- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЛЕЙДИ БИ
Мацинко, я кажи, вие с Глобала натискате ли се по ъглите? Low-profile ли спазвате?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
С Глобала имаме само и единствено бизнес отношения.Първоначално написано от LadyDi
Бате, на мен и на доста други хора ни е неприятно ти да не откриваш хикса от Интернета като цяло, нали се сещаш?
Ако ще ми говориш с интелигентен тон гледай и 'дискусията' да е лишена от ad hominem аргументи, нали така?![]()
Близки бизнес отношения?
Щом твърдиш, че тук административните постове се раздават с духане... мога да си представя какви точно са ви отношенията, пиленце.
Не се крий. Вече е модерно да си хомо.
Това мен въобще не ме интересува. Искаш не искаш ще ме траеш. Най-малкото си принуден. А това всичко го правя точно за да ви е неприятно. Ти в случая не си виновен, но ще патиш, защото някой си малоумен пианист от люлин ме е изтрил без причина...Първоначално написано от xBadxApple
Бъди лош! Бъди адски лош! Нека ни е гадно и неприятно! НЕКА!
'ма мен не ми е неприятно особено, просто в момента съм във форума в 1 часа и няма какво да правя, затова наблюдавам опитите ти за интернет реваншизъм.
И вместо гадно е някак забавно, макар и от гледната точка на...к'во беше, вмирисан метъл-пАнкар.
Не се пробвай да правиш интриги, не се получава. Аз и Глобала сме 100% хетеросексуални пичове и мацките ни се лепят като мухи. В това бъди сигурна. Виждам обаче че не си много сигурна в това което приказваш. Обясни ми как курветини (известни със своите предизвикателни постове в раздел секс) като миминко и сискоо станаха модераторки? А де? Няколко голички снимки на люлинския и хоп - модераторки. Може и да са правили и нещо повече, но не знам, само за голите снимки имам информация...Първоначално написано от LadyDi
Яйц!Първоначално написано от hlebarka1x10
Personal favorite!
Значи аз съм виновен, че няма какво да правиш и ей така "случайно" си решил да гледаш малко сеир? Лягай си пич и сори ако съм те обидил нещо, просто съм си груб по природа и казвам истината право в очите.Първоначално написано от xBadxApple
![]()
Абе не ти ли писна бе човеко?![]()
Е, явно не му е писнало, щом се повтаря това вече 3 години сигурно.
От какво да ми писне бе човеко?Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Еми сао да плюеш тука некфи хора и да тръбиш, че ти тряя си админ и никой да не иска ти да си админ?![]()
Да ти донеса нещо друго бързо в устата искаш ли?Първоначално написано от RatkoMladic88
Не е задължително админ, може и модератор да съм. И все пак като админ ще мога по-бързо и ефективно да изчистя форума от тролове и други подобни отрепки, за да може потребителите да си пишат на спокойствие, без да се страхуват че темата им ще бъде осрана. Последното е доста често срещано тука. И вие си затваряте очите. Както беше оня ден в темата с момичето, което питаше за модна агенция. Осраха ли й темата троловете - осраха я. Намесих се аз и я защитих, защото те наистина прекалиха с обидите и троленето и за благодарност ми изтриха рега...Първоначално написано от GregoryHouse
Ти простотията можеш ли да спреш? Кфо ще банваш всеки който цвъкне един коментар извън темата? И като почне да прави както правиш ти в момента какво прайм?
Мога. Просто ще бъдат предупреждавани при всяко едно отклонение от темата. Нещо което вие правите много рядко. Понякога и простичките методи вършат работа. За троловете мисълта, че ще ги баннат (сиреч че ще спрат с троленето и избиването на комплекси) е ужасяваща. Още по-ужасяващо за тях е да ги баннат по ИП или да им изтрият направо акаунта. Затова съм почти сигурен, че ще се спрат с троленето при едно евентуално последно предупреждение. И все пак ако не се спрат ще бъдат наказани по един или друг начин естествено. Аз в момента съм един обиден от несправедливостта царяща тука човек, който му е изтрит акаунта без причина. Затова правя така. Но както и да е, аз съм сигурен че един ден ще осъзнаете, че лошото отношение към мене не е било правилно. Не че моето към вас е правилно сега, но то просто е предизвикано от вашето такова. Или казано простичко - каквото повикало-такова се обадило. Лека вечер на всички.Първоначално написано от GregoryHouse
Предупреждавам всички който видя. Често се прави на ЛС, след което следват 5 ЛСта от въпросния в които почва да ми обяснява как аз не съм прав, все едно е дебат.
И кат почнат като теб да влизат през прокси сървър? Ко ша напрайш тогаз? И да ги банваш и да ги триеш те просто ще си правят хебарка акаунти до безкрай и това е...
А на теб ти се трие акаунта защото обиждаш наред.
Грегъри, дали не е възможно да пишеш по-грамотно и по-разбираемо?
На мене ми се трие акаунта периодически, не защото съм обиждал т.е нарушил правилата, а просто защото като цяло съм адски неудобна личност, която винаги е намирала кусурите на тукашните адмни и модератори. Отделно съм и селянче, според някои хора тука, защото не живея в София а в провинциален град. И мисълта, че момче от малък град може да е толкова нахакано и да си позволява да прави забележки на този и онзи просто не дава мира на тези същите хора. Е как няма да съм толкова неудобен? Просто си нов тука явно и не знаеш предисторията...Първоначално написано от GregoryHouse
shadow4e, мога. В момента, да пиша по-грамотно не ми е приоритет. Пиша тук между другото. Винаги можеш да игнорнеш мненията ми.
Трие ти се акаунта защото просто отказваш да изтърпяваш стандартни наказания от рода на IP бан за 1 седмица, месец и т.н. И използваш проксита за да влизаш отново.
Ако си редови потребител - нямаш проблем. Но както ти самия вече каза - не си. И нямаш намерение да бъдеш.
А както виждаш не съм се регистрирал от вчера и имам представа как стоят нещата тук.
Банишорския лъв пак залива интернета с простотиите си, пък модератори и администратори му се връзват. Тъжна тема наистина..
ей слуга, я направо донеси майкя ти да я въртя на шишаПървоначално написано от hlebarka1x10
![]()