- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
umri ма утрепа![]()
П.С И на моите последни въпроси отговори доста отклончиво, да не кажа че направо ми хвърли пясък в очитеПървите двама определено отговаряха и на по-неудобните въпроси.
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Мими, знам, че си либерален родител и се възхищавам на това защото е изключително трудно да си либерален в днешно време, но това с цигарите и 15-годишната ти дъщеря ме разби. Знаеш, че пуши по половин кутия и си окей с това? Вярно, че не можеш да дадеш личен пример, но все пак..?
Айде разкажи някоя изцепка де, моля ти се. Ама така в подробности![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Какво значи "не може"? Ако на 15 години не може, кога ще може?
Пък и каквото и да си говорим, масово се пропушва от гъзария. Какви нерви за успокояване има една 15-годишна?![]()
Някаква секс изцепка, нещо куризно да се е случвало в твойто легло?
Да се посмеем на твой гръб![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Виждам,че си приятелка с дъщерите си,което е страхотно.Твоят мъж явно също е много разбран,но все пак случвало ли ви се е да имате разногласия относно възпитаването на децата.Кога се ожени за първия си мъж и от колко време си с втория?С кои сексът повече ти допада?
Аз само нещо не разбрах и се извинявам за директният въпрос - от кого е втората ти дъщеря?
Иначе не разбирам какво толкова umri мисли че лъжеш, аз лично не видях никъде да преувеличаваш и да говориш невъзможни неща, но както и да е.
След секс обичаш ли да пушиш?
А харесва ли ти да си пияна и да правиш секс?
Според теб възрастните до колко годишни правят секс или според възможностите и е много относително?
Родила си три деца, а си на 32. Какво ще кажеш за болката за раждането, а имаш ли някакви дефекти след бременностите?
миминко качи ли снимка
как се казват щерките ти?
http://www.nagradka.com/gibinski
По-добре кучето да ти е приятел, отколкото приятелката ти да е кучка!
Нито те познавам на живо, нито искам. Не съм и циничен. Казвам каквото мисля, а теб те е яд, че е истината. Спала си с повече от 3-ма. И полиграфът ще се съгласи.Първоначално написано от miminko
Казах каквото мисля и питах каквото имах да питам, макар че не отговори.
Край.
Temet Nosce
벨야카
Какви татуровки имаш и къде, а пиърсинги?
Дъщерите ти виждат ли се с бащите си?
Как се изгражда според теб доверие?
А как се разваля?
Имаш ли приятелки, а приятели?
А снимки и телефоните им няма ли да искате?Първоначално написано от Poivre
![]()
...
На 16 и малко си била сгодена и си живеела с бащата на първото си дете? Как ти позволиха родителите да се изнесеш при някой на тази възраст, че отгоре на всичкото да се сгодиш за него? А в крайна сметка омъжи ли се за него?
След раздялата с първия, си имала втория за една нощ, когато си забременяла за втори път? Как стана това забременяване и какво си мислеше, след като разбра, че се е случило?
Как се запозна със сегашния ти мъж?
Мислила ли си при някое от забременяванията (първите две де) да направиш аборт? (разбира се, не си длъжна да отговаряш на този въпрос, както и на който и да е, просто ми е любопитно)
Има голяма разлика, а ако прецени може да не отговаряПървоначално написано от CanisDirus
![]()
И трите си деца ли кърми?Първоначално написано от miminko
Ти имаш и татуси, и пиърсинг. А момичетата?
- Колко, къде, какви?
В училище добри ли са? Имала ли си проблеми с тях някога относно успеха?
Как може да отговаряш на толкова лични въпроси? Ето го моя.
МОМЧЕ
Какво правиш във форум за тинейджъри ?
Can It All Be So Simple ?
Хора, хубаво, питахме за щерките и цялата ситуация, но е време да се съсредоточим върху Мими... в края на краищата разпитваме нея, не дъщерите, нали?
Кога опита за първи път анален секс?
Саша ме беше питала, сега аз питам теб - какво е за теб сексът?
Пушила ли си по време на някоя от бременностите си и имало ли е някакви последици? Изобщо какво ти е мнението по въпроса![]()
И каква е разликата в годините ти с първия ти съпруг?
Добре да видим дали съм разбрал правилно:
Имаш 3 дъщери, от различни бащи, най-голямата си родила на 16.
Очевидно има допуснати грешки или аз се бъркам?
Въпроса ми е следния:
Мислиш ли, че някой изобщо трябва да ти се вслушва в съветите, след като си допуснала толкова много грешки, не смяташ ли че подвеждаш хората с мнението си, тъйкато реалноста ти подсказва че бъркаш, или пък смяташ че именно защото си минала през това и знаеш какво е, заради това трябва да те слушат по-малките? Един вид след като знаеш какво е, да им казваш какво да не правят.
Жената на предната страница е казала имената на дъщерите си.
п.п. Айде малко по - спокойно. Вие едва ли не я изкарахте мъченица. Родителите и са и помагали, справила се е, сега е щастливо омъжена, кво ровите да размирисвате лайната и аз не знам. Тва направо да имаш дете и да не си омъжена за баща му или недай си боже да има три и вече си отритнат от обществото. Знаете ли колко самотни майки има? Ебати, вие направо едва ли не ще създадете перфектните семейства...
Мислиш ли, че си пропиляла тийнейджърските си години? Ако до 25 годишна (всъщност не знам на колко си) нямаше деца, мислиш ли, че ...щеше да е по-добре?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Миминко, коя зодия си?
Какво мислиш за секс играчките? Използвате ли с мъжа ти?