Я и аз съм везни!
=>
Супер
Колко партньори си имала?
=>
Ами 5 всъщност...за един се чудя дали се брои

хехехех
Хоби?
=>
Рисуване. Всъщност аз съм ходила на уроци по рисуване, защото кандидатсвах с това преди време. Не ме приеха, но както и да е. Рисуването си ми остана хоби и страст
Колко често правиш секс?
=>
Зависи. Колкото по-често, толкова по-добре, но да кажем 3-4 пъти в седмицата
На колко години ти беше за първи път?
=>
На 15 ми беше истинския секс

Хехехехе
Анален секс?
=>
Кво за него? Ако питаш дали правя-да, правя
Най-нестандартното нещо което си правила със сегашния си партньор?
=>
Пф....вече не знам, честно казано. В секса не виждам нищо нестандартно с него. Тоест, правим си всичко-анален секс, вагинален секс, орален секс

В това отношение не виждам нищо различно.
Преди много обичахме да правим секс на различни места, които не включват легло. Веднъж правихме секс в гората на Ловния парк (това е в Дианабад, ако не знаете

) и понеже беше лято, всички гадинки бяха нащъкали навън. Та, правим секс, а подпряна на едно дърво и нещо ме гъделичка по крака, ама направо почвам да се хиля неистово, мислейки си , че е милото...но не би-оказа се един доста големичък паяк, който се разхождаше толкова спокойно по крака ми, че направо...от тогава спряхме да правим секс на такива нестандартни места

хехехех
Секс за една нощ? И по принцип какво мислиш за секса за една нощ?
=>
Ами случва се. Тоест, моята връзка започна като секс за една нощ, но ми се е случвало и преди. Готино е
Гафове в секса?
=>
Освен горепосочения паяк, на една нова година се напихме много и решихме да правим секс, и аз го яхнах и нали всичко точно...по едно време кво стана, така се олюлях и се изсипах от леглото....резултата беше пукната глава (която споменах по-нагоре)

))
Иначе не сме имали засечки по време на секс
Имаш ли девиз? И ако да какъв е?
=>
К*р за вас, само аз! Може да звучи адски надменно, но си има причина да стигна до там. Винаги съм се раздавала за близките си приятели и винаги съм оставала наранена, когато явно съм се изчерпала за тях и вече нямат нужда от мен.
От тогава гледам предимно себе си. Нека съм егоист-но ако сама не си правя готиното, никой няма да ми го направи.
Това не означава, че не държа на семейството си, мъжа си и 3мата истински приятели, които имам
Интересна личност си, в положителния смисъл на думата!

=>
Благодаря