Здравейте. Преди време бях пускала тема относно мои здравословни проблеми с неясен характер.Е преди няколко дни бях на преглед. Направиха ми гастроентероскопия /не съм сигурна дали това е правилното изписване на думата/. Няма смисъл да обяснявам колко ужасно беше изследването, още повече, че беше без упойка. Та откриха ми гастрит. И ми изписаха два вида лекарства, които да пия около месец. До тук всичко добре, обаче тези медикаменти трябва да се пият след хранене, а аз около седмица се храня изключително малко. Ето сега на обяд хапнах 2-3 лъжици крем супа, за да мога да си изпия хапчето. И веднага започна да ми се гади.
Болката е доста странна, пълзяща и неравномерна. Отива към ребрата. Лекарката ми обясни, че е адски важно да се храня поне по 3 пъти на ден, но аз нямам абсолютно никакъв апетит, а като хапна малко и започва адски много да ми се гади. Другото, което е, че много често ходя до тоалетна по голяма нужда. Но нямам диария, а напълно нормално изхождане.Питах лекарката, относно това и тя ми каза, че щом фекалиите са оформени няма проблем. Съжалявам, че така натуралистично ви го обяснявам.
Моля дайте ми някакви съвети какво да правя. Отслабнах, нямам тонус, нямам апетит, а тепърва ми предстоят матури, кандидат-студентски изпити. В безизходица съм...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone