- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
Относно топките -
http://www.youtube.com/watch?v=b1O_7bHtXeQ
![]()
![]()
брато, от мен:
бил ли си НАИСТИНА много влюбен?
какво е за теб секса и колко е важен в живота ти?
Да, бях влюбен, даже сега като се замисля май още съм влюбен, само че няма шанс да се съберем, вече почти година от раздялата и си мисля за нея почти всеки ден.
Секса е много важна част от една връзка, без него връзката не е пълноценна. В същото време не е задължително да имаш връзка с някой или да имаш чувства за да правиш секс с него.
Секса е едно от нещата които най-много ми харесва да правя и го правя с много желание. Давам всичко от себе си за да е приятно и за двамата :P
пс.Мерси за клипчето![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Понеже може да се изкараш по-голям разбирач от мен - да те питам![]()
- Как да въртиш три ( 1 гадже и 2 любовници ) при условие, че любовниците знаят за гаджето ти (в случая моето) и ревнуват яко .. и двете ми казаха, че няма да са с мен, докато не я скъсам, а аз не мисля да я късам ..Та, дай ми адекватен отговор, ако можеш, че вече един месец се чуда решението на проблема кво ше е ..
П.С. : не си търса форумни майки, татковци и някой да ме поучава!
П.С2 : Хаха, затрудних те![]()
сега ще те изкарат мръсник или тъпанар и ще почнат едни лекции... залъгвай ги доколкото можеш, щом ти се връзват..Първоначално написано от Alekssandyr
![]()
Абе проблема не е, че съм тъпанар и мръсник, тва си го знам и съм го приел вечеПървоначално написано от janja
Проблема е, че вече не се връзват на тая идилия .. от началото ги лъжех, че ше я скъсам след време, ама .. абе работеше, ама известно време
са се чуда кво да ги праа
![]()
Ми значи слабо лъжеш. Първо като си хващаш любовници не ги хващай с общи приятели. Направи така, че едната да е от надежда, а другата от красно село примерно. Смисъл такъв да няма начин да се познават, да имат общи приятели и т.н. Ако си тръгнал да лъжеш момичета които учат в едно и също даскало или пък да живеят през 2 блока... много ще си изпатиш.
Тъй като вече любовниците са те хванали, време е да ги махнеш от играта, докато не е станало лошо и да си хванеш нова. Гаджето няма нужда да и обясняваш, не и трябва да си тормози акъла с глупости. Другия път гледай като правиш такива работи никой да не разбира, така никой няма да те кара да избираш. Че то ако беше толкова лесно всички щяхме да въртим по 2-3![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
ММ, гаджето ми е от МЛАДОСТ, аз живея близо до обеля, едната ми любовница е от обеля, другата от надежда, учат в различни училища и не се познаватсамо проблематичността ми е, че профила ми във фейсбук, там съм обвързан .. и преди малко пак си изпуснах един шанс, заради тва, че момичето се почуства, като курва .. аре мани ги тия двете, те са бити карти
за напред кво да им казвам, че да минава номера
И бтв, аз съм най-големия шибан лъжещ манипулатор, който може да съществува на тоя свят, не се залъгвай .. просто толко мноо работи им наговорих, че ся се чуда кво да им казвам ..![]()
Ми ще направиш така, че да не разбират с кой си и какво правиш. Триеш фейсбук-а, не даваш да ти гледат скайп хронологията, не даваш да ти пипат телефона. Лъжеш, мажеш, няма да се хвалиш на приятелите. Въобще ако искаш да въртиш 2 мацки трябва да живееш като 2-ма различни човека, да движиш с 2 различни компании. Нали искаш всичко да е по книга.
И междо другото според мен не те заслужава нито една от тях, просто ти самия не знаеш какво искаш и само ще им разбиеш сърцата. Винаги така става, то си е част от играта.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Е та аз, ако си изтрия фейсбука, кво ше праа докат съм в нас, иначе неска доста време го мислих тоя вариант ..Първоначално написано от straus
и не ми е никъв проблем. Не ми барат телефона, хваля се на приятелите си (имам малко и разчитам на тях) и въобще не се ограничавам.. хората около мен са свикнали да ме виждат с различни! Аз имам съвършенните техники, но в края на крайщата, рано или късно идва и засечка .. няма как
![]()
Пак ти казвам, не е лесно!
пс.Нали искаш да си играч, прави го както трябва.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Аз и сам ше издрапам![]()
и отдавна съм се примирил, че на всеки мъж в България му се падат по 3 жени
![]()
То хубаво ти се падат по 3 пич, ама я дай последователно,така де ако искаш. Ма какъв и е проблема на твойта мацка (гаджето), че "не мое се запреш" ?
Само първата страница прочетох и сигурно са те питали, ама ме впечатли, че 10 месеца не си правил, защоот си нямал сериозна връзка. Издай тайната как се случва това нещо и въобще защо не правиш секс с други?
![]()
Колко мъже признават пред приятели, че са изневерили ?
Възбуждал ли си се от нещо, което не си и предполагал, че може да те възбуди ? ;д
ПП: тва като горещ стол, като се умориш, казваш кой да сяда и лепваме него![]()
Изневерявал ли си? И ако да, защо?
@shadow4e
Не съм правил секс толкова време, защото не ми се отваря парашутаПросто сушев период...
@djipsito
По първия въпрос: не мога да ти дам точна бройка, обикновено моите приятели ми признават, защото ги изслушвам и пред техните гаджета съм гроб. Аз от своя страна гледам на никой да не казвам, защото съм брал ядове от такива работи. Изтърват се хора, а то като тръгне от един и утре цяло село знае, пък и се правят на приятно разсеяни.
Опъвал съм палатка на кучешки секс, просто е едно такова животинско блъскане, а те се оплезили и двамата сякаш просто вятър ги вее. Абе правят си кефа
@GreenFairy
Не съм сигурен дали се брой за изневяра. Заигравах се с една мацка, първо тя ме покани в тях да гледаме филми, после аз я водих на кафенца няколко пъти. Исках да се получи между двамата, но тя не искаше да ни виждат заедно, защото щели да говорят за нея и т.н. Имах чувството, че се срамува от мен по някакъв начин, за това спрях да и се обаждам, спрях да и пиша за около 2 седмици в който се запознах с една кака която ми даваше всичко което исках и почнах направо с нея да излизам. Въпросното гадже ме потърси след няколко седмици, казахме си някой неща и си останахме приятели.
Като цяло мразя изневярата, когато ми пука за някой, държа се за него. Ако мойта половинка докосне друг мъж, не искам да идва дори да ми се извинява, не искам да ме гледа с тия очи. Ох отвратително нещо е изневярата!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Би ли чакал момиче за секс? Говоря за малко по-дълъг период от време.
Или ти пречи да си на "ръчна"![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
До сега съм чакал най-много месец, не мисля повече да чакам толкова. На срамежливите девойки им казвам да си хванат някой на техните годинки, някой на който му стигат целувки и сладки думи. Ако се хвана да ги чакам ще стана като оня пич на 27, 2 години я чака да се пусне и през това време чука кактото падне странично. Иначе и аз преди половин година някъде се хванах с една мацка на 16, 2-3 седмици кафенца и целувчици. Ако се бях напънал да почакам можеше и да ме е огряло до сега ама какво да се прави, нека на някой друг да му синеят топките.Първоначално написано от IseeDEADbodies
Мен не ми пречи да съм на ръчна, просто не обичам да ме разиграват.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Ми нещо от сорта на 100-150 кинта, има страхотни момичета за тия парички![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
А секс за отмъщение ? Т'ва е по-скоро женски подход де, ама к'во ти е мнението и все пак би ли го направил.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не съм го правил тоя номер, не е мой стил. Мен по-скоро ми отмъщават със секс
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
friends with benefits ? ;d Идват ми нек'ви глупави въпроси...Карай, да пада лафа, да минава времето там.
Това съм го правил 2 пъти, единия път се оказа първата ми истинска любов.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,