?

Еми сао да плюеш тука некфи хора и да тръбиш, че ти тряя си админ и никой да не иска ти да си админ?

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от RatkoMladic88
    Да ти донеса нещо друго бързо в устата искаш ли?

Еми сао да плюеш тука некфи хора и да тръбиш, че ти тряя си админ и никой да не иска ти да си админ?
    Не е задължително админ, може и модератор да съм. И все пак като админ ще мога по-бързо и ефективно да изчистя форума от тролове и други подобни отрепки, за да може потребителите да си пишат на спокойствие, без да се страхуват че темата им ще бъде осрана. Последното е доста често срещано тука. И вие си затваряте очите. Както беше оня ден в темата с момичето, което питаше за модна агенция. Осраха ли й темата троловете - осраха я. Намесих се аз и я защитих, защото те наистина прекалиха с обидите и троленето и за благодарност ми изтриха рега...

Ти простотията можеш ли да спреш? Кфо ще банваш всеки който цвъкне един коментар извън темата? И като почне да прави както правиш ти в момента какво прайм?

Lupus in fabula

Ти простотията можеш ли да спреш? Кфо ще банваш всеки който цвъкне един коментар извън темата? И като почне да прави както правиш ти в момента какво прайм?
    Мога. Просто ще бъдат предупреждавани при всяко едно отклонение от темата. Нещо което вие правите много рядко. Понякога и простичките методи вършат работа. За троловете мисълта, че ще ги баннат (сиреч че ще спрат с троленето и избиването на комплекси) е ужасяваща. Още по-ужасяващо за тях е да ги баннат по ИП или да им изтрият направо акаунта. Затова съм почти сигурен, че ще се спрат с троленето при едно евентуално последно предупреждение. И все пак ако не се спрат ще бъдат наказани по един или друг начин естествено. Аз в момента съм един обиден от несправедливостта царяща тука човек, който му е изтрит акаунта без причина. Затова правя така. Но както и да е, аз съм сигурен че един ден ще осъзнаете, че лошото отношение към мене не е било правилно. Не че моето към вас е правилно сега, но то просто е предизвикано от вашето такова. Или казано простичко - каквото повикало-такова се обадило. Лека вечер на всички.

Предупреждавам всички който видя. Често се прави на ЛС, след което следват 5 ЛСта от въпросния в които почва да ми обяснява как аз не съм прав, все едно е дебат.

И кат почнат като теб да влизат през прокси сървър? Ко ша напрайш тогаз? И да ги банваш и да ги триеш те просто ще си правят хебарка акаунти до безкрай и това е...

А на теб ти се трие акаунта защото обиждаш наред.

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Грегъри, дали не е възможно да пишеш по-грамотно и по-разбираемо?

Предупреждавам всички който видя. Често се прави на ЛС, след което следват 5 ЛСта от въпросния в които почва да ми обяснява как аз не съм прав, все едно е дебат.

И кат почнат като теб да влизат през прокси сървър? Ко ша напрайш тогаз? И да ги банваш и да ги триеш те просто ще си правят хебарка акаунти до безкрай и това е...

А на теб ти се трие акаунта защото обиждаш наред.
    На мене ми се трие акаунта периодически, не защото съм обиждал т.е нарушил правилата, а просто защото като цяло съм адски неудобна личност, която винаги е намирала кусурите на тукашните адмни и модератори. Отделно съм и селянче, според някои хора тука, защото не живея в София а в провинциален град. И мисълта, че момче от малък град може да е толкова нахакано и да си позволява да прави забележки на този и онзи просто не дава мира на тези същите хора. Е как няма да съм толкова неудобен? Просто си нов тука явно и не знаеш предисторията...

shadow4e, мога. В момента, да пиша по-грамотно не ми е приоритет. Пиша тук между другото. Винаги можеш да игнорнеш мненията ми.

Трие ти се акаунта защото просто отказваш да изтърпяваш стандартни наказания от рода на IP бан за 1 седмица, месец и т.н. И използваш проксита за да влизаш отново.

Ако си редови потребител - нямаш проблем. Но както ти самия вече каза - не си. И нямаш намерение да бъдеш.

А както виждаш не съм се регистрирал от вчера и имам представа как стоят нещата тук.

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на ZipFail
    Банишорския лъв пак залива интернета с простотиите си, пък модератори и администратори му се връзват. Тъжна тема наистина..

Цитирай Първоначално написано от hlebarka1x10
    Цитирай Първоначално написано от RatkoMladic88
    Да ти донеса нещо друго бързо в устата искаш ли?
    ей слуга, я направо донеси майкя ти да я въртя на шиша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си