- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Немода да свърша :(
ЗдравейтеКазвам се Иван на 17 скоро навършени
Че вече два пъти правим секс с приятелката ми .. Всичко е Ок Вдигам го без проблем само като я целувам .. и нали започваме .. да го правим
и вече нали правим го но минава време видимo на нея и е приятно но аз немога да свърша и ми става неудобно ..
щото минава доста време .. Пениса ми не спада, но немога да свърша ... Какво да правя на продължавам ли .. нз тя какво си мисли.. то нали е хубаво колкото повече ... но нз ..
![]()
Приятелката ти вече е написала тема за това че неможеш да свършиш и тама и обяснихме възможните проблеми...
Не е писала тема но все пак ако може линк ..![]()
Не се притеснявай просто явно като остарееш няма да ти трябва виагра![]()
ПП Сега сериозно най-вероятно е нещо на нервна почва
Insieme assassini !
Да, а един приятел преди време си беше ударил пръста и го превърза с 15 бинта, и който и да го питаше кво е станало, той казваше, че му е гръмнало мадото ..![]()
![]()
![]()
две правописни грешки в една дума и още в заглавието
Секса е в главата, а там при теб няма нищо. Разбираемо е, че не можеш да свършиш.![]()
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Първо си оправи заглавието!
По темата: давай колкото трябва, час, два, три... така като спреш на нея и е кофти. Даже дали не е пуснала и тя някъде тема из форума, имаше такива подобни![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Пич,на нервна почва е,даже мога да ти кажа проблема. Притесняваш се че не свършваш,мислиш си че това не е нермално,че нещо не е наред,че проблема е в теб,че изобщо има проблем. Напротив. Така както има момчета,които свършват за минута=две,така има и момчета на които им е нужно повече време. И само моа да ти кажа, че на приятелката ти и е кеф, че я "клатиш" повече време. Просто си го избии това от главата, изобщо не е проблем, напълно нормално и индивидуално е.![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Божеееее това да ти е проблема, момчеНяма от к'во да се притесняваш
![]()
Първоначално написано от Anonimen358
Е все пак колко е доло-горе нормалното време ?