- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- каква трябва да е причината
каква трябва да е причината,за да не може момче да свърши когато прави секс..? Партньорката или здравословни проблеми?![]()
Предимно психическо напрежение. Иначе е възможно и партньорката да има вина, или пък да е прекалил с чекиите напоследък.
Welcome to the Jungle...
тъпото е,че не е само веднъж а всички пъти..
можеи е нещу на психиката или пък може тя да е доста широка и затова така.. нз
Ами седнете и поговорете по въпроса, може да е нужно разнообразие или да има други проблеми, но да го е срам да говори за тях.Първоначално написано от no0name3
![]()
Welcome to the Jungle...
някакво решение..?
а от орален свършва ли?
ти някфи игрички правиш ли леглото отпуснта ли си за всичко или просто си разчекнала краката и чакаш да ти го.......Първоначално написано от no0name3
не не стоя като труп и да чакам той да се оправя.. знам,че го привличам и ме иска и т.н. ,но когато стигнем до същинската част и все едно и също.. вече се чувствам гадно..![]()
Ами .. аз съм момче и имам същия проблем, в смисъл, че не мога да свърша ;д
говорим.. и пак нищо..![]()
Не мога да разбера от какво толкова се притесняваш...форума е пълен с теми в които и момичета и момчета се оплакват че свършват прекалено бързо и остават неудовлетворени от акта. А твоя пич не може да свърши, ами най добре бъди малко по активна орален това онова разнообрази малко, изненадай го с нещо дори тогава със сигорност ще го докараш до желания край.![]()
I feel so much better now when youre gone forever