Аз пък съм на мнение, че всеки пази в себе си онова романтичното и сълзливото, и лигавото...просто не го показва на всеки.
Има много момчета, които биха казали, че съм материална кучка и че не струвам, има и такива, които биха казали, че съм изключително грижовна и мила. Зависи от човека, който е пред теб. Аз не смятам, че всеки човек в живота ми заслужава да му свалям звездите.
Да, парите са важни. Да, хората трудно се разкриват. Да, светът е повърхностен. И какво?
Мъжете са се превърнали в едни лигави, хленчещи същества, които живеят при майка си до 40годишни. Пищят, че веждите им не са оскубани правилно. Не държат на думата си. Ако се появиш по анцуг пред тях, не те поздравяват на улицата, ама ако си се натокала и си в комплект с още 4-5 мадами, ще скачат на 200 метра да ти махат и да се фукат пред приятелите си какви парчета познават. Чакат да ги свалиш, плащаш им сметките, когато сбъркат не се извиняват, а се сърдят, все едно ти си виновна, че са шибани женички.
Жените носят тиранти и панталони. Карат коли и залавят престъпници. не са ли разменени малко ролите??? Като пред една жена е един такъв лигльо какво друго й остава освен да използва поне парите му?И преди да са станали кучки всички жени винаги са имали по един-двама трима олигофрена в живота, които са им казали:"моето момиче, н е ставаш". Някога са били невинни и са вярвали в принцове и розови понита, но какво става в реалността? Никой не се бори а тях. Баща им изневерява на майка им, бие я и й казва всеки ден , че не струва и ако не е бил той никой не би взел такава пачавра.
Стават на 14, намират "любовта на живота си" или "мИлоТУУУ" и той решава, че трябва да ги чука, но те не му пускат и той ги разкарва, а ако му пуснат, стават малки курвички и всички хейтъри ги замерват с камъни.
Та...мисълта ми е...егати парадокса е тоя век.
Тъй че ако ще се оплаквате от жените...погледнете себе си. Моето мнение е, че и мъжете, и жените трябва да се променят много.
Но нали знаете, както се държиш, така се държат и към теб. И освен, ако човека срещу теб не е изключителноо рядък вид дебил, би трябвало да си изживеете приказката и да има един ден какво да разказвате на внуците си