- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
Въпросът е повече в това какво ти разбираш под 'извратен' и как се определяш сам.
Сетих се още..
Мислил ли си за семейство?
Представяш ли си се като баща?
Обичаш ли децата?
Можеш ли да определиш себе си като грижовен?
Кое според теб трябва да е на първо място в едно семейство?
И спря да се върти за миг земята..
Доверието и разбирателството.Освен това ,човек трябва да може да прави компромиси със себе си...Първоначално написано от xoxi
А ако се случи нежелано забременяване и момичето откаже да прави аборт, това ще е причина ли за да останеш с нея? Въобще как би постъпил в такава ситуация?
По презумпция щом съм бил с нея,значи имам някакво привличане към нея(най-малкото).Детето е голяма отговорност и то най-вече отговорност от родителите към средата на живот ,която му предоставят.Включително и вътрешно семейната среда.Ако не се разбирате с това момиче и всичко е само заради детето,тази връзка е обречена.Със сигурност няма да го оставя ,ако трябва дори ще стана самотен таткоПървоначално написано от xoxi
))
Според мен преувеличаваш. Извратено е БДСМ, писинг, фистинг и прочее. Едва ли практикуваш тези неща. Или?А ти до колко си извратен?
Кажи ми какво разбираш под извратен и ще ти кажа![]()
Ами нека го кажем така-задръжки в секса нямам.Единственото което не разбирам е бдсм...Първоначално написано от PinkPan7her
Нямаш или мислиш, че нямаш, защото още не си пробвал тези неща?
Кои неща бейби?БДСМ съм пробвал в много лайт варианти и става ,но за хард бдсм не ща и да си мисля.Фистинг съм пробвал и ме кефи ,мацката с която пробвахме също я кефеше...А иначе в младежките ми години скъсах с една щото тя искаше да й правя фистинг ,а аз си мислех ,че ще я нараня...Първоначално написано от PinkPan7her
Не,бейби,просто постоянно чувам от разни хора колко били извратени, а смятат за извратено това да правиш секс в кола, да речем.
Ами именно затова казах на xoxi да ми дефинира ,какво е извратено за нея))
Кога за първи път си докарал момиче до вагинален оргазъм и в каква поза?
Преди години на задна прави.Ефекта беше брутален...![]()
![]()
![]()
Ами преди вагиналния какво си правил,че да я задоволиш само секс или и с клиторен?
Имало ли е случай след като си докарал първата си до вагинален друга,която не си могъл?
Първоначално написано от kurtiii
Само секс...А иначе всяка жена е различна пич))
PinkPan7her има един потребител в форумите на дата.бг със същата снимка това ти ли си![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
? ? ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
За кво не й пишеш на лично?Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Докарвал ли си някоя до клиторен и как?Първоначално написано от Devil69
Свършвала ли е клиторно пред теб?
И имало някоя дето не обича клиторно нито орално нито с пръсти?
Докарвал съм жена и до клиторен и до вагинален,и до анален оргазъм...При една се получи и лек скуирт.Единствено истинския скуирт дето не съм докарвал на някоя лейди ,но и това ще стане...Досега не съм бил с жена ,която да не се кефи на оргазмите![]()
Кой оргазъм са получавали най-много?
Кой оргазъм получиха те от теб за първи теб?
Първоначално написано от kurtiii
Като че ли вагинален най-много...Също при първата мацка ,която докарах до оргазъм,си беше определено вагинален...![]()
![]()
![]()
Според теб стимулирането на клитора помага ли на вагиналния оргазъм?
Ако не могат да свършат вагинално караш ли ги да свършат клиторно?
При положение,че стимулирането на клитора увеличава общата възбуда ,естествено ,че влияе на вагиналния оргазъм.И да помагам им да свършат ,ако трябва с пръсти
![]()
![]()
![]()
На какъв въпрос не би отговорил?