- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вариант на Японска диета
Ще са ви необходими: ориз, кисели краставички и пресен чесън.
Всеки ден сварявайте по 500 грама ориз, по-добре необработен и не го разварявайте много, нарежете ситно киселите краставички и смесете с ориза.
Когато ядете това малко странно ястие, поглъщайте ориза, но киселите краставички се старайте да събирате в устата, към вътрешната страна на бузите. Постарайте се да ги задържи-те по-дълго време в устата си. Може да ги смучете, но не ги гълтайте. Когато все пак настъпи моментът, в който трябва да ги погълнете, бавно изяжте стръкче чесън.
Може да се храните както обикновено, яжте каквото ви се иска. Но след всяко ядене яжте не по-малко от пет супени лъжици ориз и повтаряйте ритуала с киселите краставички и чесъна.
След месец ще свалите не по-малко от 10 килограма и няма отново да ги натрупате, уверяват находчивите японци.
---------------
Открих това като друг вариант на Японската диета. Смятате ли че е възможно да действа и дали няма как да се прави ама без частта с чесъна.
Естествено разбирам , че това че пише, че не трябва да се ограничаваме в яденето не означава да се тъпчем с най - калоричните неща, които ни попаднат.
П.С.: Ето и линк към самата статия>>
http://www.lekar.bg/hranene-50/info-...5%D1%82%D0%B0/
Да но как изяждаш 500 грама ориз![]()
Не знам, но ми се вижда много странно ... кисели краставици, които не разбрах в крайна сметка гълташ или изплюваш? Не бих го правила.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Нищо не разбрахВъобще струва ми се много глупаво,как да си отделям краставичките от ориза в устата,че и да изям половин кило ориз и ще отслабна с 10кг.......за мен това е пълна глупост пък не знам..
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
някой може ли да ми посочи линк или да ми копне оригиналния вариант на тази диета?