- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
Миньонче или дългокрак щъркел?![]()
>>DjBelev<<
Случвало ли ти се е да откажеш секс и що ?
Правил ли си секс с по-голяма ? И на колко беше най-голямата с която си спал ? Би ли правил секс с 30+ годишна ?
![]()
@ForzaFelipe
Миньонче :P
@djipsito
Май до сега не съм отказвал![]()
С 3 по-големи :P Най-голямата е набор 87 (аз съм 91) За 30+ да не говорим, това ми е цел в живота (преди да навърша 25)
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Оффтопик: Следя ти блога, да знайш ;р постингите ги четох още тука във форума де, ама ще чакам нови ;р
Чудя се кво да те питам да не е спам... Нещата, които си описал в блога, по истински случаи ли са ?![]()
Сексуално преживяване, за което не искаш да си спомняш?
Иначе и аз следя блога - интересни разкази![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ей шефче, кво стана с каката от офиса? Чукнахте ли се ?![]()
Ааа такаПървоначално написано от straus
![]()
![]()
мой човек си значи
![]()
>>DjBelev<<
от първия път ли стана педал ?
Can It All Be So Simple ?
Случайна мацка ти предлага секс в дискотека или прочие. Ще откажеш ли ? (да кажем, че не е пълен урод...а е симпатяга)
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И във връзка с въпроса на IseeDEADbodies да попитам и аз:
В повечето случаи момче като му харесва мацката веднага е готов да си легнат, а момиче като си хареса момче програмата е мн по-сложна:
1) лафче по Skype, FB и др сайтове
2) кафенца и разходки
3) гаджосване
4) пробен период
5) ако не му е писнало на момчето: секс
Та вапроса: защо жените толкова чакат, а не си задоволят нагона като и на тях им се иска същото?
П.П. Браво за блога =D> разказите са с яко обърнато внимание на детайлите и си имат предистория, завръзка, развръзка абе всичко, давай в същия дух
@IseeDEADbodies
Има ли причина да отказвам?! Слагам каската и го хвърлям в боя![]()
@naQkataRaota
Ми що, правят се на скромни, добрички. Да не изглеждат лесни, да тръгнат слухове, иначе има и такива дето директно скачат, ама са малко
Относно блога, не съм писал доста време, нещо не ми идва музата, пък се хванах и на работа. Сега тъкмо се прибрах и хич не ми е до писане.. скоро май няма да има нови разкази.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
@miminko
Те хората са го казали, хвани си кака, да те отрака. Много се кефя на жена която знае какво иска и още повече знае как да го получи. Направо луд ме правят каките, обичам да се правя, че нямам хал хабер, оставям ги да водят хорото. Обожавам доминиращи жени, въобще правят каквото си искат, не чакат да стане нещо, те сами избират позите, темпото и т.н.
@djipsito
Тук таме някой от нещата съм ги правил, не мога всичко да извадя от носа си
@Alekssandyr
Замина и офиса и каката...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Ех ше .. дано се намерите скоро и да има продължение на разказа![]()
Oooo тая ли беее, ще го допиша тия дни, просто не съм се занимавал тия дни. Аз се сетих за друга колежка![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
най-мръсното и перверзно нещо, което си правил и което са ти правили?![]()
Прекалено ли ще е, ако си поискам секс в прав текст? (Чак след като го написах осмислих как звучи.![]()
![]()
По принцип, не от теб.)
@janja
На една мацка и го сложих между циците и като се подаде отгоре го близваше с езиче![]()
@miminko
Малко до леко закръглено дупе, среден размер гърди, чаровна муцунка. Да не говори глупости и празни приказки, да се облича предизвикателно, да е много гальовна, домакиня, в леглото мръсница. Също така да е независима, а не да чака мама и тати да и дадат джобни, камоли да ги пита дали може да преспи у нас. Толкова в няколко изречения![]()
@babity
Защо реши, че може да е прекалено? Има даже такива хора на които ако не им кажеш в прав текст няма и да се сетят, така че...
пс. И аз какво си помислих от начало![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Какво смяташ за миньончетата?Секси ли са или не толкова...предпочитани ли са и т.н ...дай своето мнение и какво мислят болшинството от мъже : ]
п.п. : спал ли си с въпросното и как беше :}
За секс говорим нали? Смис такъв натискания да не брояПървоначално написано от miminko
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
По мои сметки ги изкарвам 6, имам чувството, че пропуснах някоя...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Straus караш ме да се чувствам игнорирана![]()
Дай някоя снимка и ще му промениш мнението.Първоначално написано от AnonimnaCH
Направо можеш да си сигурна.Първоначално написано от AnonimnaCH
![]()
Welcome to the Jungle...
И аз си помислих че там ми е грешката ;dПървоначално написано от DarkTemplar
Извинявай мила, не съм забелязал мнениетоКакто казва един съфорумник, одъртял съм вече.
Та към въпроса: Ако погледнеш няколко страници назад, ще видиш че съм голям фен на джобните гаджета. Лягал съм 2 такива, позите са много удобни и много са ми сладки малки ръчички, малки крачета, малка устичкаЗа болшинството не знам какво да кажа, май повечето се кефят на дълги крака..
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Мисля,че зрителния контакт в секса е много важен...случвало ли ти се е да липсва и как се почувства?