- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
А с мен би ли правила секс ?(момиче съм ;р)
Къде ми е дюнера ? (още го чакам)
Би ли включила в любовната игра БЯЛ СОС ?![]()
Мастурбирала ли си с предмети ?
Любопитна ли си как е момиче да ти прави френска ? А ти на нея ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва е най-лезбозвучащия ми пост в тоя форум.
Да те успокоя, че съм хетеро и няма да те изнасилвам, дори да не си получа дюнера![]()
Първоначално написано от antifashionshit
По садо-мазо падаш ли си?
Поза, която не си пробвала, а ти се иска?
Най-бруталната секс фантазия, която си имала?
Кое предпочиташ повече - нежен или груб секс?
Има ли нещо заради което би жертвала секса?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Секс за една вечер би ли правила?
Виждала ли си някои от потребителите тук на живо? Ако да, Кои? И пак ако да, някой от тях да те е привличал сексуално?
Как ще реагираш в ситуация, в която тръгвате да правите секс с момче за първи път и когато "моментът на истината" настъпва:
- х*я му е 2 пъти по-малък от средното- под 8-9 санта примерно
- му е много над средния размер- 21-22+
Оргазми фейкваш ли?
За или против ранния секс в една връзка?Как мислиш според теб би ли помогнал или по-скоро би навредил на самата връзка?
От колко време правиш секс и какво значение има той за теб?
Имаш топки. Преносно де, не буквално. Пък кой знае :ДПървоначално написано от cranberry696
Разкажи някоя секс фантазия... НО С ПОДРОБНОСТИ!
Temet Nosce
벨야카
Гълташ ли?
Вкусвала ли си мъжки сок и ако да, харесваш ли вкуса?
Би ли се оставила напълно в ръцете на един мъж (или момче), с превръзка на очите и ограничени движения на ръце/крака?
Определяш ли се като доминатна в секса или обичаш другия да върши повечето работа?
Свършвала ли си вагинално? (не клиторно)
Squirting?
Какво мразиш да прави едно момче по време на секс?
Доста са, съжалявам, но звучиш като интересна личност с доста интересни отговори до сега![]()
Какво мислиш за свалките в дискотеките? И евентуалните продължения в тоалетните? Секс за една нощ или простотия е това според теб?
Какво трябва да притежава едно момче (приемаме, че си single хипотетично), че буквално да се разтопиш?
Колко бръснати трябва да са момчетата според теб? За теб бръснатите ръце и крака нормално нещо ли са или педалско извращение?
До къде би стигнала в секса?
![]()
Мастурбираш ли?
Веднага ли започна да свършваш,когато започна да правиш секс?
Предпазни мерки взимаш ли винаги?Какви?
Някога гафове ставали ли са?
![]()
Изневерявала ли си? А на теб?
Какво би направила, ако разбереш, че си бременна? Аборт би ли направила?
Би ли дала детето си за осиновяване за нещо на света- липса на финанси; чувство, че не си готова да бъдеш майка и т.н..
И един въпрос, непряко свързан със секса. Молил ли те е Sh@dow той да е човекът, който да седне на стола в раздел "Любов" след теб? Издразни ли те, когато каза, че "не му е било зор да сяда, ти си му предложила, а той- приел".
издаваш ли звуци по време на секс или си от тихичките![]()
6б3З10
Секс в дискотека правила ли си ?
колко тежиш,височина,обиколка на гърдите?
Имаш ли татуси?
Ако да, то какви и каква символика имат?
Ако не,...ами, не.
Ами моят въпрос към теб е какво смяташ за разкрепостено? Защото отговори на един въпрос,че определено се възприемаш като такава,а от следващите ти постове останах със съвсем различно впечатление.
Освен това искам да те питам на колко години си направи татусите?![]()
Яздила ли си белия кон?
Какъв размер дюнер можеш да поемеш? А колко голям трябва да е, за да те засити? /само не отговаряй "според това колко съм гладна"/. С какво го обичаш да е дюнерът?
Добре, добре отметна темата...
Сега по-директно, правила ли си секс под влияние на наркотик?
А използвала ли си наркотици и ако да, какви?
Къде е границата ти по отношение на секса? Какво не би направила никога? А какво не би направила отново?
Начинът, по който тя нарочно отговори на въпроса на kartacha прави напълно излишен първия ти въпрос.Първоначално написано от GreenFairy
И хайде, като сме заговорили за наркотици...смяташ ли, че има опасност да стигнеш твърде далеч..в смисъл да няма връщане назад?
От отговора на предния въпрос останах с впечатлението, че е използвала някакви наркотици, попитах, защото не искам да оставам с грешна представа и ми е интересен отговора й.Първоначално написано от ymca
Имала ли си сексуални контакти със съученик?
Имала ли си трайна връзка със съученик?
Нямам нерви,време и сили да чета въпросите на останалите..та те моля да ме извиниш ако някой се повтаря (:
*Сексът задължителен ли е в една връзка?
*Секс за пари?
*Песен,която "подбужда" страстите?
тотално некреативна съм в 12 и 10 през нощта,за това друг път като се сетя нещо,ще пиша :д
лол...кой ще е следващия на стола? на теб ли да си доставят удоволствие обичаш повече или ти да доставяш?
Le rhum au mambo.