- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
Мале, PinkPan7her, какво търпение тряа да имаш...
Случвало ли ти се е да се задавиш докато гълташ или да ти излезе през носа?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Смяташ ли че имаш нужда и би ли променила нещо в себе си, за да бъдеш по-сексапилна?
Играчки ползвате ли?
Какво смяташ за т. нар. "приятели с привилегии"? Случвало ли ти се е?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
1. Пробвала съм с Nickelback - SEX ама ми беше много разконцентриращо. Бих пробвала с нещо по-спокойноПървоначално написано от miminko
2. О, идеята е страхотна... Винаги съм искала да си играем на полицай, който прави обиск на потенциално опасен човек. Ммм![]()
1. Останат ли ми 6 бона (ех, еех, ако оставаха така), си слагам силикон в гърдите.Смяташ ли че имаш нужда и би ли променила нещо в себе си, за да бъдеш по-сексапилна?
Играчки ползвате ли?
Какво смяташ за т. нар. "приятели с привилегии"? Случвало ли ти се е?
2. Скоро ще се ползват
3. Мислех си, че мога, но сега съм доста разколебана. На теория няма нужда нечий характер да ми допада, за да правя секс с човека, но всъщност мисля, че това не се отнася за мен. Аз се привързвам лесно, искам да познавам човека срещу себе си, а ако това, което разбера, не ми харесва... Не знам. Все още не съм проверила тая теория.
Аз, като човек който се опитва да издигне простотията до култ, не мога да не попитам:
Какъв вкус има спермата?![]()
☆ Addicted to Addictions
Защото не се чувствам добре така. 150, най-много 200 кубика.Първоначално написано от miminko
250 кубика са колкото една голяма ябълка, масово в България се слагат 300-350 (чалга дивите и плеймейтки разни).
BgHtH, не е простотия, любопитство му викамеЗависи от това какво е ял. От джънк фууд и/ли цигари е доста гадна на вкус. Иначе е окей
Леко солено е.
Има ли размера значение?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Любопитство уж ама хубаво че се отказах да те питам другата простотия дето си я мислех че ако беше взела и там да отговориш сериозно щеше да се наложи да си отложа обяда за след 4 часа![]()
☆ Addicted to Addictions
А, не бе...Първоначално написано от straus
Естествено, че има. Който обяснява друго, чисто и просто:
1. Е лицемер.
2. Има малко достойноство.
3. Има гадже с малко достойнство.
Естествено, че и сръчността има значение, но за какво ми е сръчност, ако му е 10 санта?
BgHtH, питай, нещо ми се говорят простотии![]()
Е не,няма да си развалям обяда.
Има и 4ти варянт: да е егоцентрично живтно и да не не му дреме за удоволствието на момичето,в тоя случай размера няма значение.
Сега ясно че не си лягаш с линия,обаче щом 10 са малко на теб колко ти трябват?![]()
☆ Addicted to Addictions
Определено не си лягам с линията, но средностатистическият размер за българите е около 17 см. Звучат ми идеално.
Остави, изобщо не мога да меря на око.![]()
От посочените места, къде мислиш че ще ви е най-комфортно и приятно да го правите със партньора ти:
Плаж (вечер)/ в леглото у дома/ в хижа/ върху капака на колата![]()
На плаж съм пробвала и мога да кажа, че е ужасно. Пясък, сухота... мазало. Единственият вариант е да се изкъпеш (не със солена вода) и директно на хавлията, иначе е кошмар.Първоначално написано от Fiction7577
В хижата пак се предполага да има легло, нали?
А на капака на колата определено ще е приятно, но едва ли комфортно.
Разнообразие му е майката![]()
Добър въпрос. Каква е тая мания да се изнася в публиката личния живот?Първоначално написано от cranberry696
...
Не.Първоначално написано от naksdy
1. Честно ли? Зависи от настроението. Толкова ми е писнало от стандартни неща като цяло (не говоря за секса), че се стремя да търся новото и различното. Като цяло за мен стандартен=скучен.Пуснато на: Сря Май 25, 2011 3:26 pm Заглавие:
1. Какво би предпочела нестандартен секс на нестандартно място с топ модел, за една вечер или правене на секс изпълнен с любов с любимия мъж на едно стандартно място по един стандартен начин? Защо?
2. За к'во ти е да отговаряш на толкова лични въпроси в тийн форумче?
2. А защо не? Нима това, че шепа хора знаят какво ме възбужда и къде обичам да правя секс, означава, че ме познават?
КаквомислишзаDoublePenatration-а,билигопробвала/правилалилисиго?
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
А тогава защо не си пуснеш снимка на половите органи? Това, че шепа хора са ти ги виждали не означава, че те познават.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
...
Какъв е проблема човек да споделя такива работи, мен си ме кефят мойте преживявания и не ми пречи да разкажа (това прозвуча като репликата на Кари Брадшоу)
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Заснемай ги и прави пари от тях тогаваПървоначално написано от straus
![]()
...
Точно защото сте група непознати е много по-лесноПървоначално написано от cranberry696
Макар че всички тези неща съм ги обсъдила с когото трябва. Аз от малка съм си такава - не намирам секса за забранена тема, винаги съм говорила свободно за него, за мнението си и желанията си.![]()
Радва ли те това, че група хора мастурбират на постовете ти?
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
wtfПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Creative Technologie
Ти така ли правиш?Първоначално написано от ShtrudeL
Какъв за теб е перфектният любовник (като типаж)?
Welcome to the Jungle...
axyxayaxhaxhaxyaxyaxhaxhaxyaxy ГРЕДА !Първоначално написано от ShtrudeL
Имам една дума за теб: ГРЕДА !