- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с размера.
Нормално ли е в 7 клас надървен пениса ми да е 8 сантиметра.
другите викат че им били 14-15 сантиметра.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Еми различно е...Може още да не си влезнал в пубертета.Моя в 7 клас беше около 13-14 см.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Колкото-толкова.
Не бива да се комплексираш на тази тема.
Аз съм 6 клас и моя е около 12, но не се притеснявай, по-добре да не е особено голям, защото ако е прекалено голям също е проблемА и ако си влязал малко по-късно в пубертета, може тепърва да започне да расте
![]()
Еми при всеки е индивидуално не бива да се притесняваш за това все пак 8 клас си ще има да расте и да расте![]()
Извинявайте за спама, ама ми е много интересно вие момчетата непрекъснато седите с линийките и си ги мерите ли? Просто нз коя тема вече четем във форума за размера и вие мъжете/момчетата явно много се притеснявате относно тоя въпрос (от личен опит казвам). Вземете се успокойте малко, ние жените не сме толкоз зле че да си избираме гаджетата по 'инструмента'. :P
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Те могат да кажат ,че са по 20см."А дали е така,кой ще ни каже"?Забелязала съм,че всичките мъже прибавят по някой сантиметър от горе когато се заговори за размера им.Първоначално написано от ludaka0007
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Има тема най-горе на раздела, в която много хубаво са обяснени нещата. А и в 7-ми клас какво очакваш, да ти е като на кон?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire