- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някога идвали ли сте пиян/а на училище?
Първоначално написано от polssa
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не.. по простата причина,че никога не съм се напивала.![]()
Попринцип,ако съм пийнал няма да ходя до даскалото,ама ми се е случвало като имаме по-лека програма да отида,първият път ме изгониха,защото нещо се хилех,а после 2-3 пъти не са ме забелязвали,(все пак не съм бил пиян на мотика).![]()
Джагара-Джугара
да....огромна грешка
събрахме се три момичета и за малко повече от час 500л водка...едното момиче изпи най-малко 50г,останалите си ги поделихме аз и другото момиче.
Беше ни весело,но на другото момиче като му стана лошо....не можехме да го свалим по стълбите
не го правете![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
е по 225 литра на човек ... множко е дошло верно :X прекалили сте.
малко повече от час 500л водка![]()
хахаха....наистина сме прекалилиПървоначално написано от Auriss
![]()
исках да кажа 500мл....
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Ако ще пиеш, по-добре да не ходиш на даскало. То е място за учене, а не кръчма.
МОМЧЕ
Koй ми е изтрил поста уе![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз 8ми клас 1-ви срок през ден бяхме пияниа едно момче един път как се беше напило и влизаме по География и тая госпожата почна да ни изпитва .. искарва тва момче и повърна на бюрото ХАХАХ тва беше ебати смеха
един път яко се бяхме натряскали с бира и трябваше по математика да изчистим стаята с спирт щото я бяхме надраскали цялата .. и това същото момче взима един пърцал сложи малко спирт и взе че го запали е тогава как съм се смял просто не е истина
![]()
![]()
![]()
Да.После съучениците ми разказваха к'во е ставало.
I believe.
веднъж с една приятелка преди даскало (бяхме втора смяна.) изпихме всяка по 500 мл водка.![]()
лигните бяха преди даскало и като отидох реших,че ще поспя на чина малко и не правих глупости.;д
до края на първия час ми мина.;д
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Да![]()
Sing once again with me.. Our strange duet !! [music]]
If God is a Dj
Life is a dance floor
Love is the rhythm
You are the music. < 33
Ох, беше един единствен път, ама беше много забавно..![]()
Беше в 6ти клас.. миналата година т.е. ии.. беше вторият срок, бяхме
втора смяна на училище и ние умните решили да се напият точно преди
даскало, хаха, едно че си изядох шамарите вкъщи, друго че се утрепах
по стълбите и интересното е, че абсолютно нищо не усетих и после 3 седмици имах синки по ръцете и краката, хаха.. та.. тва беше цялата
работа, нищо необичайно.. не съм била адски пияна или нещо подобно,
по - скоро леко замаяна, мхм..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
хаха ами да , сличваше ми се доста често ;д ама няма да забравя наскоро преди 6-7 месеца аз и още 5 момчета за 2 учебни часа изпихме 3 бутилки водка и 1 сок ;с... и такам нали пияни мъртво влизаме в даскалото и едното момче вика аз ще ходя на час .. а той мъртав разбираш ли и ние му викаме не не ела в кенефа да си пуснеме малко музика и да изтрезнееме малко другия час ще влезнем и той не не не и накрая влезна в часа и точно след 3-4 минути тоя човек беше направил чина както и самия него си в драйфано.... направо се беше размазал разбра цялото даскало освен директорката (pweeww))![]()
Кое си требе, оно си го сака!
Не,не съм .Това нещо за гъзета ли минават тия,които дойдат насвяткани?
Ходила съм няколко пъти като сме 2ра смяна.Просто не казвам на никого и не се разбираа на теб ти е весело
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
ами не.... просто деня ти минава по много забавен и различен начин от обикновенния, пък и в крайна сметка кой го интересува дали се мисли за гъзар или не.. тва чуждото мнение си е ебало майкатаПървоначално написано от britzy
Кое си требе, оно си го сака!
Всеки ден, ама абсолютно всеки ден. Отивам си натряскан изпитват ме даже мислим повече 3-4-5-6 екстра е бе, ако не съм пиян не може и 3 да изкарам. Мъка си е...
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Миналата година на коледното тържество решихме, че няма да ходим на дск и половината клас се направихме на мотики, обаче класния звънна , че требвало да отидем поне подаръците да си вземем и после беше много забавно![]()