- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вече не знам какво да правя
Здравейте,малко е рано но съм пиян и се чуствам зле.Имам малко тъп порблем(като се има предвид,че съм момче)Ходих 2 години с едно момиче,но се разделихме поради разногласия.Тук всеки ще каже "ок каде е проблема продължили сте по пътя си"да но не е точно така.След една година пълно лутане в търсене на някоя която дори за малко да я замести в сърцето ми не можах да намеря нито една която да си заслужава.И сега дори след толкова много време и усещането,че съм забравил как излгежда това момиче все още я желая до себе си,все още искам да я имам,тя продължи намери друг но аз не мога искам да е до мен и да я усещам с цялото си същество.Чуствам,че ще откача сякасш някой ме е омагясал и магията му не ме пуска(не,че вярвам в такива неща просто израз).Сякаш съм на 50 и знам че този човек е единствения за мен защото си допадахме толкова перфектно.Не знам какво да правя колкото повече чуства имам толкова по тежко ми става от знанието,че никога няма да я имам отново.Обичма я,може да звучи тъпо и ограничено,може някои да си кажат,че съм женчо или че съм много слаб но не ми пука знам,че имам една огромна празнина която сякаш не може да бъда запълнена.
Оф ако толкова я искаш и не можеш да се примириш, че вече не сте заедно, направи всичко възможно да се съберете отново.
Веднъж счупена, вазата никога няма да бъде същата.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Добре че и сам знаеш че повечето ще ти кажем че си слабохарактерен...Как очакваш да си намериш някоя друга и да я забравиш като не се държиш като мъж.А и щом толкова не можеш да живееш без нея защо не си се борил? Вземи се стегни,живота не е само това и продължава.