- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
Не, не бих. И няма как да ме привлича човек, който не понасям по религиозни причини....Първоначално написано от marmalad400
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Хех.. и те са хора но както и да е
90% от жените казват че не правят секс за пари а за удоволствие.. до тука ОК! И някаф да ви предложи секс за 1 вечер и 10 000 лв и ще откажете ли неми се вярва.. ;п
Понеже и те са хора, та и за тях си има жени, аз не съм от тях...Първоначално написано от marmalad400
По повод другия въпрос-да, ще откажа...пари мога и сама да си изкарам, не толкова, колкото ми предлага предполагаемия, но все пак парите не са най-важното нещо.
Единствената причина, която би ме подтикнала да се съглася, ако недай си Боже, детето ми се нуждае от тези средства за здравето си. Друго не би ме накарало...
Taкам. Разбрахме, че си падаш по мутри и баретиКакво ще направиш, ако разбереш, че мъжът ти (да предположим ,че си женена) е убит и правят тържествен ден по повот това, защото контролира вноса и износа на дрога на целия балкански полуостров?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
МутриПървоначално написано от ccdesigns
Не си падам по мутри, нито по барети.
Пише се повод
Хахаха, интересно, ами не знам какво бих направила, честно.
Не бих се забъркала с наркодилър, но да предположим, че съм-ще ги оставя да си празнуват-за мен съпруг, ама за тях си е бил жив убиец.
То се пише и кубинки, ама...
Разбрахме, че мислиш, че не би се поблазнила от парите. А от власт?
Виж, за кубинките се сетих, но ме мързеше да редактирамПървоначално написано от kartacha
![]()
![]()
Власт...хм...зависи да ти кажа. Ако идеята е да имам власт да променя нещата в тая държава-бих спала с когото трябва.
Приличаме си, значи...
А секс с жена, мнение?
Пробвала ли си?
-Ако да, какви са ти впечатленията?
-Ако не, мислиш ли да пробваш?
--Ако не, защо?
Ох, вече ме питаха, ма хайде ще ти отговоря, че си ми симпатиченПървоначално написано от kartacha
Секс с жена...ми мнението ми е, че който иска-нека си го прави. Нямам против лесбийките, стига да не си натикват "красивите" отношения в лицето ми. Имам приятелка лесбийка, която много ми е налитала, аз всеки път съм й отказвала, защото има нещо, което ме отблъсква при мисълта да спя с лесбийка. Ако някога се случи, ще е случайно с мацка, която съм сигурна, че не е лесбийка, а по-скоро е любопитна.
Прости ми, че се повтарям. Не четох през последния ден.
Последен въпрос за нощта:
Имала ли си сексуални отношения с колега/с приятел, който е дошъл да те види, на работното/учебното място?
Ъъъм, малко ме обърква въпроса ти. Значи с приятел съм имала закачка на работно място, но не ми е бил колега (по-скоро беше клиент, работех в едно заведение от 15 годишна през лятото)...Първоначално написано от kartacha
Надявам се правилно съм те разбрала.
След 01:00-02:00 е възможно да допускам такива тъпи грешки. Сигурно и в този пост има/ще има. Иначе знам, че се пише поводПървоначално написано от MojoJojo88
И от мен вероятно ще е последен въпрос се нощта.
Разбрах, че харесваш малко по-хардкор секс (може и да се бъркам), какво точно обичаш в любовната игра и кое те възбужда много? (столове, маси, метли, четки за зъби, белезници, вибратори, дезодоранти, камшици, коне, маркери, месингови боксове, бухалки, ритници, шамари, пържоли, краставици, домати, моркови, храчки и т.н.) Преди секса романтичка ли си, или не си падаш и по тези неща?
Да, напълно правилно си ме разбрала. Лека нощ...
Хахахах, доста богато въображение имашПървоначално написано от ccdesigns
От изброените нито едно не ми допада. Под хардкор секс не виждам задължително садо-мазо
По-скоро не си падам по нежния секс, изпълнен с много целувки, прегръдки, галения, нежни думи и мисионерска поза
Предпочитам на задна, да ме хване за косата и да ме опъне като струна, докато не почна да вия от кеф....
Не обичам да се лигавим преди да почнем да правим секс, по-скоро е спонтанно и се преминава директно към сексуална част-дали към свирка първо или към лизане-няма значение, но при нас просто липсва онова натискане и дърпане и не знам си още какво, преди да почнем със секса.
Не съм била никога романтичка.
Демек при тебе е по-скоро от вратата за краката))Харесвам такива мацки ,дето знаят че искат секс и правят секс ,а не се лигавят
![]()
![]()
![]()
Кога мислиш да ставаш от стола?
Ама ти още се държиш![]()
Айде да е не е спам, днеска намаза ли от кацата с меда?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Да, намазахПървоначално написано от straus
Ставам, избрала съм си нова "жертва", но ако не възразявате, ще я разберете утре сутринКога мислиш да ставаш от стола?![]()
Хайде, сега и нея прогонете като Темплара...Първоначално написано от ccdesigns
E, поне те кат са скръндзи, в следващия има надежда![]()
Знаеш ли кой е следващия? Дай да изтече информация... Каза го така, все едно знаеш...
Не го знам.Само MojoJojo си го знае. Просто се бъзикам
![]()
Тъй. Да започнем със стандартното.
На колко си, откъде си и с колко си спал?
... и кога ти беше сефтето?
В момента със (не)сериозна приятелка ли си или на random принцип където излезе късмета?
Какви предпазни средства използваш?
Кое в едно момиче би те отблъснало толкова, че да не искаш да спиш с нея?
Правил ли си/правили ли са ти стриптийз? Харесва ли ти?
Някакъв фетиш?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()