.

Виж резултатите на анкетата: Говорили ли сте с родителите ви за края на света ?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

15 40,54%
  • не

22 59,46%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Голям фен Аватара на reperw

Края на Света и родители + НОВ КРАЙ ! - Библията 21.05.2011

Искам да ви попитам говорили ли сте с ваще родители за 21.12.2012 ???
    Ако да
    Обмисяли ли сте ако стане нещо какво ще правите?
    Ако не
    Какви са ви плановете ?

+ тфа прочетох,че ще умрем по рано
    --------------------------------------------------------------------------------
    Сан Франциско

Теориите, че краят на света ще настъпи през декември 2012 г. са необосновани, защото в действителност светът ще свърши още тази година, пише в. "Сан Франсиско кроникъл", като цитира бившия инженер и настоящ собственик на евангелистка радиостанция Харълд Кемпинг.

В продължение на 70 години 88-годишният Кемпинг изследвал внимателно Библията и на базата на данни в нея направил изчисления, които показали, че на 21 май 2011 г. ще дойде краят на света. Теоретикът на апокалипсиса излага изводите си в сайтовете wecanknow.com и eBible Fellowship и по радиостанцията си Фемили, излъчваща от Оукланд.

Запознати с теориите на Кемпинг обаче припомнят, че преди време той беше изчислил друга дата за края на света и тя беше 6 септември 1994 г. Тогава обаче нищо не се случи и Кемпинг обясни, че е сгрешил.

Според преподавателката от университета Луайола в Ню Орлиънс Катрин Уесинджър, която изучава различните теории за свършека на света, фактът, че сега американците се вълнуват от новата посочена от Кемпинг дата за апокалипсиса, се корени в несигурността им заради икономическите промени и нестабилността.

Според концепцията на Кемпинг краят на света щял да протече в две фази. На 21 май 2011 г. в рая щели да отидат само най-праведните хора. На 21 октомври 2011 г. светът щял да бъде погълнат от невиждани пламъци.

Източник: http://www.standartnews.com/news/det...B9-2011-%D0%B3

Are u ok
    Go and sleep, give a yourself a rest from the stupid Internet

Това на нищо не прилича.Защо се побликуват такива небивалици? И какво целите да постигнете с побликуването на този вид статия за края на света?

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    You Noob!!Go Frag Yourself!!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Който вярва, че света ще свърши през 2012 е много тъп! И защо въобще пускате такива теми? Първо, че са ненужни, второ не знам кой вярва в това за края на света.

Аз по-скоро бих се притеснил за това ,че има хора,които си мислят ,че това е истина и вземат да правят глупости...

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    гледам да не чета такива глупости,че почвам да се замислям дали може да стане и си правя илюзии.
    оптимистично гледам на нещата..ще живея поне до 60
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

не вярвам, а и не е истина

Голям фен Аватара на reperw
    Защо ме нападате по дяволите :Д аз просто исках да знам мнението ви ?!?!?!?!??!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Не те нападам и си казвам мнението.
    Its All Bullshits.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на Yancheto
    Наайс, поне ще доживеем излизането на Карибски пирати 4.

Re: Края на Света и родители + НОВ КРАЙ ! - Библията 21.05.2

Цитирай Първоначално написано от reperw
    Ако да
    Обмисяли ли сте ако стане нещо какво ще правите?
    Какво може да правим? Ще се мре, за сега това е плана

Говорили сме. По-точно сме си споделяли кой как си представя краят на света. Искам да отбележа, че моите представи бях най-жестоки и нежелателни.
    Никой от нас не вярва на тези глупости, тъй че не сме изпадали в задълбочени размисли по тази тема.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на scrooper
    Какъв край, бе? Като онзи през '99 ли? Най- много властите да ни сплашат с някакво инсценирано бедствие, но това може да се случи по всяко време. И спокойно, никой няма да се занимава конкретно с България, може би някоя друга държава ще бъде ударена, както наскоро се случи с Япония. Така че не берете грижа- и без това нищо не можете да сторите
    always late but worth the wait!

Град
    Провинцията
    Небивалици a.k.a bullshits!!

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Е,отварял съм темата,ама,естествено,вина и е следвало "Не така пред брат ти!"
    Аз иначе съм се замислял,но нямам идея какво ще правя на самия ден.Ако ще се мре,ще се мре,няма какво да направим по въпроса.

Защо по дяволите не спирате да натяквате за тези глупости с края на света?! Толкова ли искате това да се случи?! Последните няколко години рекордно се увеличи тва натякване.
    Като тръгнеш от 2007/2008 със задействането на големия адронен ускорител(имаше вероятност да пресъздаде големият взрив), митовете за 2012 се появиха през 2009, та дака и до тази година с предсказанията за 19 март (тогава луната беше в голяма близост до земята и се отчакваха катаклизми) и сега 21 май

Мега фен Аватара на Colouring
    Не вярвам и не искам да вярвам!
    Това са пълни глупости..
    ама си представям какъв хаос ще настъпи като дойде декември 2012. Опа,извинявам се,ако случайно оживеем дотогава.. нали уж ни остава по-малко от две седмици живот.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Наайс, поне ще доживеем излизането на Карибски пирати 4.
    хахаха, да
    *сън*

Какви ли не неща съм чела/чувала за края на света.
    Четох, че извънземни ще ни нападнат..
    Че края на света бил през 2014, а сега и за 21 май...
    Говорила съм с наще на тая тема и в повечето случаи те почват да се смеят.. казаха ми, че през 1978 май пяк бил обявен край на света..
    Аз хем не вярвам, хем вярвам... Всяка епоха си има край и т'ва си е неизбежно, но не вярвам, че ще е точно сега

Три дати (и кой знае колко още има) .. ще видим кое ще е ''печелившото'' число.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    да не сме тъпите американци на които им промиват мозъците с тия неща...за какво ги превеждате тия простотий-пълни глупостии
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Плановете ми са , да извикам на извънземните или земетресението или квото стане - СТОП! Чакай да си допия бирата. Като си я изпия ще кажа, дооообре вече можеш да продължиш и... САМО ЛОКО МЕЗДРА
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    София
    Това е направо супер -пикам,серем и бием чекия на края на света
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Говорили сме си на базик общо взето
    Честно казано грам не вярвам на тия неща. До сега толкова много пъти определяха дати за край на света и през всичките не се случи абсолютно нищо. Според мен просто журналистите прекалено много спекулират с тая 2012 и си правят сензации от нищото. Аз до сега не съм попадала на материал, в който точно и обосновано да се казва, че предсказанието на маите гласи наистина край на света. Възможно е да има някаква рязка промяна в някои неща, но не вярвам всичко и всички да изчезнат.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Оф, ужасно ми писна да ги гледам тия краища на света сигурно има поне 10 дати с по още 100 версии.. Е*аси, гледайте си кефа и толкова к'во се занимавате с глупости :X
    Само ми се разваля настроението като ги гледам тея неща, предполагам не само на мен. Родителите ми също не вярват в тези неща.

fucken post
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си