- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли с родителите си на море ?
Предпочитам наще да идат на море а аз да си остана вкъщи ... Сетете се защо![]()
Ем аз на 15 ще почвам 6 клас.Аз имам 2 сестри и и двете имат 18.Миналата година ходих на лагер със съучениците ми и с една фр седяхме пред едно кафене до към 23 и нещо,разбира се бяхме на лагер с госпожата ни и тя знаеше какво правим така беше много яко.Тази година ходихме с наще на Турция и аз постоянно на дискотека и т.н..Баща ми идваше с мен и всичко беше ок.Един ден аз исках на дискотека а наще беха изморени щот цел ден се пекохме и мама ми каза така "Аааааа,ти следващата година си със сестрите ти.Ние вече сме малко старички."Въпреки че със баща ми изкарвахме по дискотеките до края.И така.И на мен не ми дават да седя до късно вечерният ми час е 20 и нещо .Но гледай сега ходи на лагери за да имаш повече забавления.
И с наш'те ходя и с компания. Това лято вече бях с компанията и след няколко седмици и с наш'те.
Не
Eто такъв е живота,несправeдлив...
Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!
Да.
Аз съм за седми клас , живея си на морето ! И тая година съм отишла само веднъж с наще на море , а пък е те нямат време за такива "глезотии". Събираме се 4-5 може и повече човека и ходим да скачаме от втора буна ..![]()
П.П - момиче съм![]()
То с приятели , че е по-забавно е по забавно само , че имаш ограничение с парите !! Пък като си с тях те плащат всичко копуваш си каквото искаш всичко ок без да се притесняваш за парите![]()
Че аз и като съм с приятели също имам достатъчно пари да си купувам квот искам !![]()
За последно ходих с родителите ми на море миналата година и ми беше адски скучнооо ......
Тъй като живея надалеч от морето, все още ако нашите ходят на море, и аз ходя с тях. И не виждам нищо лошо? А и имам сестра, с която се забавлявам, така че защо не?
Тази година не сме ходили на море, но определено ако другата отидем, ще ги помоля да вземем и приятелка, защото, както казах разстоянието е голямо и не биха ме пуснали сама.![]()
Още не ме пускат сама на море..Разбирам ги,каквато съм луда глава - и аз не бих се пуснала![]()
Понякога наистина е много скучноно пък имаме и много забавни моменти
Ако пък сме със други приятелски семейства,които също имат деца г/д колкото мен си прекарвам супер.
На много мои приятелки им е голям мерак да ходят сами,но пък имаме цял живот пред себе си
да ходим и да се оправяме сами,така че е хубаво да си с родителите си докато още можеш.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Аз живея на морето ,така че си ходя сама от някъде 12 годишна.Ако обаче не живеехме тук и идвахме на почивка сигурно щеше да ми бъде скучно,но се преживява.
Ходя,последно миналата година бяхме.Всяко лято преди взимахме бунгало с леля ми свако ми и братчедите.Е не едно общо,всяко семейство си взимаше бунгало и те така.Попринцип аз нямам нищо против да отделя няколко дни да отида на почивка с нашите,при нас е малко трудно защото за деня се виждаме за 3-4 часа вечерта...пък и нашите са забавни![]()
>>DjBelev<<
няма лошо да си с ваще- направо се оливаш да пазаруваш... пък после и на море с приятели, за да си изкараш наистина една почивка ;дд и си like a boss ;дд
Да.
Тая година бях с тях за 3-4 дена.
Колкото да им дам някво уважение.
После биич парти с брата в Слънчев бряг и отделно с компанията в Равда
Ами аз съм си от Варнатази година имам 67 бани, но не ходя с наще, те ходят с техни приятели, аз с моите и така : )
"Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."
На 21 съм и тая година също ходих с тях. Отделно с приятели. Все пак на тях им е готино, като децата им са с тях![]()