- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Летни ботуши
О, за Бога. Родители нямате ли си...
Божке,има някъв адски разпространен модел на тея ботуши и братко на ден по поне 3 момиченца с такива виждам.Бахти гадното направо.![]()
Брях,брях
Взех си подобни ботуши,естествена кожа,от мола сега има един нов магазин на 2рия етаж на мястото на Pepe Jeans ако се сещаш,бяха 160лв.и ИЗОБЩО не ми спарват,с тях ми е по-приятно отколкото с пантофки.И аз много харесвам къси панталонки с ботуши,много ми е сладурско,но не исках от тези масовите плетени и бях мн щастлива като ги открих трези.Иначе има и в Miss sixty пак подобни,но 360лв...малко доста идваДано съм помогнала.
![]()
Земи си бе плетки, те сега са по-актуални и сигурно държат по-прохладно.
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Мисля, че плетените изделия, като се потопят в захар разтворен във вода, се втвърдяват. Баба ми беше казала като бях малка.Първоначално написано от peti123
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
В много редки случаи не спарват, освен това трябва да се носят с чорап/чорапогащник, защото иначе краката ви ще се изпотят и съответно самите ботуши ще замиришат.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе ми допадат, стоят добре с рокли и т.н., но не бих си взела, вече всички имат, където погледна - такива. Изтъркаха се много. Лично аз предпочитам да нося нещо, което го имат малко хора, а не целия град . .
В Carlo Paolli ги има същите![]()
Hey, Mister Lover!
I need a dancer!
To make me shake my body!
To make me break the floor!
So show me your move!
Your sexy ass move!
You make me wanna touch..!![]()
еми като ги мразиш някой кара ли те да коментираш ? : ) Момичето иска помощ а не критиките тиПървоначално написано от TheGirlNextDoor
а за ботушките, наистина са много сладки... вчера ходих на кино и в мола видях много момичета с такива ботуши, къси панталонки с ниска талия, както и с рокля малко над коленете и ми се сториха много сладки, харесаха ми, но незнам къде се продават такива![]()
~ I can always make you smile . . ~
Добре, въпреки че яко ги наплюхте тия плетените, искам все пак да питам, защото мисля, че ще си взема - те задължително ли също трябва да се носят с чорап и запарват ли?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
По тая логика, ти защо коментираш? Момичето не го интересува дали ти харесва, а иска да знае къде се продават.Първоначално написано от nessy23
![]()
Не се заяждай за нещо, което ти самата правиш, тъпо е някакси.
Впрочем, виж в Тенденц и Паоло Ботичели, трябва да има такива.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
За да не пускам друга тема, реших, че мога да използвам тази за да задам въпроса си .. Търся си същите ботуши, които и авторката .. кожени с дупчици ..От Русе съм ..някой да знае къде има ..![]()
: ))
Гледах в паоло ботичели такива ,но беше в началото на лятото![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
В Пилини ги гледах аз ..но са ги махнали ..Първоначално написано от bebzgirl
![]()
![]()
не мога да ви разбера, как може лятото да се нахендрите с такъв тип обувка![]()
толкова ли са изтъркани сандалите вече, че всяка 2ра ходи с такива (както се изразиха по-горе) ???
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Онзи ден гледах кожени с дупки на витрината на Тенденз. / не знам в Русе има ли техен магазин обаче/
Мисля, че няма ..Първоначално написано от pinkflower
![]()
Chereshka7- аз ги искам за пролет/есен..пък и всеки си решава какво да носи .. харесват ми адски много, защо пък да не си ги купя ??
Тези плетените са такава грознотия, че не е истина, ужасни са, направо като видя момиче с такива и нещо в мен умира![]()
Всъщност, каквито и ботуши да видя лятото, са ми гадни, ужасно е и отдавна не е модерно...
Ама въпрос на вкус де![]()
ами тези летни ботуши стават ли за носене през април-май ? смсл спарват ли краката по това време?
Тия ботушки са същите като зимните, само че "чорапа" им нагоре е на дупки - което на 30-35 градуса няма да те разхлажда особено. Според мен адски ще се спарват краката вътре и сама няма да искаш да ги носиш, все пак това е кожа (изкуствена, но пак ще запарва и ще държи жега) . По-добре плетените, въпреки че сигурно и с тях ще е доста топло.
миналото лято много ми харесваха, но сега всички имат такива.. доволна съм, че не си намерих предното лято (chuckle)