- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
За нормалното, нормално е. Аз съм им...аз имам...Първоначално написано от Slynchiicee
Правил ли си секс на публично място? Това не значи на някоя сцена, в тоалетните на бара се брои...
Една вечер на плажа, не знам дали се брои. Не си падам по секса по тоалетните, а и почти винаги имам терен.Първоначално написано от kartacha
Welcome to the Jungle...
*Правил ли си секс с момиче,без дори да знаеш името й?
*Защо момчетата искат тройка с 2 момичета,а са против тази с 2 момчета/мъже?
*Опитвал ли си се да навиеш приятелката си за тройка?
*С какво този раздел те така да се каже впечатлява повече от другите?/малко не можах да си формулирам въпроса правилно../
Опиши се с 5 думи.
В какво си най-добър според теб? (не става дума само в сексуално отношение, а по принцип)
Най-дългата ти връзка?
Кога се влюби истински за първи път?
Ако си без гадже и някоя твоя близка приятелка ти предложи секс ще приемеш ли, при условие че си почти сигурен че след това отношенията ви няма да са същите?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от dontcare
Първоначално написано от GossipGirl89
Welcome to the Jungle...
Мерси за коректния и изчерпателе отговор..ии съжалявам,че не мисля особено докато пиша,щото явно е предизвикало нерозбиране от страна на въпроса. : )
Няма проблеми.Първоначално написано от dontcare
Welcome to the Jungle...
Не съм бил, с чисто съдебно минало съм (Първоначално написано от PurpleDnB
), но на 2 пъти бях близо до арест. Лапешки глупости.
Welcome to the Jungle...
малко извън тема секс,но все пак чисто любопитство:
по колко време прекарваш на ден в сайта?
защо?
Когато съм по-свободен (както напоследък) - по повечко. Иначе като съм ангажиран, се е случвало да не влизам по седмица-две, та и повече. Де да знам - уплътнявам си времето.Първоначално написано от dontcare
Welcome to the Jungle...
Пъхал ли си си пръстче или нещо друго в задника да видиш как е ?
Опитвал ли си спермата си за да видиш как е на вкус ?
Като малък ядеше ли си сополите ?
Сорка ама другите въпроси сигурно вече са ти били задавани![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Хубаво, че нямам подобни желания.Първоначално написано от DarkTemplar
Аз сериозно питам. Вече ми трябва някой пророк, че аз не виждам светлина в тунела.
Виждам, че доста от отговорите ти се доближават до моите разбирания, т.е. не изпадаш в крайности, нито в секса, нито в романтиката... Харесвам такива хора![]()
Мислиш ли, че в една сериозна връзка има място за тройки в каквито и да е варианти?
Първият път при момичето трябва ли да бъде дълго обмислян, чакан, романтичен?
Връзване? Влече ли те?
Някога правил ли си изцяло романтичен секс ... като по филмите - бавно, страстно, потно?(днес гледах някакъв такъв филм и затова питам
)
Кой ще сяда на стола?
Лъгал ли си за да получиш секс или дори целувка? В смисъл такъв да и правиш фалшиви комплименти, да и казваш, че ти пука за нея, а в същност те боли фара.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
еййй тва е гадноПървоначално написано от straus
![]()
![]()
![]()
Моите въпроси не са всички свързани със секса,но айде..![]()
Сега учиш ли нещо(ако да-какво е то?)
Сам ли живееш и ако е така на колко се изнесе от вас?
Какво предпочиташ-секс със 35-40 годишна дама или с девствено девойче(не ми хрумват особено много въпроси в момента)
Кой тип харесваш повече-леко закръглена или по-кльощава)?
Татуиран ли си или някакви обици?
Ако искаш може да кажеш сегашната ти приятелка на колко години е..
Това е от мене![]()
![]()
оле .. да и аз да попитамм някой има ли татус истински и ако може снимкаааааОБОЖАВАМ татусиииии
:P :P
![]()
![]()
Сексът на кое място като значимост е в човешките взаимоотношения за теб?
Прочете ли първата книга от Песента за огън и лед?![]()
Първоначално написано от kremen4eto
Надявам се отговорите да са ти харесали.Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
Welcome to the Jungle...
Part 2:
Е къв е смисъла да лъжа, ако в действителност не ме кефи? Нали за да искам да си легнем (или пък целунем), трябва да ме привлича поне малко.Първоначално написано от straus
По-скоро умея да правя подходящите за някои жени комплименти, които не са клиширани, знам, че ще им се харесат и отговарят на истината.
Първоначално написано от DeHu
Welcome to the Jungle...
Мда, на члена ми пише ТАКСИ, ама не давам снимки.Първоначално написано от Slynchiicee
![]()
Мерси за смислените въпроси и като намериш време, трябва да пием по бира.Първоначално написано от xBadxApple
Welcome to the Jungle...
Абе доста хитро ми се измъкна от въпроса.. дет се вика, като пръдня по терлици. Ама сериозно, не може да не си попадал на такава мацка. Нали и двамата се харесвате, гушки, целувчици и т.н. обаче тя има страх да направи нещо по-сериозно. Ти правиш всички по силите си за да я спечелиш на твоя страна, нещо повече, на теб наистина ти пука за нея. Минават да кажем 6 месеца в които те държи на сухо, не искаш да я късаш, но и не можеш да продължаваш по тоя начин, тя може да те мотае още 2 години да речем (има такива случаи във форума). Ще продължиш ли да чакаш кротко и мирно или ще я зарежеш?
А от друга страна ако решиш да я навиеш, на какво си готов?
Само не ми се измъквай с 2 реда, давай с подробности, дали ще я водиш на почивка, романтични вечери, леглото цяло в розови листа абе всичко!
пс. Ако не те устройват въпросите посочвай следващия
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Смяташ ли да се жениш някога?
Коя част от тялото те възбужда в една жена?
Имаш ли фетиш(нямам предвид нещо гадно и извратено) ?Какъв?
Правил ли си секс на музика?
Бате, не се ебавам, ама никоя не ме е държала 6 месеца на сухо. Въобще с тоя тип "срамежлива и девствена, с навици на монахиня" не се разбирам и просто не започвам връзки с такива. Зрял човек съм и имам нужда от секс, закво да си губя времето и да си пилея парите.Първоначално написано от straus
Чисто хипотетично не бих я търпял колкото и прекрасен човек да е, просто щото платоничната любов не ми е достатъчна. Това за мен е губеща инвестиция. Ще я водя на почивка до майната й.
Нямам нищо против въпросите, както виждаш се стремя да отговарям откровено дори на най-неудобните (естествено на малоумните такива им отговарям по малоумен начин).
Първоначално написано от PurpleDnB
Welcome to the Jungle...
@DarkTemplar
My manДа бойкотираме девствениците
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,