- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
Това значи ли, че някой от мъжете с които си била те е удрял ? Ако да, ти как реагира и какво направи ?
Вярваш ли в приказката, че мъжете, които имат само дъщери са курвари ?
Каза, че ако колега флиртува с теб и усещаш сексуално привличане към него ще се спреш. Ама предполагам знаеш, че една жена зачовърка ли я нещо няма отърване докато не го получи. Е ? Ако почне желанието ти да се усилва и не можеш да го контролираш, пак ли няма да пристъпиш в действие ?
Целували ли са ти стъпалата ? И кое е първото нещо, което ти минава през акъла когато си го представиш ?
Първоначално написано от antifashionshit
deepthroat правиш ли?
peace, btw. k?
Temet Nosce
벨야카
Обичаш ли животните, имаш ли си любимци вкъщи ?
Как изглежда мъжа ти , какъв е по характер?
Има ли нещо в него , което понякога те ядосва повечко ? Как се разбирате в такива ситуации ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Как го отучи от това, с ритници рано сутрин ли?Целували ли са ти стъпалата ? И кое е първото нещо, което ти минава през акъла когато си го представиш ? Мъжо преди така ме събуждаше,защото имам гъдел там.. Ама го отучих,не ми е много приятно.
![]()
Мойтъ' е най-красива!
Специално от трева, пак никой няма да те удари, освен ако не е агресиввен по принцип и би го направил и без да е пушил. Дори напротив, тревата намалява агресията. Та в този ред на мисли, не мислиш ли, че е глупаво да приравняваш тревата към синтетичните наркотици, очевидно без да имаш достатъчно познания по темата? А какъв е личният ти опит с наркотиците?Първоначално написано от miminko
A гълташ ли? Ако да, как се реши да опиташ? Ако не, защо?Първоначално написано от umri
Къде свършва той? Къде обичаш?
Позите: повече ''класически'' или си падате по нестандартното? Любима(и) поза(и)?
Най-дълго време без секс (колко)? По какви причини?
Всеки път, когато правиш секс ли свършваш? Ако не свършиш, държиш ли след това да получиш своето или ''не е голям праз'' ?
Squirt >> ?
P.S. Съжалявам ако повтарям някой въпрос, просто станаха доста страници с отговори и не мога да следя и запомням всички![]()
Какво мисли за предложението на ООН да се легализират наркотиците - http://www.cross-bg.net/svetat/139-m...-narkotitzite- ? Рано, или късно това ще се случи, не мислиш ли, че е добре да бъдеш подготвена с информация, за да знаеш как да реагираш, когато това стане реалност?Първоначално написано от miminko
Коя зодия е мъжът ти, че е такъв инат? Аз съм си чист близнак с мъж овен и не знам да има по-големи инати.
Защо упорито избягваш да говориш (пишеш за пари)? Имам представа колко взимаш като учителка и е ясно, че не ти си основния източник на доходи в семейството (в което няма нищо лошо). Не ме вълнува от къде имаш пари, а защо темата така те провокира?
Смяташ ли, че без финансовия гръб на родителите си, би родила 2 деца преди да навършиш 18?
Изобщо парите до каква степен имат значение за теб?
Би ли била с мъж, който изкарва малко пари (тук понятието малко е доста разтегливо, но да приемем нещо като под 500 лв месечно чисто)?
Някакви интересни планове за лятото ? ( надявам се да няма поправителна сесия)
Поддържаш ли някаква градинка у вас , харесваш ли стайните растения ?
Владееш ли чужд език, често ли ти се налага да го използваш ?
Водиш ли учениците на екскурзии ?
Играеш ли някакви онлайн игри/компютърни ?
Имаш ли фейсбук?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Кажи не, беее.Първоначално написано от umri
!
Temet Nosce
벨야카
Има ли нещо, което НЕ правиш в секса?
Търпиш ли критика? (специално по отношение на появяването на децата)
Ако един ден мъжО фалира и останете с финансовите възможности на средната класа, пак ли ще си толкова либерална? Т.е. пак ли няма да имаш против да си млада баба?
Според теб това да си обратен болестно състояние ли е?
По-уклончив отговор - здраве му кажи!
А и нещо последния ти отговор ме съмнява, ама айде...
Влюбвала ли си се в мъж (момче) без пари?
Извинявай, че все в тая тема дълбая, обаче ми стана интересно от уклончивите ти отговори на предни въпроси, свързани пряко или косвено с темата.
Всичките ти мъже в живота ли са били доста по-големи от теб?
Съзнателно ли търсиш мъж-опора?
Сериозно, жената каза, че не обича да говори за пари или финансовите си възможности. Явно ги има, но не обича да говори за това. Какво неясно има и защо продължавате да дълбаете в тема "пари и наркотици"?
Столът си е стол. Щом си си дал гъза... за стола имам предвид, ще те питат всичко. И все пак правото да не отговори си е нейно.
Първоначално написано от PinkPan7her
Ти сама я "сложи" в тая позиция, ако не е искала да отговаря да не беше приемала!
Да, защото мисля, че е прекрасна жена и човек, от чийто опит можем да извадим единствено позитиви. На стола е, за да говори за себе си, а не да бъде обсипвана с въпроси за семейството си и да обсъжда теми, които са й неприятни.
Миминко, какво мислиш за посредствеността?
Никой не е вързан, ако и дойде в повече посочва следващия и си вдига задника![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Коя от двете ,всъщност, ти е по-проблемна?
Секс за една вечер- какво мислиш?
Смяташ ли, че един човек,какъвто е като тийнейджър,такъв си остава за цял живот?
Не смяташ ли, че с пребиваването си тук един вид си поемаш глътка от тийнейджърския живот, който не си доизживяла чак толкова? Предизвикателните аватари, подписи и всичко... наистина ли искаш да си предизвикателна пред хора, които питат кога ще получат първата си ерекция?
Как би се почувствала ако дъщерите ти влезнат тук (или учениците) и видят например, че правиш дийптроут и т.н.
hahahahahahhahahahahhahhhahahПървоначално написано от JimmyShady
Ако един ден в близкото бъдеще фалирате и се наложи ти и дъщерите ти да ограничите маникюрите, кола маските и другите козметични процедури, на които редовно се подлагате. Наложи се мъжът ти да работи на заплата някъде, както и ти. Стабилен деветчасов работен ден от 8 до 5 в супермаркет или завод за хладилници, например. Започнете да изкарвате работната заплата на средностатистическия working class българин и се наложи да се лишавате от доста удобства и привилегии... още ли ще го обичаш така както досега? Нещо ще се промени ли, и ако да, какво?
Така и не разбрах... ти в момента работиш full time като учителка в някое СОУ?
Частни уроци даваш ли?
Temet Nosce
벨야카
Е на това ми се вика въпрос точно на времеПървоначално написано от den4o7
![]()