- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
Според мен самата дума "пишкам" не идва от пишка, ами от звука който се чува като шуртиПървоначално написано от 0mfg94
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
djipsito го е обяснила що-годе добре.Първоначално написано от straus
А глупавото е, че и с двете думи се злоупотребява ужасно много. За доста от сегашните млади момичета (че и жени) да ги наречеш "кучка" е повод за гордост. За тях това е синоним на силна и независима жена, която умее да отстоява своето и да отмъщава сурово на сгафилите спрямо нея мъже. Жалкото е, че подобна принципно глуповата логика може да бъде подкрепена с доста живи примери.
Welcome to the Jungle...
Дарк, когато момчета са ме наричали кучка, е било точно защото не съм им играела по свирката. Затова да - във всички случаи за мен е било по-скоро поздравление, отколкото обида
Иначе Джипси го е обяснила супер.
^Точно затова ти казвам, че е клише и е загубило смисъл.
Ето малко за размисъл - с какво българското "кучка" се различава смислово от английското "bitch"/"son of a bitch" (особено второто е сериозна обида)? По принцип "кучка" буквално значи и произлиза от женско куче (най-често бездомно), което в разгонения си период обикаля и се сношава с много мъжки кучета. Оттам е дошло и жаргонното "мастия", употребявано като синоним. Та след всички тея "вафлички и храсти", въпросът е
Защо "кучка" да е комплимент, а "к-у-р-в-а" и "мастия" едва ли не кръвни обиди, като в крайна сметка са синоними?
Welcome to the Jungle...
Май е обратното.
За кучки се смятат тези, които не считат желанията на околните за първостепенни, борят се и постигат целите си. Което е погрешно. Но аз приемам думата като комплимент, защото знам, че имат точно това предвид по мой адрес.
Иначе лично за мен "кучка" е лицемерна жена, която върти всички на малкия си пръст и си въобразява, че е център на Вселената.
Мда, думите амбициозен, целеустремен, дори егоист вече не важат. Кучка ги е заместила.![]()
Welcome to the Jungle...
@PinkPan7her
Аз как си знаех, че ще се появиш в темата по някое време с твойте "вафлички и храсти"
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
@miminko
Това вече ми хареса, май стигнахме до дъното, същността на въпроса.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Кви вафли, кви храсти те гонят, човек?Първоначално написано от straus
Бтв, като се умориш, слагай някой друг на горещия стол![]()
Съгласна съм с Миминко.
@PinkPan7her
Искаш ли да седнеш на горещия стол?![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Уха буха, чакай че се задавих, имах предвид горещия кол. Желаещи?!Първоначално написано от miminko
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Понеже беше традиция в друг форумен раздел, а и принципно е тъй, предлагам да се правят отделни теми за желаещите да 'седнат'.
Тъй че който поиска да седне, straus да му направи тема 'Горещият стол на ХХХ' и така![]()
Е аз мога да променя заглавието на "Горещия стол" примерно, и в първия пост ще напиша от коя до коя страница съм бил аз, следващия започва от еди коя си страница и така ще има история за всички които са сядали. Според мен така ще е по-добре, всичко в една тема![]()
It is going to be legen... wait for it.... dary!![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Кой си ти? Разкажи ни ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Бодра съм като кукуряк, но продължава да звучи мръсно.. (и дяволски готино)Първоначално написано от miminko
![]()
Мда, с удоволствие, ако няма друг желаещ, директно се намърдвам![]()
Любима поза ?Първоначално написано от PinkPan7her
На колко години изгуби дественоста си ?
Откога не си се пецкала ?
За или против секса за една вечер ?
П.С: Разликата между курвата и кучката - Курвата пуска на всички , за кучката на всички без теб![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
и аз искам
Писах му лично съобщение, нека да изчакаме отговор все пак.
Айде пантерката да отговаря, тамън по-късно и аз да я питам няколко пикантни въпроса![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
1. Той да е зад мен (лъжички), задна и една изкривена - един срещу друг на колене.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
2. На навършени 16, не помня точна дата, но беше началото на есента 2010.
3. От скоро (няма и седмица) и ми се умира вече!
4. Твърдо ЗА, стига да няма излъгани очаквания и напразни обещания. Двама човека, които си правят кефа взаимно - може да бъде дори с човек, с когото никога не би си допаднал по характер, но пък адски да те привлича.
straus, след като само ти можеш да едитваш заглавието на темата, би ли сложил никнейм? Предлагам да го сменяме с всеки потребител.
^^И модераторите могат да го променят
ПТ: Правила ли си нещо което ти самата си смятала за извратено?
Мнението ти за тройките. Правила ли си ? Ако не си, би ли ? Ако си, как беше ?![]()
Със или без презерватив ? Смяташ ли, че ако момичето е на противозачатъчни, няма нужда да ползва презерватив ?
miminko, не мога да се лиша от едното усещане. Има моменти, в които последната ми мисъл е да ме лашка като ненормален (леко грубо прозвуча), но има моменти, в които искам точно рязко и дълбоко проникване, бързи движения, да ме стисне за кръста или за дупето. Май в повечето случаи съм така.
Грегъри... правила съм неща, които другите смятат за извратени, а на мен ми се струват напълно нормални (нямам предвид кой знае какво, просто свирки на изключително необичайни места), затова бих казала, че щом съм направила нещо, значи не е извратено.
djipsito, не съм правила, но определено ще опитам на по-късен етап. И от двата вида.
Винаги със. Гумата си я търся като наследство. Държа на бъдещето си, планирала съм всеки месец от него и няма да допусна да се провали заради мъжка прищявка. Смятам, че може да се пропусне, когато момичето е на хапчета, НО само при направени изследвания. Да, леко ще ми се убия романтиката, ако някой ми каже: "Хайде да се изследваш за болести, че да не ми лепнеш нещо", но бих го оценила, наистина.