- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
1. Ситуация: Супер готино момиче, адски много я харесваш, точна е. Не се прави на недостъпна, обаче по някаква причина избягна сериозна интимност. Какво правиш?
2. Доколко си романтичен и какво изобщо разбираш под романтика?
3. С колко си спал и с колко от тях си имал връзка?
Каза, че първият ти път ти е бил със съученичка. Не се ли получи малко кофти след известно време? Все пак сте били от един клас и не вярвам и до днешен ден а сте заедно или просто бяхте fuckbuddies?
Pussy munchin` or blowy-blowy?![]()
MUST.......... LOOK............. AT................. HYPNO-BOOTYAH!
Първоначално написано от PinkPan7her
Първоначално написано от mustangmaniak2010
Welcome to the Jungle...
Тройката с две момичета ли беше или с едно момиче + едно момче?
Какво е първото нещо, което правиш веднага след секс?
Най-странната ти сексуална фантазия? (под странна разбирай шантава или нелогична)
Секс за една вечер правил ли си и като цяло какво мислиш за него?
Известна личност, на която няма да простиш ако ти падне?![]()
Каква за теб трябва да е идеалната връзка и съществува ли изобщо?
Как се виждаш след 10 години?
Мечтаеш ли за семейство, деца?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
1.С твоята компания се събира момиче, за което само си чувал, защото и двамата рядко излизате с компанията. Най-накрая се запознавате, харесваш я, но преди това си ходил с ваша обща приятелка, която има чувства към теб. Обяснява ти колко те обича ала, бала. Ти не искаш да я нараниш, защото държиш на нея, но искаш и да си с другото момиче. Как ще постъпиш?
2. Някога хващал ли си венерическа болест?
3. Би ли се съгласил с момичето, което обичаш да бъдете само приятели с привилегии и защо?
4. Хващали ли са те на калъп?
5.Случвало ли ти се е след пиянска вечер, да не знаеш къде се намираш и как се казва момичето, в чието легло лежиш? Ако да на колко години беше?
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
я кажи са.. коя съфорумка би я уважил.. няколко пъти![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от GossipGirl89
Първоначално написано от OnlyMeAndYou
Welcome to the Jungle...
Next one:
Първоначално написано от PurpleDnB
Малко ми е сложно, щото не познавам никоя лично. Да кажем, че бих опитал колко е веща кака ви Сашка93. Усещам, че и Бисквитката има голям пУтенциал. Не мога да пропусна Korrnyy - много е красива, Пантерката има интересно излъчване, Gerrynka също.Първоначално написано от IseeDEADbodies
Да кажем, че бих ги пробвал по веднъж, следващите пъти трябва да се заслужат.
Мечтите са безплатни, знам.![]()
Welcome to the Jungle...
Ти като ходиш да работиш събуваш ли се ? Хората са си на работа там , какво да се събуват :Д :ДПървоначално написано от vodolaz
![]()
Би ли наранил момиче, за да извлечеш полза?
В смисъл да я накарам да се влюби в мен, а аз да искам просто секс?Първоначално написано от kartacha
Welcome to the Jungle...
Да.Първоначално написано от DarkTemplar
Нещо не ме кефи идеята. Вариантите са два - или ще й предложа креватните забавления, или ще спра да се занимавам. Може и да започнем връзка, ама едва ли ще се получи.
Welcome to the Jungle...
Не четох всичко, съжалявам ако се повтарят.
Песен, която подтиква желанието един вид?
Секс на музика?
Фантазии свъразни със секс с роднина?
Играчки в леглото?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Първоначално написано от mimsi7o
хаа тва много ме изкефиии![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Трудно ли се нави на тройка с още едно момче? Смяташ ли, че тройката ти е била един вид "гей преживяване"? Не те ли беше гнус от другото момче? Имаше ли докосване между вас (макар и не желано, а случайно)? Кой-беше по-надареният? А по-добрият "къртач"?
Какво предпочиташ: свирка или секс? Свирка или шпакла?
Най-краткият ти секс? А най-продължителният? Имаш ли идея къде си по-добър: във френската или в секса? Риминг правил ли си/би ли правил? А писинг/скатинг?
Би ли участвал в оргия?
Любима песен?
Разкажи за някоя твоя неловка ситуация с момиче!
Междодругото мерси, че ми напомни за тази песен http://www.youtube.com/watch?v=d7YpoHSDAlo в предишния си пост!
PurpleDnB , Ти би ли участвал в оргия![]()
Предлагаш ли нещоПървоначално написано от Slynchiicee
шегата на страна, да бих участвал би било интересно преживяване, веднъж се живее заслужава си да се опита!
Първоначално написано от ymca
Първоначално написано от PurpleDnB
Участвал съм.Първоначално написано от Kinghood
Тука стана като Женския пазар, всеки пита когото и квото му падне.
Welcome to the Jungle...