.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    София

В търсене на приятели ...

В училище се чувствам ужасно , нямам приятели . Всички ме смятат за примерна, зубър, отстъпчива,прекалено амбициозна и необщителна или както някой се изрази- само наблюдаваща и слушаща, но не и участваща в разговора.
    Да, осъзнавам , че е така, но силно чувствам, че съучениците ми не ме харесват и не мога да се отпусна пред тех и да бъда себе си
    Моля ви , дайте ми съвет какво да направя !

Опитай се да намериш общи интереси с тях.Общувай по-често и недей да се отказваш.Все ще си намериш приятели И недей да се притесняваш!
    Never give up :-]

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ако се депресираш заради това и постоянно си натякваш, че си аутсайдер или нещо такова няма как да ти се помогне ..... и все пак знам какво ти е. не се притеснявай, че голяма част от хората не те приемат такава каквато си, а по-добре се опитай да общуваш с хора на твоето ниво... и най-важнотопросто се отпусни и бъди себе си..... не се впрягай толкова
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

..много трудно би намерила обща тема за разговор с тях ако нямате общи интереси.Но съм сигурна ,че рано или късно ще намериш свясна приятелка..

Голям фен Аватара на ysmivka
    Спокойно не се притеснявай - ще си намериш приятели... колкото и трудно да изглежда.
    Опитай да се отпуснеш и казвай това което мислиш, ако нещата пак не се получат явно наистина интересите ви се разминават и няма какво да си кажете. НО ти можеш да имаш и приятели извън училище - не е задължително всичките ти приятели да са точно от училище
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Супер фен Аватара на slicky
    В даскалото е хубаво да имаш приятели,но ако нямаш не е толкова фатално.Според мен е важно да си намериш приятели за цял живот,не само за 5-6 години.Трябва някяк си да се "ошлайфаш",щото ако си няква мега забутана никой няма да ти обърне внимание.

Повече от фен
    Промени отношението си Намирай общи теми, интереси с тях.
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Град
    Planet Earth
    Намери си нови приятели извън училище и мисля,че ще се отпуснеш малко.Знам какво е но не губи вяра в себе си.Успех!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Колкото по-рано спре да ти дреме за на другите мнението, толкова по-добре за тебе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си