- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
Съгласна съм, че това е една от приятните и забавните теми в този разделАз самата също обичам да отговарям на пикантни въпроси и затова реших да попитам дали и при теб е така. Съжалявам ако е прозвучало като заяждане
Въпрос: Какво смяташ за намесването на храна в любовната игра и/или секса?
Зависи за какво говорим, примерно с мусака няма да станеВиж сладолед, мед, нещо сладко и лепкаво :P
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ооо с мусаката си го представям по следният начин: Мацката е по много секси бельо в кухнята и готви мусака. Прави най-страхотната, най-вкусната мусака и я поднася на мъжа си. Докато той хапва от вкусотийката, която тя е сготвила, тя се навежда и започва да му прави свирка.
Сега кажи, че не е романтично![]()
Личен рекорд най-много пъти за един ден?
Ех тая мусака... а какво ще кажеш за гювечета
Рекорда ми е 5 пъти, даже някъде вече ме бяха питали тоя въпрос
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Приятелю, ти си БОГ (пич)мега добрата история! В скоро време ше чакаме ли трета част?
![]()
Точно тая последната не ми хареса особено, пропуснах много детайли, бях се нахъсал да пиша и от бързане не стана както трябва. Иначе ако ми дойде музата.. другия път ще се постарая повече
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Аз още не съм им свикнала на повечето, а вече близо година пиша предимно там, спокс.Първоначално написано от straus
![]()
сори за офтопика.![]()
едит: историйката си я бива, наистина, само трябва малко повече детайли да вкараш. :Р
*сън*
Цъкни на линка в подписа му.Първоначално написано от janja
Секс заради самия секс или секс заради човека, с когото го правиш? (обмисли добре въпроса, има известна уловка)
Welcome to the Jungle...
Аз бих, ама там няма мацкиИма една лелка, която отговаря за склада, 60 год, 80 кила, тая ако ме погне... там ще си остана
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Абее каква кака, на годините на баба ми, сигурно срамните и устни са станали ластици за пражкаНе мерси, ще ме подиграват наборите
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Имал ли си сериозна връзка, и дай малко подробности ако си имал? Колко продължи, колко близки бяхте а.у. ?
Интересува се от теб (?!), не е задължително да иска само секс .. в края на крайщата идва и секса де, но, все пакПървоначално написано от janja
И ако ти лафи коя колко е*ал, колко му се е*е, и ти прави мръсни предложения, сама си прави изводите ..
![]()
Имаш ли задръжки и какви?
Думичка или израз, който може да те влуди по време на секс?
Случвало ли ти се е да не успееш да свършиш и как гледаш на такова нещо? В смисъл - пълноценен секс ли е това за тебе?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
@Drako89
Имах сериозна връзка, продължи 4 месеца. Обожавах я, беще най - готината мацка. Хем нахакана, хем много миличка о обичлива. Страхотно тяло и винаги искаше още. Бях намерил щастието, дори живах с нея за около 2 месеца.
@janja
Със сигурност иска нещо от теб и сякаш никой няма да му попречи
@GossipGirl89
Не искам играчки, не искам да ме връзват.
За думичка не се сещам, но се побърквам от пъшкане :P
Случвало се е, на втори, трети тек не мога да свърша вече. Но си е все пак готино![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Колега не си ми отговорил на фундаменталния въпрос (точно преди лафчето ви с miminko).![]()
Welcome to the Jungle...
Е какво стана? Какво се случи? Може пък след време пак да се заедно?
Задавам доста лични въпроси и имаш право да не отговориш и аз няма да се обидя!
@DarkTemplar
Обмислях въпроса колега. Не съм сигурен, че го разбрах точно.. хем заради секса, хем заради човека мисля
@Drako89
Карахме се понякога за малки неща, всеки път си затрайвахме и не довеждахме караницата докрай. Един ден не бяхме и двамата на кеф и се изпокарахме лошо, тогава тя се уплаши. Уплаши се че има чувства и ме заряза. Няма след време, замина. Аз направих всичко възможно да се съберем..
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
тоя отговор не ме задоволяваПървоначално написано от straus
![]()
Женско съм
Как да те задоволява като е малоумно клише?Първоначално написано от zooyork
Welcome to the Jungle...
@DarkTemplar
Обясни ти разликата де![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
имам интересен въпрос :Д защо жените казват "отивам да пишкам" след като те нямат "пишка"![]()
![]()
![]()
^ Искам и аз да кажа, от моя гледна точка![]()
Курвата е момиче, което си има приятел и го използва (може да има и намеса на пари..) и му изневерява без да й мигне окото. А като я питаш що не го зарязва и да си чеше крастата на воля, без да го прави на глупак ти казва "Ами аз го обичам"...
Кучката си прави кефа, без да е обвързана, ама се бута между шамарите, може да е безчувствена любовница, да лицемерничи и т.н, без да изпитва кой знае кво угризение, важното е да си прави кефа. И в номерата си не замесва само момчета, а и момичета.
omfg, аз ако кажа "отивам да пикая" се чувствам все едно съм няква крава...![]()