.
Отговор в тема
Страница 6 от 82 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 2039
    Е то в някой пози няма как да я гледам в лицето, ама преживява се, не е болка за умиране.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Голям фен Аватара на xinfamous
    Според теб колко пъти трябва да си имал хомосексуален контакт за да станеш гей ?
    Can It All Be So Simple ?

Гей не се става, те си се раждат такива
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Супер фен Аватара на djipsito
    Ситуация

Харесал си си момиче, виждаш, че и тя има интерес към теб, не чака и с очевадни намеци те бъзика за секс. Отвръщаш й. Излизате 2 седмици, през които сте правили секс само 2 пъти, през останалото време сте се виждали за по час два навън с компания. Наясно си, че мацката иска само секс. Обаче теб много те кефи и почваш да показваш повече близост. Тя се усеща и решава да прекрати отношенията си с теб.
    След време разбираш, че най-добрия ти приятел, или айде, да не е най-добрия ами просто добър приятел с който сте всеки ден заедно и всичко си споделяте, иска да прави секс с нея и дори й е предложил директно.
    Тя го реже, заради теб.

Как ще реагираш ? Изключи си мнението за момичето, интересно ми е само каква би ти била реакцията, като разбереш (от приятеля ти), че иска да спи с нея и й го е предложил.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Роб или господар?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Миналия месец ми дойде на 28 на 5 ми свърши и правих секс за пръв път. Четох, че овулацията настъпва на 14ден след менструацията, тоест към 19,20,21 трябва да съм в овулация, така ли ?

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    官話 吴语 吳語客家话 客家話 广西平话 廣西平話 ?

^ Периода през, който има най- голям шанс, да се забременее. Та може ли някой по- опитен да ми каже кога ще ми е овулацията този месец, защото на 13 имах малък гаф със скъсан презерватив

Няма ли вече да сложите на Страус 1 таг доктора или нещо такова?

смяташ ли за секси интелигентните момичета, защото лично за мен умните мъже са много възбуждащи?

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от WhiteSensation
    ^ Периода през, който има най- голям шанс, да се забременее. Та може ли някой по- опитен да ми каже кога ще ми е овулацията този месец, защото на 13 имах малък гаф със скъсан презерватив
    Ами ако ти е 28 дневен, овулацията се пада на 14 ден. Ако ти е 30 дневен - на 15 ден.. Ти си знаеш колко дневен ти е цикъла, а ако е нередовен е трудно да се каже с точност.

Вярвам, че някоя друга мацка ще допълни повече инфо. На мен винаги ми е било чудно как да я пресметна, щото съм доста нередовна.. ;р

^ Ами мисля, че се пада да е 30 дневен, даже този май месец трябваше да ми дойде на 25, дойде на 28 тоест 31 дни. Моля ви дайте още мнения

каква е разликата между кучката и курвата?
    Женско съм

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Ще си позволя да отговоря Кучката е женско куче, курвата е жена, която спи с мноого мъже.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    София
    ^ не е вярно. Ку*вата спи с всички на купона, а кучката с всички освен с тебе
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

@djipsito
    Моите приятели обикновено първо ме питат, знаят че много мразя мъж да ми прави курвенски истории. Иначе един така не ме пита и се скарахме жестоко, сега като се засечем си казваме по някоя дума иначе не поддържаме връзка. Той е предател и толкова.
    @GossipGirl89
    Роб
    @WhiteSensation
    Мисля че овулацията се пада по средата между 2 менструации, но не съм сигурен. Виж в темата обща секс култура, там въобще има много информация
    @SkylineDrift
    !@№$%?§
    @louise1
    Овулация e процесът на пукане на доминантен фоликул и освобождаването на яйцеклетката от него. Овулацията е много кратък период от време – максимум 12-24 часа.
    Иначе казано периода в който е най-вероятно да заченеш.
    @Sapunji
    Мани не ме хвърляй във филми, ще почнат да ми занимават с всякакви глупости Ще треа и заплата да ми дават
    @janja
    То хубаво интелигетна ама трябва да има и други данни, не става само с акъл

@zooyork
    Курвата пуска на всички на купона, кучката пуска на всички с изключение на теб!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Град
    София
    Предния въпрос си ми го пропуснал ама аз пак ще си питам

Сексуално преживяване, което не искаш да си спомняш?

Ей много въпроси, почнах да ги изпускам, разноглед станах
    По въпроса: Веднъж бях с една мацка която беше много разгонена и се клатихме почти всеки ден. След около месец в тоя дух се случи така, че ми мирисна. Не знам кога се къпе и въобще каква и е хигиената ама много се погнусих, не съм казвал нищо, просто се напънах да свърша по - бързо. 2 дни по - късно пак го правихме и същото се случи, от тогава почти спрях контакти с това момиче. Отвратително беше, не искам никога повече да ми се случва
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Цитирай Първоначално написано от TosDetoMnogoEbe666
    защо топките изглеждат стари ?

моите не изглеждат стари !

ДАААААААААААААА БЕ !!! ь

Как сте съфорумци, спряхте да ме разпитвате, айде пак съм на вълна откровения :P

пс. написах нещичко в блога
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

То това не е за обясняване, треа да се види, да се почувства. Ти вземи пробвай, че ще ти изтече срока на годност
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Град
    София
    Хубаво разказче. Мен онова с компютърния техник, студентката и общежитието най-ме кефи

Хипотетично: има момиче, с което се познавате от отдавна и сте много добри приятели. Винаги си гледал на нея само като на приятелка. В един момент обаче започваш да я виждаш в друга светлина - привлича те, но само сексуално. Ще правиш ли секс с нея или ще предпочетеш да си запазите приятелството?

Ще се пробвам при всички положения, виж дори и нищо да не се получи, поне ще знам, че съм пробвал
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Защо искаш хората да те разпитват? Защо искаш да получаваш неудобни въпроси, чийто отговори биха могли да са още по-неудобни? Харесва ли ти да разкриваш подробности от сексуалния си живот?

Писна от всички глупави теми който пускат децата, всяка следваща по - куриозна и абсурдна от предната. Старая се аз като пусна тема, да е интересна, да е забавна, нещо шарено на сивия фон. Гледам до сега това е втората ми тема която има повече интерес. Предишната беше за фантазиите, която се пренесе в блог, също имаше много интерес. Просто форума да е малко по - приятно място. А иначе принципно мога да отговарям на всякакви въпроси, срам нямам (може би малко ми доставя удоволствие), но я пуснах в секс раздела, че тука има най - образи, всякакви типове. И след като вече е в тоя раздел, да си говорим по темата на раздела.

пс. Няколко пъти влизам в кофата, там найстина са кофермани. Нищо лично, просто не можах да им хвана тънкото чувство за хумор. Да не говорим че там модератори явно не влизат, пълен безпорядък, всеки си прави каквото си ще...

пс2. Междо другото не, че се имам за голям разбирач, бяха ме нарекли бог с насмешка, но съм видял много работи. Знам и аборт какво е, ескапел, знам по - добре от половината момичета защо им закъснява цикъла дори. Така че се старая да дам съвет на всеки който попита. Съфорумците сами могат кажат дали съм бил полезен или не... ако някой има впечатления нека да ги сподели. Ще се радвам да чуя нечие мнение
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си