основно темата я права заради въпросната рана ..
случи се следното .. аз съм човек който няма акне , няма пъпки .. рядко ми излиза 1-2 за по 2 дни .. и съответно не търпя такива несъвършенства по кожата ^^ на носа имах една капсулована пъпчица може би от 2 години си стоеше , като едно топченце леко тъмно .. почти не се виждаше , но се виждаше , а и аз знаех ,че е там. По стисках го тия дни и то се ' възпали ' докато днеска не беше набрало малко и след училище се заех пред огледалото.. както споменах беше капсуловано топче и не беше лесна работа.. но се справих , не е това проблема раничката от пъпчицата е нищожно незаебележимо малка и може би до 3 дни ще я няма.
От стискането (ноктите мИ) около нея си 'остъргах' кожата в малък радиус и сега стой едно синьо - по тъмно .. мажа се с козметичен меден възелин винаги като имам някакви рани и мисля че ми помага.. въпросната кожа кога ще се възтанови и цвета ще се върне,защото така е смущаващо. ако знаете с какво да я мажа по - ефикасно ..? до четвъртак да изглеждам добре - това ми е целта.
колата маска ме интересува понеже съм момче под пъпчето дето е пътечицата от косъмчета , ако искам да ми я скубнат към коя част се води.. защото ще ида нали за 2та крака, онова между тях -там се бръсна сам,но тея косъмчета искам да ги скубнат , бръснал съм ги друг път но не искам да го правя отново.. та ко да кажа и таксува ли се допълнително,защото те наистина са доста малко
глупави проблеми на пръв поглед.. благодаря на всички отделили малко време
пъпката (или това, което е останало от нея) можеш да я намажеш с крем Здраве, би трябвало да ти помогне.
За кола маска предполагам ще ти вземе 2-4 лева, едва ли ще минеш гратис.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
ми то същност от пъпчицата няма нищичкоо.. една незабележима точица , около нея от стискането е по видимото петънце с радиус 2мм.. което е тъмно но като гледам се оправя, ще си го мажа с меден козметичен възелин и дано четвъртак вече да изглежда добре ..
супер значи и 5 лева да е ,важното е че ще се навият да ги скубнат тея 5 косъма .. Хаха