.
Отговор в тема
Страница 26 от 82 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 2039
    anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    чувала съм много момчета да имат фантазии за жени 30+ а да са под 20.. нормално ли е ;дд и ти имал ли си ;дд

забравих да уточна става въпрос САМО ЗА СЕКС
    За нормалното, нормално е. Аз съм им...аз имам...

Правил ли си секс на публично място? Това не значи на някоя сцена, в тоалетните на бара се брои...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Правил ли си секс на публично място? Това не значи на някоя сцена, в тоалетните на бара се брои...
    Една вечер на плажа, не знам дали се брои. Не си падам по секса по тоалетните, а и почти винаги имам терен.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    *Правил ли си секс с момиче,без дори да знаеш името й?
    *Защо момчетата искат тройка с 2 момичета,а са против тази с 2 момчета/мъже?
    *Опитвал ли си се да навиеш приятелката си за тройка?
    *С какво този раздел те така да се каже впечатлява повече от другите?/малко не можах да си формулирам въпроса правилно../

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Опиши се с 5 думи.
    В какво си най-добър според теб? (не става дума само в сексуално отношение, а по принцип)
    Най-дългата ти връзка?
    Кога се влюби истински за първи път?
    Ако си без гадже и някоя твоя близка приятелка ти предложи секс ще приемеш ли, при условие че си почти сигурен че след това отношенията ви няма да са същите?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от dontcare
    *Правил ли си секс с момиче,без дори да знаеш името й? Не съм

*Защо момчетата искат тройка с 2 момичета,а са против тази с 2 момчета/мъже?
    Тоя въпрос го прочетох няколко пъти, докато разбера кво си имала предвид (че от първи прочит помислих, че говориш за хомо тройка). Всеки от двата пола предпочита да се радва на по-голямо количество, респективно внимание от противоположния. Затова масова мечта на мъжете е 3ка с 2 жени, а на жените - с 2ма мъже. Винаги има и изключения де, но това схващане не е валидно само за мъжкия, а и за твоя пол.

*Опитвал ли си се да навиеш приятелката си за тройка?
    Не, нито аз, нито тя имаме подобни желания.

*С какво този раздел те така да се каже впечатлява повече от другите?
    Темите са ми някак по-близки и актуални, затова пиша основно тук. Срещат се и някои интересни персонажи. Сексът присъства навсякъде около нас - реклами, филми, музика, дори в новинарските емисии. За мен е една съвсем нормална тема, която смятам, че трябва да се обсъжда наравно с всички останали.

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Опиши се с 5 думи. Интелигентен, циничен, уравновесен, забавен, добронамерен.

В какво си най-добър според теб? (не става дума само в сексуално отношение, а по принцип)
    В спора, даването на полезни съвети, усвояването на определени знания и умения, анализирането на определени ситуации/събития/тенденции. Харесва ми да знам защо нещо е такова, каквото е.

Най-дългата ти връзка? 3 г.

Кога се влюби истински за първи път? Хъх, сложен въпрос... Бях в университета и супер случайно се запознах с едно страхотно момиче. Случи се каквото се случи, но развръзката беше трагична.

Ако си без гадже и някоя твоя близка приятелка ти предложи секс ще приемеш ли, при условие че си почти сигурен че след това отношенията ви няма да са същите?
    По-скоро първо ще седнем да изясним нещата и тогава ще решим кво да правим. Нямам много приятелки, но си ги ценя.
    Welcome to the Jungle...

Град
    South of Heaven
    Мерси за коректния и изчерпателе отговор..ии съжалявам,че не мисля особено докато пиша,щото явно е предизвикало нерозбиране от страна на въпроса. : )

Мерси за коректния и изчерпателе отговор..ии съжалявам,че не мисля особено докато пиша,щото явно е предизвикало нерозбиране от страна на въпроса. : )
    Няма проблеми.
    Welcome to the Jungle...

Бил ли си в ареста, ако да защо?

Цитирай Първоначално написано от PurpleDnB
    Бил ли си в ареста, ако да защо?
    Не съм бил, с чисто съдебно минало съм (), но на 2 пъти бях близо до арест. Лапешки глупости.
    Welcome to the Jungle...

Град
    South of Heaven
    малко извън тема секс,но все пак чисто любопитство:
    по колко време прекарваш на ден в сайта?
    защо?

малко извън тема секс,но все пак чисто любопитство:
    по колко време прекарваш на ден в сайта?
    защо?
    Когато съм по-свободен (както напоследък) - по повечко. Иначе като съм ангажиран, се е случвало да не влизам по седмица-две, та и повече. Де да знам - уплътнявам си времето.
    Welcome to the Jungle...

Пъхал ли си си пръстче или нещо друго в задника да видиш как е ?
    Опитвал ли си спермата си за да видиш как е на вкус ?
    Като малък ядеше ли си сополите ?
    Сорка ама другите въпроси сигурно вече са ти били задавани
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto

Аз кога ще правя секс?
    С мен ли?
    Хубаво, че нямам подобни желания. Аз сериозно питам. Вече ми трябва някой пророк, че аз не виждам светлина в тунела.

Виждам, че доста от отговорите ти се доближават до моите разбирания, т.е. не изпадаш в крайности, нито в секса, нито в романтиката... Харесвам такива хора

Мислиш ли, че в една сериозна връзка има място за тройки в каквито и да е варианти?
    Първият път при момичето трябва ли да бъде дълго обмислян, чакан, романтичен?
    Връзване? Влече ли те?
    Някога правил ли си изцяло романтичен секс ... като по филмите - бавно, страстно, потно? (днес гледах някакъв такъв филм и затова питам )

Кой ще сяда на стола?

Лъгал ли си за да получиш секс или дори целувка? В смисъл такъв да и правиш фалшиви комплименти, да и казваш, че ти пука за нея, а в същност те боли фара.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Лъгал ли си за да получиш секс или дори целувка? В смисъл такъв да и правиш фалшиви комплименти, да и казваш, че ти пука за нея, а в същност те боли фара.
    еййй тва е гадно

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Повече от фен Аватара на DeHu
    еййй тва е гадно
    Гадно,гадно ама много мъже го практикуват
    Моите въпроси не са всички свързани със секса,но айде..
    Сега учиш ли нещо(ако да-какво е то?)
    Сам ли живееш и ако е така на колко се изнесе от вас?
    Какво предпочиташ-секс със 35-40 годишна дама или с девствено девойче (не ми хрумват особено много въпроси в момента)
    Кой тип харесваш повече-леко закръглена или по-кльощава)?
    Татуиран ли си или някакви обици?
    Ако искаш може да кажеш сегашната ти приятелка на колко години е..
    Това е от мене

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    оле .. да и аз да попитамм някой има ли татус истински и ако може снимкааааа ОБОЖАВАМ татусиииии :P :P

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Ей бе, радвам се, че си ти на столО.

Какво е качеството, което цениш най-много у срещуположния пол в рамките на връзка (или като човек като цяло)?

Сексът на кое място като значимост е в човешките взаимоотношения за теб?

Прочете ли първата книга от Песента за огън и лед?

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Хубаво, че нямам подобни желания. Аз сериозно питам. Вече ми трябва някой пророк, че аз не виждам светлина в тунела.
    Е, нямам никаква идея. Тоя въпрос трябва да го зададеш на половинката ти, аз не съм компетентен, нито ви знам ситуацията.

Виждам, че доста от отговорите ти се доближават до моите разбирания, т.е. не изпадаш в крайности, нито в секса, нито в романтиката... Харесвам такива хора Мерси

Мислиш ли, че в една сериозна връзка има място за тройки в каквито и да е варианти?
    Според моите схващания НЕ. Но хората са различни и често имат коренно противоположно мнение. Затова и всеки си решава какво е допустимо и какво не.

Първият път при момичето трябва ли да бъде дълго обмислян, чакан, романтичен?
    Пффф, сложна материя. Много зависи от менталността (т.е. душевната нагласа) на момичето. Има болезнени романтички, които си измислят цял филм за това прословуто събитие. Лично аз смятам, че е достатъчно да е с подходящ партньор (такъв, към когото има чувства и който си има идея как да я предразположи и кво да прави). Колко време ще го мисли и очаква си е нейно решение (макар че съм против да се отлага прекалено). Дано отговорът ми не ти се стори много клиширан.

Връзване? Влече ли те?
    Отдавна имам едни от онези пухкавите белезници, но така и не им е дошло времето. Бих пробвал.

Някога правил ли си изцяло романтичен секс ... като по филмите - бавно, страстно, потно? (днес гледах някакъв такъв филм и затова питам ) Съвсем наскоро правих с доста любовна игра, не бързахме за никъде, ама заради пустата възбуда същинската част не продължи много дълго, а бяхме адски изморени и не повторихме.

Кой ще сяда на стола? Още не знам, скоро ще го измисля.

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Пъхал ли си си пръстче или нещо друго в задника да видиш как е ? О дааа, веднъж си напъхах цял ТИР вътре и ми беше невероятен кеф.

Опитвал ли си спермата си за да видиш как е на вкус ?
    Супер е. Толкова ме кефи, че си пазя си една кутийка в камерата на хладилника и като си правя таратор слагам по малко вътре. Резултатът е yummy.

Като малък ядеше ли си сополите ?
    Тва ми беше редовния обяд, даже пестях от закуски.

Сорка ама другите въпроси сигурно вече са ти били задавани
    Надявам се отговорите да са ти харесали.
    Welcome to the Jungle...

Part 2:
    Е къв е смисъла да лъжа, ако в действителност не ме кефи? Нали за да искам да си легнем (или пък целунем), трябва да ме привлича поне малко. По-скоро умея да правя подходящите за някои жени комплименти, които не са клиширани, знам, че ще им се харесат и отговарят на истината.

Цитирай Първоначално написано от DeHu
    Сега учиш ли нещо(ако да-какво е то?)
    Политика, икономика, европейско право, все скучни неща.

Сам ли живееш и ако е така на колко се изнесе от вас?
    Сам живея да. Съвсем малко след като навърших 18.

Какво предпочиташ-секс със 35-40 годишна дама или с девствено девойче (не ми хрумват особено много въпроси в момента)
    Ако целя чисто сексуална наслада определено бих избрал 35-40 годишната, ако имам нещо емоционално - девствената. А и предимството при нея е, че ще ме помни винаги.

Кой тип харесваш повече-леко закръглена или по-кльощава?
    Предпочитам слаби жени, но не бих простил и на някои от по-пухкавите. Хубаво е да има кво да се пипне.

Татуиран ли си или някакви обици?
    Обеци нямам, татуса все още го отлагам, макар да съм убеден, че ще си направя.

Ако искаш може да кажеш сегашната ти приятелка на колко години е..
    89 набор.
    Welcome to the Jungle...

оле .. да и аз да попитамм някой има ли татус истински и ако може снимкааааа ОБОЖАВАМ татусиииии :P :P
    Мда, на члена ми пише ТАКСИ, ама не давам снимки.

Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    Ей бе, радвам се, че си ти на столО.
    Добре заварил.

Какво е качеството, което цениш най-много у срещуположния пол в рамките на връзка (или като човек като цяло)?
    Добротата и толерантността. Трудно понасям авторитарни и вечно сърдити/заядливи типажи.

Сексът на кое място като значимост е в човешките взаимоотношения за теб?
    Зависи в чии отношения. На трето - след уважението и доверието и горе-долу на кантар с разбирането.

Прочете ли първата книга от Песента за огън и лед?
    Нещо съм несериозен и я чета с отвратително бавни темпове. Вкъщи е почти от месец, а съм до 73 страница. Скандално...
    Мерси за смислените въпроси и като намериш време, трябва да пием по бира.
    Welcome to the Jungle...

Абе доста хитро ми се измъкна от въпроса.. дет се вика, като пръдня по терлици. Ама сериозно, не може да не си попадал на такава мацка. Нали и двамата се харесвате, гушки, целувчици и т.н. обаче тя има страх да направи нещо по-сериозно. Ти правиш всички по силите си за да я спечелиш на твоя страна, нещо повече, на теб наистина ти пука за нея. Минават да кажем 6 месеца в които те държи на сухо, не искаш да я късаш, но и не можеш да продължаваш по тоя начин, тя може да те мотае още 2 години да речем (има такива случаи във форума). Ще продължиш ли да чакаш кротко и мирно или ще я зарежеш?
    А от друга страна ако решиш да я навиеш, на какво си готов?
    Само не ми се измъквай с 2 реда, давай с подробности, дали ще я водиш на почивка, романтични вечери, леглото цяло в розови листа абе всичко!

пс. Ако не те устройват въпросите посочвай следващия
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Смяташ ли да се жениш някога?
    Коя част от тялото те възбужда в една жена?
    Имаш ли фетиш(нямам предвид нещо гадно и извратено) ?Какъв?
    Правил ли си секс на музика?

Абе доста хитро ми се измъкна от въпроса.. дет се вика, като пръдня по терлици. Ама сериозно, не може да не си попадал на такава мацка. Нали и двамата се харесвате, гушки, целувчици и т.н. обаче тя има страх да направи нещо по-сериозно. Ти правиш всички по силите си за да я спечелиш на твоя страна, нещо повече, на теб наистина ти пука за нея. Минават да кажем 6 месеца в които те държи на сухо, не искаш да я късаш, но и не можеш да продължаваш по тоя начин, тя може да те мотае още 2 години да речем (има такива случаи във форума). Ще продължиш ли да чакаш кротко и мирно или ще я зарежеш?
    А от друга страна ако решиш да я навиеш, на какво си готов?
    Само не ми се измъквай с 2 реда, давай с подробности, дали ще я водиш на почивка, романтични вечери, леглото цяло в розови листа абе всичко!

пс. Ако не те устройват въпросите посочвай следващия
    Бате, не се ебавам, ама никоя не ме е държала 6 месеца на сухо. Въобще с тоя тип "срамежлива и девствена, с навици на монахиня" не се разбирам и просто не започвам връзки с такива. Зрял човек съм и имам нужда от секс, закво да си губя времето и да си пилея парите.

Чисто хипотетично не бих я търпял колкото и прекрасен човек да е, просто щото платоничната любов не ми е достатъчна. Това за мен е губеща инвестиция. Ще я водя на почивка до майната й.

Нямам нищо против въпросите, както виждаш се стремя да отговарям откровено дори на най-неудобните (естествено на малоумните такива им отговарям по малоумен начин).

Цитирай Първоначално написано от PurpleDnB
    Смяташ ли да се жениш някога?
    Да разбира се.

Коя част от тялото те възбужда в една жена?
    Много зависи от жената. Във всяка има по нещо красиво. На някоя ме е кефело коремчето, на друга дупето, на трета гърдите, на четвърта друго. Индивидуално е.

Имаш ли фетиш(нямам предвид нещо гадно и извратено) ?Какъв?
    Тъмнокоса мацка, облечена в червено като Снежанка (в еротичния й вариант разбира се). Като цяло обичам униформите, забавно е.

Правил ли си секс на музика?
    Правил съм, но предпочитам на тихо.
    Welcome to the Jungle...

@DarkTemplar
    My man Да бойкотираме девствениците
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми