- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Being gay is hard.
не мога да ти чета цялата тема, обаче лично аз нямам нищо против гейовете. виж лесбийките са друга работа.не бе, шегувам се. :]
все ми е едно, прав,крив, важното е да си себе си и да не се срамуваш от това, което си.
и все пак не разбрах, проблем ти е да го покажеш, харесваш някого или не си сигурен дали си гей?![]()
![]()
Всичко, освен последното. Сигурен съм си.![]()
Трудно?!
Самата дума носи значението си: весел, радостен,игрив, отдаден на светски удоволствия, разпуснат, безцеремонен, ярък, блестящ.![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
На мен ми е трудно.
Аз ти предлагам да си намериш момиче и да отхвърлиш тезата, че си гей. Силно ти препоръчвам да не казваш на семейството си че си гей, защото представи си че сина ти и два и ти казва: Татко аз съм гей.
Самата дума гей ми звучи гнусна братле най-добре ще е ако си намериш момиче и почнеш да се държиш като мъж. Никога няма да приема факта, че сина ми е гей и даже не знам как си станал гей и имали педали в семейството ти.
Това, че ти си педал не значи, че и той трябва да бъде.Аз, ще ти дам най-точния съвет,защото и аз съм гей и те разбирам!Не слушай тези хора, които пишат - от къде знаеш че си гей, в този случай ти можеш, да ги питаш- а ти от къде знаеш, че си хетеро- прост е отговора -Просто го знаеш.И така, спокойно семейство, можеш да имаш, приятел и всичко за каквото си мечтал.Приятел не ти трябва, предполагам си в пубертета, наблегни на уменията си и ги развивай, защото именно те, ще те направят богат, а парите ще ти са нужни за гей-сем. в България!А тези шушукания които ги е имало по филмите, да има ги, но трябва да ги игнорираш при мен е лесно, на мен не ми пука от никого.Обидите нараняват, стига да ги чуеш от приятел, а защо трябва да ти пуко от хора които изобщо не те познават, а се интересуват само и единствено от твоята сексуалност!Спокойно тва е фаза и аз минах и сега ми е супер смешно кви неща съм писал в тоя сайт!Съвета ми е гледай си живота, всичко ще се подреди,а относно до филмите те не са реалността!
Слушай батка мани го тоя кво ти лафи богат да ставаш... Единствения богат гей Българин е Евгени Минчев даже не знам и колко е богат. Погледни историята никъде не се говори за геьове и ми кажи кой гей е станал крал ?
Бъди мъж убий всичко гейско в теб.
Надявам се да не се обиждаш от думите: Педерас,гей и т.н, защото щом приемаш, че си такъв, така ще те наричам. Това е напълно нормално хората да те гледат на кръв, защото си различен защото си педерас и искаш да се чук*ш с мъже и това според мен е мега гнусно и не знам как може да ви възбуждат подобни работи. Явно много си бил глезен знам ли, но ако сина ми е гей ще се самоубия.
mitkoyy или там както се пишеш, в историята поливината и повече крале са имали хомосексуални наклонности,някои дори стигали до педофилия,така че не се изказвай не подготвен за нещо, с което не си запознат..Към автора, не слушай глупостите на другите,че това е извратено, нечовешко и против природата, нали точно природата те е направила такъв..Бих те посъветвал да не си признаваш, докато си в училище,поне пред всички,защото има хора,чиято единствена цел в живота е да се присмиват на другите..Аз като цяло не съм против гейовете,стига те да не парадират с това, а ти изглеждаш най-нормално момче,което просто е привлечено от същия пол...Това,че семейството ти ще се отрече от теб са глупости,нали все пак си им дете и те обичат,да в началото ще им е странно,но с времето ще свикнат както се свиква с всяко нещо..Така,че продължавай смело напред и не се отказвай от живота,само защото си гей..
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Ама, повярвай ми, това няма как да се потисне. Няма как да го спреш и да станеш хетеросексуален магически. Иначе, аз се учудвам колко ужасен човек трябва да си, за да не приемеш сина си такъв какъвто е, ако е гей.Първоначално написано от mitkoyyy
Смисъл, той едва ли ще е виновен, тези неща стават несъзнателно или по вина на родителите (Едипов комплекс). Наистина, не мога да направя нищо, но точно хора като теб ме карат да се чувствам гадно заради самия себе си.
Не му обръщай внимание по поста си личи, колко е ограничен и "грамотен"![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Не съм искал да те обиждам просто искам да видиш мнението на приятели и роднини. Ако искаш им кажи пък после пиши как са приели новината... Според мен трябва да си намериш момиче и като пораснеш да им кажеш, че си гей...
Едит: Един въпрос, ти искаш ли да си гей, харесва ли ти ?
Мен точно това ми е писнало, да ги лъжа. Но не планирам да им казвам скоро вече.
Не, не искам, но е все тая, такъв съм.
(:Първоначално написано от SaRiTaTa
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
ОМГ ! Все едно чета нещо, което самия аз съм написал о.О И аз като теб не играя футбол, нямам много приятели момчета, има едно момче, което се ''закача'' с мен о.О И мисля, че .. ъм... Съм като теб (сещаш се, нали ?!) !![]()
Когато човек осъзнава, че е гей, той минава през няколко етапа, които включват осъзнаване, възприемане и разкриване ..
Аз минах през последния когато бях на 15 .. Признавам си - не беше лесно. Но колкото по-рано се разкриеш, толкова по-бързо ще дойде и щастието.
Най-страшно ми беше възприемането на факта, че не съм нормален.. Тогава имаше големи депресии и мъки. Не вярвах дори на хората, които ми казваха че в това няма нищо лошо. Знаех, че това е лъжа !
Бях останал с нагласата, че ще живея като нещастник, ако въобще имаше смисъл да живея. Точно тогава се стовариха и подигравките върху мен .. Изчезна и желанието да се защитавам, аз просто не успявах. Трудно е когато играеш срещу всички. Естествено и униженията не бяха малко. Закачките ставаха обиди, обидите се превръщаха в гавра и накрая се стигаше до бой, в който странно как винаги излизах невредим.
В този период просто не знаеш на кого да вярваш, дори имаш чувството, че не можеш да повярваш на себе си и какво се случва. Дори и малкото хора, които ме уважаваха си отидоха, но не за това, че съм различен, а защото предварително знаех, че няма шанс да ме приемат. Ето тук беше моята грешка ..
Когато играеш зад маската, вътрешно знаеш, че нямаш истински приятели, че никой не те обича истински и че любовта не съществува за теб. Всичко е фалшиво, освен истината която носиш в себе си и знаеш само ти. Прибираш се вкъщи и си казваш "И днес ми се размина", но тогава осъзнаваш, че си напълно сам...
Минаха няколко месеца с този жалък начин на съществуване и реших да започна моето разкриване. Споделих със семейството ми .. Там имаше проблеми и оттогава тази тема за разговор е забранена от мен. Когато някой вкъщи успяваше да събере смелост и да ми зададе няколко нетактични въпроса, започваха да се блъскат врати, да се чупят прозорци и в крайна сметка се разбра, че това не е начина ...
Обратно на очакванията ми разбрах, че всъщност имам истински приятели .. Някои реагираха остро, други се подхилваха, трети се възползваха да споделят и те своите проблеми, но накрая всеки стигаше до извода, че си заслужава да бъде до мен.
Разкриването вече беше започнало и нямаше връщане назад. Това много разнообрази живота ми. Вече започнах да се усмихвам по-често. Усетих свободата и чувството от това да бъдеш себе си. Държах се естествено и не подозирах, че това поведение ще накара някои хора да ме харесват още повече. Започнах да се запознавам и сприятелявам с когото поискам, защото станах прекалено уверен в себе си. Появи се и огромната гордост, с която смачквах всеки, който се опитваше да ми попречи да живея нормално.
Сега съм на 19 .. днес мога да кажа за себе си, че всичко е наред .. Смятам се за спокоен и уравновесен човек. Ако ме питате дали има хора, които ме мразят - Да, Има ! .. Въпросът е, че те вече не ми пречат.
Мнението на хората не ме интересува. Живея си живота, другите да се спасяват.
Приемам факта, че заядливите хомофоби съществуват. Няма какво повече да направя, за да им променя мнението. Всеки вижда света по различен начин и носи своите убеждения за това кое е правилно и кое не е. Всеки, който се опита да спори с мен рано или късно се отказва, защото е по-добре да спориш в подкрепа на нечий права, отколкото да твърдиш мнението си с цел нарушаването им...
Случвало ми се е да се питам, дали ако не бях такъв щях да мразя тези хора. Може би да, защото това което виждаме като представа за думата гей е нещо отвратително. Въпреки това, когато някой идиот ми се разкрещи по улиците с думите "Ей, гей ! ", аз обикновено се усмихвам и го подминавам.
Самочувствието ми никак не е в липса, което обикновено си личи. И един съвет от мен: Хомофобите са смели, когато са в подкрепата на себеподобни. До ден днешен се пазя от големи компании по улиците, за да избегна разправии.. Не винаги успявам, но това не е болка за умиране. Важното е, че когато някой отворко върви сам и ме засече, обикновено навежда глава и погледа му бяга в другата посока. Не знам защо![]()
Последно редактирано от GUEST000 : 06-11-2013 на 13:16