- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли брат или сестра ?
Имате ли брат или сестра ? Ако да какви са отношенията ви, защото ние с моя брат близнак постоянно се караме и бием
I understand. I just don`t care !:P
Нямам .. ама винаги съм искала да имам близначкааааа ;D (((sun)))
Не нямам брат или сестра
Аз имам по-голяма полу сестра (от един баща, различни майки).
Дори и да не живеем заедно, се виждаме доста често. Споделяме си всичко, но въпреки това сме се карали доста пъти, но след това се оправяме и продължаваме с нашите простотий все едно нищо не е станало.![]()
![]()
Докато познавам двама близнаци, които неможеш да разбереш, че са братя, освен по външния им вид. С коренно различен характер са и двамата се събират в различни компаний.![]()
Да, имаме сестричка на почти 2 годинки.
Много добре се разбираме![]()
Имам брат на почти 13 години и много добре се разбираме.
П.п.: Има такава тема..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Имам сестраНаправо ме влудява
![]()
Но си я обичкам .. И тя мен![]()
Нямам ,но много искам .. ти пък кво се оплакваш ..Колкото и да не се разбирате винаги ще има моменти в които ще ти е нужен..
Брат имам,не се разбираме изобщо...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
НямамВинаги съм искала близначкаа
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Имам брат, но е с 11 години по-малък от мен. Отношенията са ни сравнително добре, в сравнение с другите братя, понеже ни вълнуват съвсем различни неща. Но като цяло се разбираме добре, макар и понякога като ми е скучно започна да го закачам и той почва да ме бие и аз го казвам на майка че той се закача, и той отнася караниците, нали е по-малък.![]()
![]()
Само хората които не си говорят не се карат. Ние със сестра постоянно се караме за нещо. Същото е с приятелите. Нима никога не си се карала с най-добрата си приятелка? Напълно нормално е!
I'm beautiful in my way....
Нямам. Понякога си мисля, че щеше да бъде добре ако не бях сама, но пък знае ли се - може би щяхме да бъдем като куче и котка. Монетата има 2 страни.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Имам си сестра , в добри отношения сме , пък като ми е скучно има кой да тормозя![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
брат на 27, женен с дете ... рядко се виждаме, но се разбираме много добре
нямам
но си имам едно сладку кученци
брат имам- с 5 години по- голям у учудващо добре се разбираме![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Оле, ужас.. имам брат с две години по-малък от мен и постоянно се караме и бием. Веднъж на месеца се случва да сме в добри отношения.. не го искам![]()
If you love me then, thank you!
If you hate me then, fuck you!...
Първоначално написано от freax
![]()
Не нямам,може да е страно,но и не искам.Добре ми е сама![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
имам сестра ... тя е на 7 аз на 14![]()
![]()
Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!