- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
Сори ако вече е имало ткоа заптване към тебе но отговори на следните въпроси ако може.
1. Години?
2. С колко жени си правил секс
3. Кога за пръв път прави секс
4. кое е най-перверзното нещо което си правил
5. кое е това нещо което не би направил никога повече
6. какви са били отзивите за теб
7. би ли очаствал в леке гейска история су много ама много голямо заплащане
8. как да си сложа аватар :Д
Блажен е този който няма какво да каже и все пак си мълчи!
Що бе, някои им се радват като гладно куче на тлъст кокал.Първоначално написано от straus
![]()
Първоначално написано от ACM1
Welcome to the Jungle...
Бате, за бирата нЕмаш проблеми, ще драсна като имам времева дупка, че нещо идните 2 изпита колкото и да не съм от прилежните, ше тря'я налегна гъз.![]()
Окей, значи се разбрахме. Успех на изпитите.Първоначално написано от xBadxApple
![]()
Welcome to the Jungle...
и от мен успеххххПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
Водиш ли се от това във връзките си? Каква част от нещата премълчаваш, ако има такива, и защо?И за Бога, спри да й докладваш за абсолютно всичко, което вършиш (особено щом е толкова ревнива). Женската част са така устроени, че колкото повече знаят, толкова повече грешни изводи си правят и то за най-дребни неща.
Кога смяташ да ставаш от стола ?![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Какво ще правиш ако сегашната ти приятелка забременее? И как би искал да го разбереш?
Какъв е най-хубавият подарък, който си получавал от момиче?
А най-лошият?
Колко пъти си се влюбвал?
Каква беше причината да се изнесеш от вас?
Какво мислиш за играчките в любовната игра и секса? А за използването на храна?
Първоначално написано от PinkPan7her
Първоначално написано от GreenFairy
Скоро.Първоначално написано от IseeDEADbodies
Welcome to the Jungle...
Би ли си направил кола маска на "она'а ра'ота" ?
Бръснеш ли си краката ? Ако отговора е не, то считаш ли го педалско и etc ? Ако отговора е да, то отговора ясен ;д
К'во мислиш за девствеността до първата брачна нощ ?
Любима марка гуми ? :д
Би ли спал с негърка ?![]()
Връзване по легла, превръзки на очите, other bullshitz ? (с "за/против" е достатъчно ;д)
Мазане с шоколади, сметани, горчици, кетчупи и к'вот друго се сетиш?
Би ли се възползвал от пияно/надрусано момиче ? Говоря тя ако се натиска, но просто е толкова пияна/надрусана, че на сутринта дори няма да го помни.
Как би се почувствал, ако разбереш, че партньорката ти симулира оргазъм ? Или е важното ти да се начешеш?
Рекорд по суша ? (мисля че ме разбираш правилно xD)
Ако трябва да правиш списък на нещата без които не можеш, на кое място ще впишеш "секс" ?
май нямам други въпроси ? имам ли ?- ебавка ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от IseeDEADbodies
Welcome to the Jungle...
Какво мислиш за бисексуалните?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ако са мъже, за мен това са си чисти педали, които лъжат, че са БИ, за да бъдат приети по-нормално. Познавам и конкретни примери. За женската част е по-приемливо, пък и на почти всяка жена й се иска да опита с представителка на своя пол.Първоначално написано от ccdesigns
Welcome to the Jungle...
Не е като да не ми се е случвалоНе. Даже съм имал подобна ситуация и съм отказвал (а мацката си беше готина). Ако партньорката е неадекватна, се разваля кефа от секса.Убедена бях, че това е златна възможност, ама пичът не беше на същото мнение ...
Тцъ.
От колко време сте заедно с приятелката ти?
След 20-тина дни ще стане година.Първоначално написано от PinkPan7her
Welcome to the Jungle...
Смяташ ли, че тя е жената за теб?
Кефят ме повечето от постовете на Къртача, а теб?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Рано е да се каже. А и не се знае докога ще ме изтърпи.Първоначално написано от kartacha
Забавни са, цинични до определена степен, но точни. Смял съм се доста на някои от тях.Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Welcome to the Jungle...
Кога си направи сефтето?
Супер си е човекът на туй място бе... Какво са се изчерпали...Първоначално написано от BlueMoonMonster
Да си взема ли вибро пръстен или не ? Просто отговори с Да или с Не, без да изпадаш в излишни разкази, размисли и пр.![]()
В гимназията, 10 клас.Първоначално написано от kartacha
Спокойно Монстърчо, вече съм набелязал някого, очаквам отговор.Първоначално написано от BlueMoonMonster
НеПървоначално написано от Alekssandyr
Welcome to the Jungle...
Това си е твое право. Не очаквай чудеса.
Welcome to the Jungle...