- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Края на Света и родители + НОВ КРАЙ ! - Библията 21.05.2011
Искам да ви попитам говорили ли сте с ваще родители за 21.12.2012 ???
Ако да
Обмисяли ли сте ако стане нещо какво ще правите?
Ако не
Какви са ви плановете ?
+ тфа прочетох,че ще умрем по рано
--------------------------------------------------------------------------------
Сан Франциско
Теориите, че краят на света ще настъпи през декември 2012 г. са необосновани, защото в действителност светът ще свърши още тази година, пише в. "Сан Франсиско кроникъл", като цитира бившия инженер и настоящ собственик на евангелистка радиостанция Харълд Кемпинг.
В продължение на 70 години 88-годишният Кемпинг изследвал внимателно Библията и на базата на данни в нея направил изчисления, които показали, че на 21 май 2011 г. ще дойде краят на света. Теоретикът на апокалипсиса излага изводите си в сайтовете wecanknow.com и eBible Fellowship и по радиостанцията си Фемили, излъчваща от Оукланд.
Запознати с теориите на Кемпинг обаче припомнят, че преди време той беше изчислил друга дата за края на света и тя беше 6 септември 1994 г. Тогава обаче нищо не се случи и Кемпинг обясни, че е сгрешил.
Според преподавателката от университета Луайола в Ню Орлиънс Катрин Уесинджър, която изучава различните теории за свършека на света, фактът, че сега американците се вълнуват от новата посочена от Кемпинг дата за апокалипсиса, се корени в несигурността им заради икономическите промени и нестабилността.
Според концепцията на Кемпинг краят на света щял да протече в две фази. На 21 май 2011 г. в рая щели да отидат само най-праведните хора. На 21 октомври 2011 г. светът щял да бъде погълнат от невиждани пламъци.
Източник: http://www.standartnews.com/news/det...B9-2011-%D0%B3
Are u ok
Go and sleep, give a yourself a rest from the stupid Internet
Това на нищо не прилича.Защо се побликуват такива небивалици? И какво целите да постигнете с побликуването на този вид статия за края на света?
![]()
You Noob!!Go Frag Yourself!!!![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Който вярва, че света ще свърши през 2012 е много тъп! И защо въобще пускате такива теми? Първо, че са ненужни, второ не знам кой вярва в това за края на света.
Аз по-скоро бих се притеснил за това ,че има хора,които си мислят ,че това е истина и вземат да правят глупости...
гледам да не чета такива глупости,че почвам да се замислям дали може да стане и си правя илюзии.
оптимистично гледам на нещата..ще живея поне до 60![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
не вярвам, а и не е истина![]()
Не те нападам и си казвам мнението.
Its All Bullshits.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Наайс, поне ще доживеем излизането на Карибски пирати 4.![]()
Какво може да правим? Ще се мре, за сега това е планаПървоначално написано от reperw
![]()
Говорили сме. По-точно сме си споделяли кой как си представя краят на света. Искам да отбележа, че моите представи бях най-жестоки и нежелателни.
Никой от нас не вярва на тези глупости, тъй че не сме изпадали в задълбочени размисли по тази тема.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Какъв край, бе? Като онзи през '99 ли? Най- много властите да ни сплашат с някакво инсценирано бедствие, но това може да се случи по всяко време. И спокойно, никой няма да се занимава конкретно с България, може би някоя друга държава ще бъде ударена, както наскоро се случи с Япония. Така че не берете грижа- и без това нищо не можете да сторите![]()
always late but worth the wait!
Е,отварял съм темата,ама,естествено,вина и е следвало "Не така пред брат ти!"![]()
Аз иначе съм се замислял,но нямам идея какво ще правя на самия ден.Ако ще се мре,ще се мре,няма какво да направим по въпроса.
Защо по дяволите не спирате да натяквате за тези глупости с края на света?! Толкова ли искате това да се случи?! Последните няколко години рекордно се увеличи тва натякване.
Като тръгнеш от 2007/2008 със задействането на големия адронен ускорител(имаше вероятност да пресъздаде големият взрив), митовете за 2012 се появиха през 2009, та дака и до тази година с предсказанията за 19 март (тогава луната беше в голяма близост до земята и се отчакваха катаклизми) и сега 21 май![]()
Не вярвам и не искам да вярвам!
Това са пълни глупости..
ама си представям какъв хаос ще настъпи като дойде декември 2012.Опа,извинявам се,ако случайно оживеем дотогава.. нали уж ни остава по-малко от две седмици живот.
![]()
Какви ли не неща съм чела/чувала за края на света.
Четох, че извънземни ще ни нападнат..
Че края на света бил през 2014, а сега и за 21 май...
Говорила съм с наще на тая тема и в повечето случаи те почват да се смеят.. казаха ми, че през 1978 май пяк бил обявен край на света..![]()
Аз хем не вярвам, хем вярвам... Всяка епоха си има край и т'ва си е неизбежно, но не вярвам, че ще е точно сега![]()
Три дати (и кой знае колко още има) .. ще видим кое ще е ''печелившото'' число.
да не сме тъпите американци на които им промиват мозъците с тия неща...за какво ги превеждате тия простотий-пълни глупостии
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Плановете ми са , да извикам на извънземните или земетресението или квото стане - СТОП! Чакай да си допия бирата. Като си я изпия ще кажа, дооообре вече можеш да продължиш и... САМО ЛОКО МЕЗДРА
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Това е направо супер-пикам,серем и бием чекия на края на света
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Говорили сме си на базик общо взето
Честно казано грам не вярвам на тия неща. До сега толкова много пъти определяха дати за край на света и през всичките не се случи абсолютно нищо. Според мен просто журналистите прекалено много спекулират с тая 2012 и си правят сензации от нищото. Аз до сега не съм попадала на материал, в който точно и обосновано да се казва, че предсказанието на маите гласи наистина край на света. Възможно е да има някаква рязка промяна в някои неща, но не вярвам всичко и всички да изчезнат.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Оф, ужасно ми писна да ги гледам тия краища на света сигурно има поне 10 дати с по още 100 версии.. Е*аси, гледайте си кефа и толкова к'во се занимавате с глупости :X
Само ми се разваля настроението като ги гледам тея неща, предполагам не само на мен. Родителите ми също не вярват в тези неща.
fucken post
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3