- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момчета, интересно ми е!
Да, те са надути, показни и нахални, но до преди приятелят ти да ти каже, ти няма и да си разбрал!? Ахъ, виждам логиката.Първоначално написано от Greennight
Не, няма да ми се промени мнението изобщо. Познавам и момчета, и момичета, които са обратни, и даже гаджетата им познавам и, ако ги видитие на улицата никога няма и да предположите какъв е случаят. Самият аз не знаех и нищо не подозирах повече от 6 месеца, а прекарвах минимум 2-3 часа с тия хора от и до училище. Като разбрах и гледах като втрещен, но никога не съм ги третирал по-лошо след като ми казаха. Нито им се е променил характера, нито ще са ми по-добри/по-лоши приятели. Относно показността, която дразни...аз за де не съм загрял до този момент за какво става въпрос, значи показност определено няма. Така че това не е фактор.
Всъщност, въобще не ме интересува дали човекът ми е приятел или не ми е - пак няма да има значение. Нали не ми е си ляга с мен? Какъв е проблемът? Единствено би ме подразнило, ако хомото (било женско или мъжко) е от тези супер агресивните и парадиращи.
Относно гледащият непознат - ще ми стане няк'во странно, ама стига да не пипат и да няма намеци, няма проблеми.
А единственото нещо, което би ме накарало да си променя мнението за и да се дистанцирам от приятел, който се е оказал гей, е, ако след като се престраши да си каже какъв е, се превърне в демонстративен, нагъл и лицемерен тъпън. Защото хората се променят и я има тая опастност. За сега не се е случвало да го наблюдавам тоя случай, но знаеш ли...